加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論]хみЯ⑦ヲ娘現時的情況
載入中 ...
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部
我同自己講過要去睇愛醬係早安既一場concert的..你唔可以咁快就走T^T^T^T
小愛唔可以唔係早安帶領住大家..早安好需要佢

都係一句..愛醬你要加油!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-7 05:38 PM 發表

拉奇都來回真是有心喔。 ( 呵呵 )

如果小愛真係出事,我都偏向覺得龜井會上副隊 ..
我覺得龜井係最有POTENTIAL而又未俾完全捧既一個

我總覺得小愛係就算出事後,都未必會好似美貴咁快會走 =V=

我 ...

呀…我都覺得小愛都未必會走住啦..
始終愛醬人氣都幾強..
淳君都唔會叫佢走咁蠢=w=""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 2007-6-9 12:33 PM 發表
新是要小春跟小小舞不是嗎?
我想小愛事件已經結束吧. ..
不知為何, ,,UFA. ..只會力捧新人. ..
好像小春. ..一樣. ...當初. ..
我想在她們一出道既時候. ...
5期生啦. ..好似. ..一開始係小愛同KONKON比較多 ...

始終我諗多人鍾意D既
佢地賣既GOODS/公式亦都會受歡迎D..
所以變相都會令UFA賺多D
所以變係咁棒佢地吧…
好似小春為例
出月島都很受歡迎大賣的啦
有時有實力都可能冇被棒到…

頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-12 04:52 PM 發表
TO 寶 =)

我記得你架 =3=
之不過就好似唔記得點叫你 XDDD
仲係經常記得你係 bobbycute,好易記 >V<
我現在還在推銷玉木健眼操的 !    要不要看呀 XDDDDDD   看一看舒筋活絡!

乜都回一餐先 X)

愛 ...

見到美勇傳又回一下先x)
呀..有時見到佢地3個的服飾都係太...........
上一次兔女郎(?)那個同今次天使的那性感得...
唯同三好感覺上也完全不同了
好似最近那張雜誌
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

仲有睇黎純今次冇SOLO句都係因為佢D日文仲未掂所以都唔敢俾SOLO句佢吧
不過琳的SOLO仲多過光井..T^T

好似扯得好遠咁XD

頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-13 01:01 AM 發表

講開美勇又講XD
佢地D衫就真係愈黎愈性感=口-!!
上次的兔女郎..加埋隻舞真係要時間接受..(汗)
而且10TH集結個陣..仲要影埋個D位"Orz
這次的雖然不相百仲..但可能因為是天使..
第1眼睇..成個感覺真係覺 ...

佢地兔女郎果個part舞係度禁胸..開頭睇有d....T___T
CONCERT果陣D人仲不停咁叫..

今次呢個其實都好靚的說X)
不過好低胸…(由其是係YUI)

唔單止泳衣愈黎愈......
而家出寫真的仲要愈黎愈細個@@
開始到CUTE同BERRYZ勁出

頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-13 01:44 PM 發表

冇所謂啦,我覺得ISEE係需要有咁既討論 =V=

上次兔女郎已經係超性感,跟住上次既CON週邊
全部都是雙手把心口擠出來這樣的 Orz
這次天使除了RIKA之外,三好跟YUI也是一樣 =0=
之不過三好真是越來越美 &g ...

我自己鍾意唯多D~XDDD
唯之前好可愛的呀..好似呢張咁X)
[attach]230474[/attach]

而家就愈黎愈性感..低胸啦.......................

同埋我覺得YUI影相既POSE都係好生硬

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 S!U雅 於 2007-6-13 02:33 PM 發表
本人覺得小春同同Aika可能會做主音
龜就未必
因為aika係32th果到d  solo仲多過龜井
而小春h!p一向開
而通常做左隊長同副隊做主音係好少好少
miki走左早安d人氣真係下降左
+上小愛d緋聞
不過因為就黎十周年 ...

32th果度其實我覺得係因為係光井既第1首
所以solo會多d
而且龜井經驗多d..我覺得佢機會大過光井
不過有時可以淳君突然想棒光井咁就係另一回事…

頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-13 07:31 PM 發表

係呀 =V=
我都覺得通販同WEB好遲出 ..  仲唔齊 Orz

通販果d好似買既過程要耐好多(好似要等1個月)
所以可能先咁遲出啦XD

頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-13 10:30 PM 發表

美勇傳呢排銷量唔多好
成日有人話佢地會散 =V=

RIKA散左SOLO一定有發展
但美勇散左我可憐既三好就會不知所終架啦 TVT

我覺得rika走左..
yui同三好同會繼續一pair唱XD

頂部
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊天數 6891
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-13 10:10 PM 發表
琪琪 :

3個咁純既女仔..
咁就俾H!P變成這/口\
希望下次唔好再過份就得了>"<

我怕會連小小舞都會出=口-!!

小小舞出的話..@___________@
可能泳裝都冇..太細粒@V@

我覺得CUTE下一個出有可能係梅田呢XDD

仲有差唔到都到小春了吧*v*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...