加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: [全新出售] 想搵錢請入黎!$20@1唔洗幫我推po交收買野?  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
  2 (100.00%)
十卜   0 (0.00%)
THX!   0 (0.00%)

標題: [全新出售] 想搵錢請入黎!$20@1唔洗幫我推po交收買野?
載入中 ...
彩虹小姐
吹水學徒

會員編號 65773
精華 0
積分 3079
帖子 1265
威望 0 點
I-See幣 14503 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-3
註冊天數 6750
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 彩虹小姐 的帖子
想搵錢請入黎!$20@1唔洗幫我推po交收買野?

[color=blue,strength=3);]想搵錢請入黎!$20@1唔洗幫我推po交收買野? 又放暑假lu!
係咪為緊買書煩?

既然大家都要買書,咁肯定有d朋友或者同學唔係買新書!
咁佢要買舊書既話,點解唔搵我買?你叫佢黎買你又會有錢wo!
而加你搵1個朋友幫我買2手教科書就可以有$15
1個$15
2個$35
3個$55
4個$75
5個$100
再多再傾=〕
淨係叫佢地幫我買書,你就可以有$=〕
加上黎幫我買書價錢好平!

二手教科書售賣價格
中一:三五折

中二:四五折
中三:五折
中四:五至六折
中五:五至六折
D書唔會好舊!同平時係書局買書一樣!
會最少有70%新^V^!所以請放心!

唔洗覺得間書局遠,因為有送貨服務
只要一打電話,就會將d書送去你到!
當然,緊係可以親身黎啦!(火炭)
只要佢成功幫我買書,咁你就可以有$架啦!
叫多d同學,你就搵更多既$!
既然佢地要買書,我又想搵人幫我買書,而你又有$wo!
咁仲唔快d搵朋友黎=〕

ps.佢要買全套書,當然係除左轉版出新書果d啦^v^!

本帖最近評分記錄
[`CHIN-]   2008-7-10 10:28 PM  代幣  -5   請查看http://hkisee.net/thread-2186 ...

♥xanga♥
www.xanga.com/ppo_oqq
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
彩虹小姐
吹水學徒

會員編號 65773
精華 0
積分 3079
帖子 1265
威望 0 點
I-See幣 14503 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-3
註冊天數 6750
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 彩虹小姐 的帖子
一打電話就會送上門!
=]

♥xanga♥
www.xanga.com/ppo_oqq
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...