加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創+書面語]過去的•不能改變
載入中 ...
天法道
初級會員

會員編號 440371
精華 0
積分 263
帖子 200
威望 0 點
I-See幣 9299 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-5-16
註冊天數 5478
狀態 離線
  只顯示 天法道 的帖子
回復 #60 °×婉兒 的帖子

@___@遵命
我會加快更新

哎..千萬別叫我天爺
還是叫我小天就很好了^^

(無邊落木蕭蕭下, 不盡長江滾滾來! 我....就是帥啊 )<---就是這個意思

中五學生一名。
雜誌專欄作家、網絡小說寫手。
愛思考,愛討論,愛網絡。
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5436
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
回復 #61 天法道 的帖子

mami ah~~又有一個好唔知醜既大叔
好唔知醜咁話自己令仔喇~!救命ah~~

天爺.3.依加都8/2了,,
上一篇是7/27發的-  -+
你再不出我就真係 左你架喇!!
請你多多為我依d細既著想na!T^T`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天法道
初級會員

會員編號 440371
精華 0
積分 263
帖子 200
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5478
狀態 離線
  只顯示 天法道 的帖子
回復 #62 °×婉兒 的帖子

大叔
人家才16歲都不到..........
說起來..也好像真的好久沒更新
好吧好吧, 為了那些細的..我承諾"幾天之內必定更新 (迷:你說得出做得到才好!)

中五學生一名。
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5436
來自 「♨」!!
狀態 離線
回復 #63 天法道 的帖子

拜託~你是公的耶~~
用什麼"人家"?!
還有!
不是好像,是真的很久沒更新了!
小風好可憐喔~~
被你   這種人   創造出來..
又得不到家庭溫暖..
大叔你真是冷血動物阿~

頂部
天法道
初級會員

會員編號 440371
精華 0
積分 263
帖子 200
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5478
狀態 離線
  只顯示 天法道 的帖子
甚麼"公"的
我是"男"的!!
我看你才是"母"的吧
不是"女"的哦
還有就是............................
我不是大叔啦

中五學生一名。
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5436
來自 「♨」!!
狀態 離線
以下發表於 2009-8-3 11:38 PM.
大叔-  -+你說話小心一點比較好喔!!
如果下次你再用這種口氣對我說話的話...
哼哼..小心我不再支持你的這個文喔~!!
你看~現在都沒有人來留cm給你了=v=
我不留給你,這個po一定沉的很快-v-
所以請大叔你快點post文吧
以下發表於 2009-8-5 11:16 PM
大叔~~~~~~~~~對不起嘛~~~~
你不po文都應下我na  t^t`
搞到我都冇得回cm比你...................

頂部
天法道
初級會員

會員編號 440371
精華 0
積分 263
帖子 200
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5478
狀態 離線
  只顯示 天法道 的帖子
-__________________-
哎, 這幾天我是在忙其他事情, 都忙得沒有時間上線
實在抱歉啦

中五學生一名。
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5436
來自 「♨」!!
狀態 離線
死大叔,你好同我PO文喇下!!
又話過幾日PO,成N年喇!!!
再唔PO新既文出黎呢,我就「咔嚓」左你戈度
講對唔住都冇用架喇,除非你PO文NA

頂部
天法道
初級會員

會員編號 440371
精華 0
積分 263
帖子 200
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5478
狀態 離線
  只顯示 天法道 的帖子
回復 #68 °×婉兒 的帖子

哎..我苦啊
不是我不想, 而是我太忙沒有時間寫啦
非不願為, 實不能為啊............

中五學生一名。
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5436
來自 「♨」!!
狀態 離線
回復 #69 天法道 的帖子

你咁都叫苦咩-  -+我重苦過你!
你戈個承諾呃人既,已經過左好耐喇
我依加有小小覺得,咁等法好不知所謂
又話愛思考,愛討論,愛網絡。
k實你乜都唔愛-___________-
唉,你不如叫呃法道好了,大騙子叔叔。

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...