加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]學校圖書館失書事件
載入中 ...
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6728
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
係Mandy屋企.........

Mandy:唉!!E+咩證據都無la!!X!!

Wendy:凡事總有希望ge!!唔好咁灰!!

Mandy:最衰盒[[幣]]路電視錄影帶!!

Wendy:[[幣]]路電視??不如再睇多次ar.......

Mandy:睇咩ar??我地米睇過n次lo!!

Wendy:睇多次都唔怕死la!!

Mandy:um......睇la!!

係佢地睇緊[[幣]]路電視個陣..........佢地發現到.........

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
{-CH!NG-}
中級會員
我只係一個冇用既大東瓜...

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
I-See幣 14286 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-10
註冊天數 6603
來自 青山
狀態 離線
  只顯示 {-CH!NG-} 的帖子
發現到d咩野丫??咁神秘架 ∼∼∼∼∼∼∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6728
狀態 離線
回覆 #62 紫月ソ雲 的帖子

你睇落去米知lo~

kaka*

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6728
狀態 離線
係Mandy屋企.........

Wendy:E!!個個男仔米係舊年ge畢業生!!??點解佢係到ge!!??

Mandy:係bo!!仲有ar!!我地無理由咁矮ga bo!!唔通!!??...........

Wendy:係Catherine害我地!!??

Mandy:絕對有可能!!自從佢話[[發現]]我地[[偷書]]開始,佢就死都唔放過我地!!

但係.........點先可以令校長相信我地ar!!??

Wendy:呢盒[[幣]]路電視錄影帶又可以救我地la!!

係校長室..........

Mandy:校長!!我地有新證據ar!!

校長:係咩新證據ar!!??

Wendy:就係呢盒[[幣]]路電視錄影帶la!!

校長:喂!!你地玩野ar!!??

Mandy:校長!!我地無玩野!!你睇下就知ga la!!

校長:又睇!!??

Wendy:係ar!!

校長:咁好la!!

睇完之後..........

校長:係bo........咁等我話比Catherine同Maggie聽先!!

Wendy:唔好ar!!校長!!你可以話比Maggie老師知,但係...你一定唔可以講比

Catherine老師知!!

校長:點解ar!!??

Wendy:因為.............

頂部
曲奇妺妺
初級會員

會員編號 67186
精華 0
積分 750
帖子 108
威望 0 點
I-See幣 11207 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-5
註冊天數 6759
狀態 離線
  只顯示 曲奇妺妺 的帖子
那餅錄影帶係咪舊年架??????

http://hkisee.com/viewthread.php?tid=119963&extra=page%3D1
(招家人and fd ar!)

論壇屋企人:
媽:
爸:
姐:貓b123,小寧寧
妹:紫月ソ雲
弟:AvriL
fd:annalui,天使...BY:穎,泳思妹妹
頂部
沒有檸檬味
高級會員
超低能"""

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 5879
精華 0
積分 2900
帖子 772
威望 0 點
I-See幣 9580 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-5-22
註冊天數 6927
狀態 離線
PO呀PO快PO啦....................

頂部
曲奇妺妺
初級會員

會員編號 67186
精華 0
積分 750
帖子 108
威望 0 點
I-See幣 11207 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-5
註冊天數 6759
狀態 離線
  只顯示 曲奇妺妺 的帖子
快、D、P、O、S、T、L、A、!!!!!!

http://hkisee.com/viewthread.php?tid=119963&extra=page%3D1
(招家人and fd ar!)

論壇屋企人:
媽:
爸:
姐:貓b123,小寧寧
妹:紫月ソ雲
弟:AvriL
fd:annalui,天使...BY:穎,泳思妹妹
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6728
狀態 離線
咁多位大兄大姐~今日小妹好忙~唔會postga la~

唔好意思!!

==""""""

ka*

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6728
狀態 離線
係校長室..........

Wendy:因為............. 佢存心害我同Mandy ga!!

校長:有咩證據證明Catherine害你地先??

Mandy:自從佢話[[發現]]我地[[偷書]]開始,佢就死都唔放過我地!!校長!!你覺唔

覺得ar??

校長:um...........係喎........又好似係bo~但係........證據都唔係幾充足bo!!

Mandy&Wendy:校長!!你信我地la!!

校長:你地搵多d證據先同我講la~係咁la!!

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6728
狀態 離線
係神祕人屋企..........

神祕人:Catherine!!你搞咁耐都未搞掂我2個人,你有無搞錯ar!!

Catherine:唔好意思ar!!個2個人搵證據ge限期得返半個月........好快就搞掂佢

地ga la!!

神祕人:我要聽日就要見唔到佢地2個!!

Catherine:咁o者係............

神祕人:你醒少少好唔好!!

Catherine:你ge意思係...........殺死佢地!!??

神祕人:就係!!事成之後.......你就會有100萬,係咁la~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...