加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 估唔到 我都會有 支持兵 haha 入黎 評下理啦  多選 : 最多可選 1 項 [參與投票的會員]
佢先撩者賤????   6 (85.71%)
我玩唔起?????   0 (0.00%)
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=299453&extra=page%3D1&page=1   1 (14.29%)

標題: 估唔到 我都會有 支持兵 haha 入黎 評下理啦
載入中 ...
虛偽之首
初生嬰兒

會員編號 447055
精華 0
積分 165
帖子 14
威望 0 點
I-See幣 8551 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-7-22
註冊天數 5393
狀態 離線
  只顯示 虛偽之首 的帖子
估唔到 我都會有 支持兵 haha 入黎 評下理啦

第三項 投票 唔洗理 打多左  刪唔到..... 投第一同第二就得 = ]

開得哩個post 預在有人 話我 唔岩  不過唔驚啦  我真係有d唔岩既
不過唔夠佢 唔岩在先囉   唔爆粗 就證明佢好冇問題 我爆粗就好有問題 = =??
佢唔識 爆粗 先唔爆姐

係前2-3日 我msn 名單 有個叫 -                (U)寶 的住彩虹的女生

佢一開波 add 我就叫 痴線佬 囉  - -hi 都唔hi聲就叫人 痴線佬 \_/

老實講 平時都有同佢吹msn 都覺得佢 態度 對人方式都有d問題架喇 !!!

我對痴線佬喱三隻字有過度敏感 話乜都得 係唔鐘意人 一同人打招呼就甘冇禮貌話人痴線佬

我已暗示左我唔鐘意  佢重要火上加油  我頭頂怒氣緊係爆發啦

問佢識唔識 尊重同禮貌  佢就答 對住你哩d甘既人 唔識囉  唔想識 = =

你地睇下佢 真覺得自己冇錯 唔知錯係邊 重要走黎 開po 駁比人支持

點知比人話番轉頭 點知我會有支持者 覺得佢錯先  .....

我話佢援交妹  我都有錯 重要好錯果隻....

但如果佢唔話我 痴線佬在先  我唔會話佢 援交妹囉

佢個post 話有d女 唔鐘意比人話做援交妹 試下比人甘話 睇下有咩感覺 = =

甘同樣道理姐...有d仔 都唔鐘意比人話做 痴線佬啦 ...佢真係 自己話人又得 人地話佢就唔得 - - - - -

佢可以 胡亂 話我痴線佬   點解我唔可以胡亂甘樣 話番佢做援交妹 呢

話我做 痴線佬  我問佢識唔識 咩叫尊重同 禮貌  佢就開post 話 我 玩唔起囉 = =

又唔見平時 我玩唔起 - - 原因就係 我唔鐘人地 同人打招呼就甘冇禮貌 人身攻擊

我話佢做 援交妹 都係有人身攻擊佢  ..但如佢唔先攻擊我  

我就唔會反擊佢啦  由頭到尾 都係佢發起 戰爭在先  

真係唔想再係msn 見到佢  免得佢一hi人就話人痴線佬

免得我 話佢授交妹 - - - - --  封加刪佢 最好

我都有錯  不過我唔覺得自己錯先  .......唔打甘多啦

再打 爆版 都似  睇詳情 就 去 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6806
狀態 離線
其實如果佢唔撩你都唔會有依件事發生囉v3v.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
jwujwu
吹水老手
胡胡;}

會員編號 403236
精華 0
積分 16812
帖子 6587
威望 0 點
I-See幣 48100 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 840 次
性別  男
配偶 潛水基.
閱讀權限 110
註冊 2008-1-27
註冊天數 5934
狀態 離線
  只顯示 jwujwu 的帖子
吹大佢請番佢條8婆入黎望望;)
再等佢吹雞同我地傾計:)

頂部
虛偽之首
初生嬰兒

會員編號 447055
精華 0
積分 165
帖子 14
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5393
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 琳琳;) 於 2009-7-22 11:12 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
其實如果佢唔撩你都唔會有依件事發生囉v3v.

係囉 我都覺佢 唔撩我就唔會有甘既事發生

頂部
虛偽之首
初生嬰兒

會員編號 447055
精華 0
積分 165
帖子 14
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5393
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 於 2009-7-22 11:37 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
吹大佢請番佢條8婆入黎望望;)
再等佢吹雞同我地傾計:)

甘又唔好 一向 都唔鐘意 吹甘大
講番d 事實出黎 串死佢好過啦

頂部
jwujwu
吹水老手
胡胡;}

會員編號 403236
精華 0
積分 16812
帖子 6587
威望 0 點
GAME幣 114 個
MSN宣傳 840 次
性別  男
配偶 潛水基.
閱讀權限 110
註冊天數 5934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 虛偽之首 於 2009-7-22 11:52 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

甘又唔好 一向 都唔鐘意 吹甘大
講番d 事實出黎 串死佢好過啦

佢嘈到我火都黎:))))

頂部
細炮炮:) (Waiting.)
吹水神手
我愛SWC; <3-

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 410820
精華 0
積分 14878
帖子 7664
威望 0 點
I-See幣 44605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 毛mo:}
閱讀權限 110
註冊 2008-4-7
註冊天數 5864
來自 ♥CWK
狀態 離線
  只顯示 細炮炮:) 的帖子
果個女仔話你痴線佬攪嬲你就話你玩吾起.
你話番佢援交妹佢就張件事攪大佢..
好明顯係佢玩吾起多d-,-

若果可以多一分鐘靠你身旁

若果可以多一分鐘虔誠地愛我
頂部
★`Sh!tung;DD
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 435759
精華 0
積分 1390
帖子 1220
威望 0 點
I-See幣 10364 錢
GAME幣 457 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-4-3
註冊天數 5502
來自 兩隻牙齒一起刷:$
狀態 離線
  只顯示 ★`Sh!tung;DD 的帖子
算啦-____-佢唔可以咁過分,,一開波就叫你痴線佬..
不過做算佢話你,,你都唔一定要粗口話人嫁

shitung4897@hotmail.com
頂部
jwujwu
吹水老手
胡胡;}

會員編號 403236
精華 0
積分 16812
帖子 6587
威望 0 點
GAME幣 114 個
MSN宣傳 840 次
性別  男
配偶 潛水基.
閱讀權限 110
註冊天數 5934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 細炮炮:) 於 2009-7-22 11:55 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
果個女仔話你痴線佬攪嬲你就話你玩吾起.
你話番佢援交妹佢就張件事攪大佢..
好明顯係佢玩吾起多d-,-

而家好多後生女成日以為自己好玩得起嘛.
話時話,炮炮有冇投票卑宇暘:D

頂部
jwujwu
吹水老手
胡胡;}

會員編號 403236
精華 0
積分 16812
帖子 6587
威望 0 點
GAME幣 114 個
MSN宣傳 840 次
性別  男
配偶 潛水基.
閱讀權限 110
註冊天數 5934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 月♀小神 於 2009-7-22 11:56 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
算啦-____-佢唔可以咁過分,,一開波就叫你痴線佬..
不過做算佢話你,,你都唔一定要粗口話人嫁

你清楚什麼叫先撩者賤嗎(?)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...