加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [二手買賣] ██放AL書██ BIO,UE,PHY,PHY練習,中化參考書...
載入中 ...
lung92710
初生嬰兒

會員編號 471730
精華 0
積分 -4
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 7001 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 10
註冊 2010-8-18
註冊天數 5023
狀態 離線
  只顯示 lung92710 的帖子
██放AL書██ BIO,UE,PHY,PHY練習,中化參考書...

有意請pm我,有圖睇....  (PM 龍之星)

BIO1,2冊書(中文)   [

上年九月新書購入,每本原價$226....         
差不多課課都有間書,保存得不錯....宜家都有八九成新...
$200(兩本) 送第1冊課後練習的答案
(另外,仲有小小BIO野賣,但唔方便係論壇sell,pm再傾)

UE

上年九月新書入,原價$152。
         雖然學校要我地買,但係個miss就好少用,
佢志在我地自覺做練習,但我又懶,做得一兩課....九成九新。
         中六學gammer必買。

$80含答案

PHY 書(英文),第1冊(Mechanics)&第3冊(E&M)
我買都係二手,但係幾錢買番黎就唔記得,新書原價就 $131(第1冊), $168(第3冊),
          入面都畫過下野,但又唔算花既.....8成新。
書都係拎黎睇下嫁姐,take note & 做練習先係最緊要~

$170(兩本)
隨書附送對應該課書的Essay問題連答案

PHY練習(Mechanics)
總共 5本 (A1,A2,A3,A4,A5)...入面畫過野,都畫過好多下(鉛筆)
         練習必備,內有MC及Essay&答案...      
         本身我成個AL PHY課程既呢一類練習都買哂...一共廿本...500蚊...
         但係,學校又唔係一次派哂俾我...所以唔齊四課....得兩課練習~  

$80
若連同PHY練習(E&M)一併購買,總值$150

PHY練習(E&M)
總共 6本 (B6,B7,B8,B9,B10,B11)...入面畫過野,都畫過好多下(鉛筆)
         練習必備,內有MC及Essay&答案...      
         本身我成個AL PHY課程既呢一類練習都買哂...一共廿本...500蚊...
         但係,學校又唔係一次派哂俾我...所以唔齊四課....得兩課練習~  

$110
若連同PHY練習(Mechanics)一併購買,總值$150

中化參考書...
.
承教小記,唐山大地震, 中國語文趣話
(90)3本

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lung92710
初生嬰兒

會員編號 471730
精華 0
積分 -4
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 10
註冊天數 5023
狀態 離線
推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lung92710
初生嬰兒

會員編號 471730
精華 0
積分 -4
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 10
註冊天數 5023
狀態 離線

頂部
lung92710
初生嬰兒

會員編號 471730
精華 0
積分 -4
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 10
註冊天數 5023
狀態 離線

本帖最近評分記錄
高利   2010-8-19 08:47 PM  代幣  -9   上一次推PO時間相隔不足3天
頂部
龍之星
初生嬰兒

會員編號 471824
精華 0
積分 19
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 7071 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊 2010-8-20
註冊天數 5022
狀態 離線
  只顯示 龍之星 的帖子

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See分區版主章
勳章介紹:分區版主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
I-See幣 66180 錢
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2006-5-31
註冊天數 6563
狀態 離線
  只顯示 高利 的帖子
真有恆心 開個新ac 又一條好漢

頂部
龍之星
初生嬰兒

會員編號 471824
精華 0
積分 19
帖子 19
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊天數 5022
狀態 離線
  只顯示 龍之星 的帖子

QUOTE:
原帖由 高利 於 2010-8-20 01:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
真有恆心 開個新ac 又一條好漢

緊係la..
話哂都係有錢嫁麻..
不過,我係之後先知唔可以咁快推post :p
所以只好開個新~

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See分區版主章
勳章介紹:分區版主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
I-See幣 66180 錢
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2006-5-31
註冊天數 6563
狀態 離線
  只顯示 高利 的帖子

QUOTE:
原帖由 龍之星 於 2010-8-20 02:28 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

緊係la..
話哂都係有錢嫁麻..
不過,我係之後先知唔可以咁快推post :p
所以只好開個新~

我係唔阻人搵食

不過最好三日推一次 費時大家麻煩

頂部
龍之星
初生嬰兒

會員編號 471824
精華 0
積分 19
帖子 19
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊天數 5022
狀態 離線
  只顯示 龍之星 的帖子
嗯...冇問題~~

推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!推!!!

頂部
龍之星
初生嬰兒

會員編號 471824
精華 0
積分 19
帖子 19
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊天數 5022
狀態 離線
  只顯示 龍之星 的帖子

嚇得我...驚我錯手推左~

好采岩岩好26號~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...