加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 心淡了!`報左仇開心嘛?!`
載入中 ...
╭-aR檬★╮
初級會員

會員編號 452036
精華 0
積分 204
帖子 219
威望 0 點
I-See幣 7817 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-6
註冊天數 5334
狀態 離線
回復 #139 -★`癲小怡×° 的帖子

哦,,咁你地係咪之前識佢架啦?
你同佢之前係朋友?
其實我真係冇話支持邊個。。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
琪兒jaiii
初級會員

會員編號 452850
精華 0
積分 189
帖子 252
威望 0 點
I-See幣 7868 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-27
註冊天數 5313
狀態 離線
  只顯示 琪兒jaiii 的帖子

QUOTE:
原帖由 ╭-aR檬★╮ 於 2010-1-5 11:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
哦,,咁你地係咪之前識佢架啦?
你同佢之前係朋友?
其實我真係冇話支持邊個。。

誤會左-0- 無野啦._.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
╭-aR檬★╮
初級會員

會員編號 452036
精華 0
積分 204
帖子 219
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5334
狀態 離線
0-0"咁我都對唔住啦,,
我冇問清楚就話人~

頂部
琪兒jaiii
初級會員

會員編號 452850
精華 0
積分 189
帖子 252
威望 0 點
I-See幣 7868 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-27
註冊天數 5313
狀態 離線
  只顯示 琪兒jaiii 的帖子

QUOTE:
原帖由 ╭-aR檬★╮ 於 2010-1-6 12:03 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
0-0"咁我都對唔住啦,,
我冇問清楚就話人~

算了`._.;;
吾緊`!

頂部
╭-aR檬★╮
初級會員

會員編號 452036
精華 0
積分 204
帖子 219
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5334
狀態 離線
唉~點解會搞成咁既,,
唔通男女朋友一定要呃下呃下..
對愛情失哂信心

頂部
`★小娃寶貝
中級會員

會員編號 451822
精華 0
積分 2223
帖子 376
威望 0 點
I-See幣 27026 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 400 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-10-1
註冊天數 5339
狀態 離線
你想清楚番成件事呀嘛?!`
我就係到講番曬出離!`不過唔該你地唔好未知清楚件事就係msn到嘈人
我同果呀鴨一齊有2次..第1次我係同同下呀鴨一齊就同我條仔散左既!`
第2次我係同我條仔散左之後先一齊既!`
頭果一次係呀鴨做第3者!`我頭果一次同佢散係因為..我之前條仔搵番我!`
第2次係我之前條仔sms我..我sd錯信息..之後同呀鴨講番..佢唔理我..我先同佢講散!`
重有我同呀鴨一齊既時候係冇一腳踏幾船!`你鐘意點諗就點諗..我冇做果就得!`
重有你話我同呀鴨講叫佢一定要等..但我係問佢會唔會等!`信不信由你!`
重有呀鴨話會等我之後果左幾日佢就sms我話唔等我!`sms重keep住!`
重有我冇叫我條仔打去煩呀鴨...重有佢有呀鴨電話
係因為我有次係fd到訓緊..之後佢sms我..所以我條仔先有佢電話
之後我條仔同呀鴨係傾果電話既..不過係呀鴨同我條仔講曬我同呀鴨d野
我條仔果時叫呀鴨做後備..係因為果時呀鴨係做第3者!`
重有我搵番佢傾計既時候..佢一開始係冇同我講佢同緊你一齊..
如果我做左你地第3者既話..對唔住!`
重有我係sms過佢!`不過sms既原因係因為你地又加我msn又嘈我
sms內容:唔該你叫你果d雞雞..果d琪琪唔好煩呀唔該
sms既內客係咁,,乜你覺得我會重同佢有野咩?!`唔好傻啦!`
重有我d相係冇整果..我係染左頭既!`d相顏色係因為燈光既問題
重有..你唔鐘意果post可以del..
重有呀..我上離係因為想講番清楚件事!`
你話我扮咩扮咩都好啦...你鐘意點講就點講
重之你再講咩我都唔會再理!`

頂部
╭-aR檬★╮
初級會員

會員編號 452036
精華 0
積分 204
帖子 219
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5334
狀態 離線
回復 #146 `★小娃寶貝 的帖子

都話可能大家知既野係一半一半架啦,,
就咁睇佢好似都有錯,但唔係重要~
最重要係講清楚,如果不滿,可以講出黎~
但真係唔好嬲,一嬲既話好難講落去,
唔好嘈人啦,講俾ISEE人聽,
isee仲有好多人關心你地架\3/

頂部
╭-aR檬★╮
初級會員

會員編號 452036
精華 0
積分 204
帖子 219
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5334
狀態 離線
同埋係咪P相都唔好理,
因為都唔關大家事xD"

頂部
成熟小學雞
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 450901
精華 0
積分 3458
帖子 3207
威望 0 點
I-See幣 17019 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 10 次
性別  女
配偶 至尊小學雞
閱讀權限 60
註冊 2009-9-10
註冊天數 5360
來自 ?_?
狀態 離線
有乜好傾姐~__~
過左去就系過左去
拎番出尼講!
博咩牙!?
好心Del  p0;]
我真系吾知我既時玩過您~__~
甘樣屈我~__~sad死囉        學您講:信不信由你!`
愈傾咪愈燥~__~一燥咪又系出尼嘈  傾乜鬼  傾傾下傾到入廠就吾好;(
叫龜就吾洗入;(  不過會比人笑甘解姐
Del p0拉大佬

檬爺;)
睇算拉;]吾好回;]
吾系您真系比人嘈埋;(
(冇串既成分)

頂部
-★`癲小怡×°
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 411462
精華 0
積分 764
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 8121 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-4-24
註冊天數 5864
來自 牛牛╭☆°
狀態 離線
你做乜講D唔講D既-_-..第2次拍拖同條仔散左?!!!!!!!
小姐.你好似呢頭拖住你個件咁既"淆底佬".呢頭叫人等啵
好心你同埋人地講.你MSN兇我地2個啦.
係到爆粗叫我地落mk-__-又沙田.
跟住我地梗係話好架.你仲話MK你地頭叫我地落去.
問你識邊個又答唔出.叫我地講.講完個名你又話唔識
之後又話其實我沙田玩既,問返你沙田又話其實我唔係沙田既
咁你索性話自己冇出黎玩啦-_-扮有料.笑到我地死
膠到自己比人比我地兇返轉頭.係到扮講道理.
又講我地老屈你MK沙田玩.我COPY句野出黎.你又話打少左個問號
係囉.次次都打少問號既-_-冇出黎玩就冇出黎玩啦
我地點解搵你?原因好簡單.你玩人囉^0^
冇做慚心事你洗鬼SMS呀鴨?你都傻既;
各位..自己睇吧
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...