加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 綁帶鞋  多選 [參與投票的會員]
讚成   3 (6.25%)
超讚成   2 (4.17%)
正一屎忽鬼   14 (29.17%)
叫佢食55   11 (22.92%)
超超超超超超5讚成   16 (33.33%)
OTHER   2 (4.17%)

標題: 綁帶鞋
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
綁帶鞋

我只想講一句
咁多人死5見你死

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
綁帶鞋咁鬼樣衰,,
又叫我地轉,,
又吾見其他sch轉..!!--

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 KITA-` 於 2006-6-5 19:58 發表
綁帶鞋咁鬼樣衰,,
又叫我地轉,,
又吾見第2間sch轉..!!--

邊有咁O既校規
本身D校規我而經5佢好 金居 佢咖LA

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 N!CO`雅 於 2006-6-5 08:00 PM 發表

邊有咁O既校規
本身D校規我而經5佢好 金居 佢咖LA

無聊校規-0-!!
好想死左佢-0-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子
好彩我對鞋係可以着到爛啫,如果吾係,我實投訴呀.
邊有學校架,我晌友愛安定讀書甘耐,真係未聽過有學校有條甘既條例囉.
班老師都痴痴地,訂條甘既條例..
甘樣呀個個學生着D鞋咪差吾多完全一樣,吾易路亂至奇啦.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 KITA-` 於 2006-6-5 20:04 發表

無聊校規-0-!!
好想死左佢-0-

拎佢打把

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-6-6 19:54 發表
好彩我對鞋係可以着到爛啫,如果吾係,我實投訴呀.
邊有學校架,我晌友愛安定讀書甘耐,真係未聽過有學校有條甘既條例囉.
班老師都痴痴地,訂條甘既條例..
甘樣呀個個學生着D鞋咪差吾多完全一樣, ...

我地SCH要創先例

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 N!CO`雅 於 2006-6-6 07:57 PM 發表

我地SCH要創先例

我地吾夠梁銶琚鬥呀,都吾洗甘CRAZY架,依條校規好鬼白痴.
仲甘多野,不如諗野點改善我地學校質素,追過梁銶琚把啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-6-6 20:08 發表

我地吾夠梁銶琚鬥呀,都吾洗甘CRAZY架,依條校規好鬼白痴.
仲甘多野,不如諗野點改善我地學校質素,追過梁銶琚把啦

對shoe都5知咩得罪哂d老師

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

成班老師都傻傻地,叫佢地着埋制服好吾好?決策人仲低能,甘都答應.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...