加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: XANGA求助帖*---如有問題在此發問"! !!
載入中 ...
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
I-See幣 14823 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-6-15
註冊天數 6904
來自 § 格林童話@ princess §
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 tcbying 於 2006-2-25 12:15 AM 發表
如果我set 左下面gei 語法, 但唔記得左pw, 咁我可以點?  help, plx!

-----密碼入日記-----

<script language="JavaScript">
<!--
var keyword = " 密碼 "
fu ...

go here
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

搵番look& feel 個link啦...
入番去del.番就ok

ROYAL CORNER

護膚品推介//比名牌更平//比名牌更有效

ROYAL CORNER //想睇?想問?想買? click here
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=104902&extra=page%3D1

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 君女 於 2006-2-25 07:16 PM 發表
我想知道點樣可以令到滑鼠變成圖案的代瑪呀???

我己開過post教..

ROYAL CORNER //想睇?想問?想買? click here
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=104902&extra=page%3D1

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 killtime 於 2006-2-25 08:20 PM 發表
唔該我想問下點樣可以令到人地check唔到我睇過佢xanga?

即係人地check o個時show唔到我xanga id or IP?

依個係冇可能的....
如果你唔想比人知, 咁去d public 既 有電腦既地方上去,咁味check唔到lor, 最緊要既係唔係login..

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 K諾 於 2006-3-5 02:02 PM 發表
我想整走xanga頂頂果個logo....

仲有想整xanga search 個野

你係味話個廣告??

search果個---

look&feel→Search Bar and Trim →禁有舊野可以拉落黎→hide sherch bar

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 K諾 於 2006-3-5 07:57 PM 發表

咁有咩語法整寺xanga>>>search e舊野呀

味講左lor=_+""

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 蚊姐 於 2006-3-11 10:21 AM 發表
我整左密碼個個..但整完*
入唔到LOR*唔知點算*
幫下我丫*TUT

ID*MON0210

你may be  打錯密碼 .

你去

del. 左個code先啦...

and

你話我知你用邊個code , 好嗎?

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 IAMKID 於 2006-3-12 06:40 PM 發表
我想問
eprop  
eprops  
comment  
comments  
subscribe  
subscription  
subscriptions  
sign out  
GuestBook
唔同名WHERE TO PUT

即係點??唔太明。
你想做D咩 ?

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 DAdaNanA 於 2006-3-12 08:08 PM 發表

xanga 整內框既語法~~

你指依個嗎?

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 傻檸檬 於 2006-3-13 08:18 PM 發表
點解我整日記look&feel GE時候..*
整左個MUSIC BOX D中文字系亂碼黎GE!!*
仲有好多野都變哂亂碼牙,,*
整左D語法都冇效牙!!*
幫下我牙!!*

你比你個xanga黎睇睇....

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6904
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 洗頭水 於 2006-3-12 10:36 PM 發表
請問隨機背景有冇得整到個背景唔move,淨係d字move?

咩字move?? 唔太明...講明d plz

我估...你既意思係...  fix實左個bg ??

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...