加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 綁帶鞋  多選 [參與投票的會員]
讚成   3 (6.25%)
超讚成   2 (4.17%)
正一屎忽鬼   14 (29.17%)
叫佢食55   11 (22.92%)
超超超超超超5讚成   16 (33.33%)
OTHER   2 (4.17%)

標題: 綁帶鞋
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-6-6 21:00 發表
成班老師都傻傻地,叫佢地着埋制服好吾好?決策人仲低能,甘都答應.

下次應該話
為左方便同學認邊個係老師
all老師都要着制服

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子
仲要日日套制服都吾同,睇下班老師點

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-6-6 21:17 發表
仲要日日套制服都吾同,睇下班老師點

佢地都做5到
做咩要我地做

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 yingboey 的帖子
又唔係好過lkkc...
又要嚴過lkkc...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 苦戀淚水 的帖子
我唔中意綁帶鞋嫁*....]]]
好樣衰呀........

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 yingboey 於 2006-6-7 16:02 發表
又唔係好過lkkc...
又要嚴過lkkc...

同2
我地D校規都87個人

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 苦戀淚水 於 2006-6-7 17:54 發表
我唔中意綁帶鞋嫁*....]]]
好樣衰呀........

綁帶鞋又冇咩變化

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 KiTMinG911 的帖子
間間學校都唔駛轉......都話左我地學校古板嫁啦
又冇4社...鞋又要轉....麻Q煩

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 a199801512 於 2006-6-9 18:18 發表
間間學校都唔駛轉......都話左我地學校古板嫁啦
又冇4社...鞋又要轉....麻Q煩

同2
最基本i既社...都冇

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 achiiz 的帖子
-.-咁絕,,.....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...