加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [其他]      ★ .. Saiwing; n0. 271`投左壇花草先好入唻 -_-
載入中 ...
曉:)
高級會員

會員編號 389850
精華 0
積分 203
帖子 632
威望 0 點
I-See幣 7932 錢
GAME幣 128 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-2
註冊天數 6009
狀態 離線
  只顯示 曉:) 的帖子
等我一陣去撐下場先 令到個 voting 吾再垃圾 lol
haha (y)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SAIW!NG`XD (AVA)
總版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:總版主的象徵    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
I-See幣 157817 錢
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊 2005-11-9
註冊天數 6762
狀態 離線
  只顯示 SAIW!NG`XD 的帖子

QUOTE:
原帖由 曉:) 於 2010-9-12 01:58 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
等我一陣去撐下場先 令到個 voting 吾再垃圾 lol
haha (y)

我都冇話人地 d vote 係 rubbish
我話個 voting 失敗之嘛
係 d 人最鍾意搵 d 野唻鬧下先顯得自己個 post 勁

想講 骨氣; 最先 必須有 1 儲備.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
I-See幣 26473 錢
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6832
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子
我就係唔投都要入啊
打我丫XDD

세상 끝날 때까지 너를 사랑해 
난 니가 기뻐하는 일이라면 모든 다 할게 

頂部
總版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6762
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 海` 於 2010-9-12 02:11 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我就係唔投都要入啊
打我丫XDD

好, 快伸出妳的手
or pat pat

頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6832
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子

QUOTE:
原帖由 山卡啦baby`3` 於 2010-9-11 06:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

吾想搞咪吾好搞咧.你都話你好多野忙咧.
而且你吾系有婉幫手你搞架咩?!
deadline完左仲要寬限甘耐.去到開學先尼開PO梗系小人架.
有幾十票應該好好.你睇下e排有幾小人就知.
就算加時.結果都系一樣.
而且 ...

嘩...
你咁叻..下次比你搞囉...
講真一句...我以前玩得最勁個陣
考試時期都大把人上泥啦
你做總版又唔識檢討下點解無上泥GE呢可..
丫小妹妹..
係小人GE..唔係一朝一日GE事啦
你無眼睇+??
嘈嘈嘈嘈嘈...
搞D活動都係想多D人上泥+姐...
咁你話唔搞GE..
我叫婉同熱血講以後乜春都唔好搞好無??
你都唔洗上泥啦
去做你GE乖女去讀書啦
9月啦..開學啦!!
聽講你都好似係總版丫可??
+陣玩內哄丫??白痴....
唔滿意BLOCK左我丫笨...
好心你諗清楚人地點解要搞D活動出泥先嘈啦
野又唔做..幫手又唔幫手...淨係係到講風涼話...好勁啊??
係想個壇好GE就唔該唔好咁多聲氣係到嘈...
係到EE哦哦...總版唔係得把口+..小妹妹..

頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6832
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子

QUOTE:
原帖由 SAIW!NG`XD 於 2010-9-12 02:12 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

好, 快伸出妳的手
or pat pat

魚..你好衰+
想摸人PP咪出聲囉XD~~

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6762
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 海` 於 2010-9-12 02:19 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

嘩...
你咁叻..下次比你搞囉...
講真一句...我以前玩得最勁個陣
考試時期都大把人上泥啦
你做總版又唔識檢討下點解無上泥GE呢可..
丫小妹妹..
係小人GE..唔係一朝一日GE事啦
你無眼睇+??
嘈嘈嘈嘈 ...

人地有做野咖,
不過做到一半俾人話兩句
就好有型咁劈炮
丫又唔見佢唔做 d 所謂 post 喎 @V@
橫掂 up 下咁又有得做喇 :)

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6762
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 海` 於 2010-9-12 02:22 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

魚..你好衰+
想摸人PP咪出聲囉XD~~

我比較喜歡偷襲

頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6832
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子

QUOTE:
原帖由 SAIW!NG`XD 於 2010-9-12 02:25 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

人地有做野咖,
不過做到一半俾人話兩句
就好有型咁劈炮
丫又唔見佢唔做 d 所謂 post 喎 @V@
橫掂 up 下咁又有得做喇 :)

哦..姐係吃不到的葡萄是酸的..
小學雞~~XD

頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6832
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子

QUOTE:
原帖由 SAIW!NG`XD 於 2010-9-12 02:25 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我比較喜歡偷襲

魚..乜你咁+

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...