加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 邊個錯  (單選) [參與投票的會員]
我錯,,,,[[我錯咩先!!!\./]]   1 (3.33%)
佢地錯,,,,[[咁佢地真係唔抵幫=V=]]   24 (80.00%)
大家都錯,,,,,[[我地錯咩先,,,,/.\]]   3 (10.00%)
大家都冇錯,,,,[[唔係化!!!!咁你講下原因啦!!T^T]]   2 (6.67%)

標題: 邊個錯
載入中 ...
{-CH!NG-}
中級會員
我只係一個冇用既大東瓜...

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
I-See幣 14286 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-10
註冊天數 6591
來自 青山
狀態 離線
  只顯示 {-CH!NG-} 的帖子

QUOTE:
原帖由 臭蚊X) 於 2006-12-24 02:39 PM 發表
我小學時也有這樣的經歷t-t''
所以幼時有點自閉xd''
但情況逐漸改變`!
現在也有1群知心的好友喔`!*
希望你可覓到你的好友耶-v-''
至小我可以當你的朋友..`![=

我呢家都有少少自閉架
日日對住部電腦,,,又唔想同人講野
因為同人講野真係好辛苦[[如果冇話題]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙炘
初級會員

會員編號 181030
精華 0
積分 904
帖子 243
威望 0 點
I-See幣 13084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-25
註冊天數 6515
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 牙炘 的帖子
緊系佢地錯啦*
佢地無啦啦咁樣話你*
系我刀吾開心啦*
不過,,你話你有一個缺點*
系咩缺點牙??會吾會系因為呢個缺點搞到佢地蝦你牙*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
milk_0581
初級會員

會員編號 223776
精華 0
積分 586
帖子 117
威望 0 點
I-See幣 11244 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-28
註冊天數 6390
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 milk_0581 的帖子
唔好淨係為人著想牙~~我都試過好似你咁!但而家我反而要佢地做番!!
因為我覺得朋友係朋友,但都唔可以麻目咁去付出!!
企梗d啦!

頂部
傻珊Jee
初級會員

會員編號 217310
精華 0
積分 708
帖子 128
威望 0 點
I-See幣 12556 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-6
註冊天數 6413
狀態 離線
  只顯示 傻珊Jee 的帖子
我GA經歷同你差不多
我而家FORM2
FORM1個陣我都係冇咩朋友架,得個1個FD同我1齊吃飯
因為佢(A)都係冇咩朋友,但係升左FORM2之後,我人緣開始慢慢好番!
開始有人自動同我講野!
佢(A)就開始係人地背後講我壞話啦
搞到我而家1 D朋友都冇丫!
而家LUNCH都係自己一個,番放學都係自己......
中學2年GA生活真係冇好過.升左中學到而家,D人都5多願意同我講野
有D仲專登係我面前話我:而家小息,自己坐係度,點丫?人緣差呢?不過我看死你都5會有朋友啦......
我聽完好HURT,好多時係屋企都同你一樣喊架......都係訓教個陣
搞到第2朝對眼腫左,跟住番到學比人笑......
平時D同學都當我透明架!所以真係5知係佢地GA問題定係我GA問題......
我小學個陣有2個死黨,無論發生咩事都會係我身邊架......
好掛住小學......
你都5好甘傷心啦......我同你一樣!
不過我唸過轉校,可能個間學校5適合我!同媽咪商量緊(不過媽咪好似5多想我轉)
我會改變下自己,如果真係5得我會同媽咪講......
你試下改變下自己......可能人緣會好D架!加油!

頂部
{-CH!NG-}
中級會員

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6591
來自 青山
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙炘 於 2006-12-30 01:45 PM 發表
緊系佢地錯啦*
佢地無啦啦咁樣話你*
系我刀吾開心啦*
不過,,你話你有一個缺點*
系咩缺點牙??會吾會系因為呢個缺點搞到佢地蝦你牙*

呢個缺點咪就係樣既問題囉~~~= =""
我個樣唔算超級樣衰....不過總之唔叫令啦

頂部
{-CH!NG-}
中級會員

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6591
來自 青山
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 milk_0581 於 2006-12-30 05:05 PM 發表
唔好淨係為人著想牙~~我都試過好似你咁!但而家我反而要佢地做番!!
因為我覺得朋友係朋友,但都唔可以麻目咁去付出!!
企梗d啦!

嗯....
[[呢家覺得online game d人好過學校果d多多聲....]]
電車男初期象徵....
平時去街鐘意閃閃縮縮
見到一地望住我or細細聲講野都以為講梗我壞話= =""

頂部
{-CH!NG-}
中級會員

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6591
來自 青山
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 younotloveme 於 2006-12-30 05:27 PM 發表
我GA經歷同你差不多
我而家FORM2
FORM1個陣我都係冇咩朋友架,得個1個FD同我1齊吃飯
因為佢(A)都係冇咩朋友,但係升左FORM2之後,我人緣開始慢慢好番!
開始有人自動同我講野!
佢(A)就開始係人地背後講我壞話啦
...

咁你又好似慘過我呢.....
我又唔係冇fd既....只係唔算太fd囉
可能我成日用識左6年既朋友黎同佢地俾自以為佢地對我唔好啦
識左幾個月....佢地咁對我都過得去架啦~~

頂部
傻珊Jee
初級會員

會員編號 217310
精華 0
積分 708
帖子 128
威望 0 點
I-See幣 12556 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-6
註冊天數 6413
狀態 離線
  只顯示 傻珊Jee 的帖子

QUOTE:
原帖由 紫月ソ雲 於 2006-12-31 01:21 PM 發表

咁你又好似慘過我呢.....
我又唔係冇fd既....只係唔算太fd囉
可能我成日用識左6年既朋友黎同佢地俾自以為佢地對我唔好啦
識左幾個月....佢地咁對我都過得去架啦~~

我6年班有個知心朋友架..........
咩野開心,5開心都同佢講......
但係升左中學,我覺得D同學好假,一時同我FD
一時5理我,都5知佢地唸咩......
所以平時D野都收收埋埋,好辛苦哦
你應該有知心朋友吧?
有1,2個已經好好啦,起碼有人同你分享開心,傷心事

頂部
※小天使※
初生嬰兒

會員編號 237010
精華 0
積分 412
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-27
註冊天數 6360
來自 H.K
狀態 離線
你搵個知心friend就夠啦...
起碼有人幫...

頂部
{-CH!NG-}
中級會員

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6591
來自 青山
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 傻珊Jee 於 2006-12-31 03:45 PM 發表

我6年班有個知心朋友架..........
咩野開心,5開心都同佢講......
但係升左中學,我覺得D同學好假,一時同我FD
一時5理我,都5知佢地唸咩......
所以平時D野都收收埋埋,好辛苦哦
你應該有知心朋友吧?
有1,2 ...

我覺得自己係冇知心好友囉....
可能我對呢個野既定義錯左啦....
亦都可能係我佔有慾太強啦....
我只係想佢可以有咩事都搵我先
佢d fd 即係我d fd,,,可以撈亂玩咁樣...
我果d fd....都唔知我幾時開心幾時唔開心....
我又好少講祕密人知既~~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...