加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論]хみЯ⑦ヲ娘現時的情況
載入中 ...
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部
說真的1句..真的開始傷心了..
起初KONKON同小川走..光井加入..
以為大家可以繼續努力呀..
誰料突然吉要卒業..早安要入2位中國人..
這打擊還真的令我哭了..

後來平服了心情..希望這次..
新的早安..真的可以繼續努力..
但到了帝俾人影到拍拖..就在這個6月頭就脫退..
這次反而1滴淚也留不了..
早安1直都是有人走..有人入..這是定律..
但每次都總會不自覺留淚..這次..
我想是麻目了..心只是想..還有愛呀..里沙田中呀..
而且看平時的TV // 寫真什麼的..
看得出帝其實較愛個人發展吧..
由紅白開始..帝就1直被看好..突然要加入早安..
雖然也會有1定的人氣..但個人發展還是比較好吧?
所以對帝來說..個人發展或許是好事*

怎料就在第2天..就看到關於愛的新聞了..
真的很恨FRIDAY..為什麼就1直要追著早安成員!?
FRIDAY就這麼討厭UFA..要追著他們有實力的歌手嘛!?
小矢..加護..帝..現在就小愛!?
她們也時正常的1個女生呀..只是因為她們是歌手..
所以拍拖就要被登出!?FRIDAY沒可能不知她們的後果吧..
為什麼總是要把她們的前途破壞才安心!?
對這真的不知再說什麼好了"

愛的人氣在現時的早安的確是最強..看寫真數目就知了..
若這次緋聞是真的..跟帝的這麼近..
如果處分不同..的確會引起更多的議論..
所以雖然是人氣高..即使不願..但我想脫退的機會較大..
不過我想始於會留愛在H!P..怎麼說都是較賺的1員..

對於以後的安排..雖然小龜的人氣不錯..
但以 以往的情況來看..田中跟小春反而會多用吧..
但我相信..即使愛真的走了後..FRIDAY還是不會放手的..
相信下個會是田中..之前也看過1側新聞吧..真的有點擔心..

看到盈的話..原來自己不知不覺也成了唯飯..
因為有小龜在..所以才不太覺..
但到了現在..發覺原來最愛的早安..
已經由KONKON走..8期生招募的1天就已經沒了..
現在只希望無論以後早安變成點..加人也好..解散也好..
只想各人也很好的發展..繼續努力*

新H!P相冊♥

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 4/6/2007 07:14 PM 發表
to 小牙
唉,經歷如此多的變化,我們無可否認自己一定是心淡了。
說一些客套的說話根本沒意思呀,倒不如看看現實情況吧!
事實上,根本有很多人在發生這些事之前都已經是唯飯。
發生種種事情後,少不免會讓部分早安飯失去信心,對前境都沒太大期望。
要說喜歡上整個早安,我實在無法說服自己。
哈哈,只好繼續支持小愛和6期努力喔! (不能否認我絕對有私心,哈哈)

1開始的時間就迷上小龜=///-
記得那時小春剛加入了1段時間..那時還覺得她很鄉村FEEL XD
然後1直看CON什麼的..
發覺其他人也很捧呀..不知不覺也會愛上..
就似帝..愛..吉 ..麗奈 跟  KON XD
然後睇睇下..里沙唱歌不錯呀..小兔跟小春也滿可愛..
曾經有過這樣的1段時間..
但現在回看..是自欺欺人吧=V-"

其實以前到現在..對於某些成員的確會偏愛呀XD
但可能在很早以前就已經開始淡了..
我諗係因為喜愛的不斷走呀走..
特別是中國人的加入..雖然對小琳有點信心..
但已經..實在沒法再說.."我很喜歡早安呀"..
我諗我遲D可能會改口成.."我很喜歡小龜呀"XD
有D野變了..就沒法變回已前吧..
即使依家帝呀..真希呀..小夏回到早安也無補於事..
因為早安這個名..給人的印象已經不同了..
最後跟盈1樣..希望 愛..6期生..還有吉繼續努力吧 XP

新H!P相冊♥

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部

哈..無錯..我起初連人都分不清楚XD"
對對對..當時間耐了..
對其他人也有了1定的認識..
知道她們真的是不錯的女生呀..
每次談起話題就不停..有些感覺的確是變不了..
對早安或多或小還會有留戀或什麼的..
即使不是本命..看到卒業什麼還是會流淚=V-"

原來大家的感覺1樣呀XD
就是那種說愛又不太愛..說討厭卻又說不成的感覺..

很可能會有這樣的情況..
其實自己在第6期也停了..7期也還可XP

其實看平時..MIKITTY都好似無咩點笑咁=33-
但反而係GAM就不同了..
不信可以那GAM跟MM的合照來看..
帝在GAM時的笑容真的 真好多..
睇得出係發自內心的笑出來..特別是大笑時XD
總之帝繼續努力吧>W<

愛上1個人的感覺真的很難說..
即使不是最美的..歌不是唱得最好的..
但偏偏第1眼看上去就喜愛了..
就似1見鍾情..1看到.."就是她了!!"的感覺XD

原來是接受嘛..終於想到合適的用詞@0@ XD
又是那幾句..說不上太喜歡..
卻又因為她們的好而大叫XD [?]

其實有點覺得..早安解散會不會是好事?
依家黎睇.."早安"給人的感覺不同了..
這會否令成員們的發現更難?
如果係咁..雖然會唔捨得..
但我真的寧願不要早安這個名..
換返成員們的前途..
最好就是愛..小龜..麗奈跟里沙1組..
SAYU跟小春組重ピンクと、こはっピンク..
光井跟中國同胞們1起努力XD [<發夢中的傢伙=口-"]

新H!P相冊♥

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 5/6/2007 05:37 PM 發表

冇錯留戀一定係有架啦,呵呵
我仲衰,連明明唔識既 Country Musume 卒業我都可以喊一餐 XD

係呀! 我成日都仲係度諗其實MIKI係咪唔太適合留係早安
佢之前SOLO過,可能始終習慣SOLO掛 ..
但有時睇下D MAK ...

我都係XD!!
就算無字幕..聽唔明講咩..唔係太識既星..
但係見到卒業都會喊XD

可能AYA同MIKI係SOLO時就很要好吧 =]
而且"市繪" D講句..係搵錢上講..
SOLO//GAM點都好過係MM咁多人XD""

咁又係..就算真係散左..
FIRDAY都不會就此收手吧="=
如果愛佳真係同中國人1組..
我諗溝通方面會係1大問題=V-

新H!P相冊♥

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部
bobbycute

因為她們2人有合作開嘛. ... .....
所以很自然就把2隻小可愛[?]放在1起了XD
但唱歌方便的確要加油了=V-

新H!P相冊♥

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 6/6/2007 07:09 PM 發表

好想學識日文呀
我同自己立誓學識日文之後會再睇過吉吉既卒業 DVD =V=

咁又係呀 GAM MIKI 都可能賺多 D =V=
但現時為止 GAM 既碟都未係十分賺  我都唔知點解 Orz

我有學過..不過學到1半無時間..無學=V-"
所以其實無字幕很多也聽不明XD"
還要再看KON的>W<

其實GAM 2個都有人氣..
但總好似..反而成績無咁好..
1直都覺得很奇怪="=
而且2人感情很好呀..情歌都有感情..
這還真是要問日本飯先知=33-"

新H!P相冊♥

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 7/6/2007 05:38 PM 發表

我2、3月時仲有學架,後來少人得濟,開唔成班 =V=
我仲學緊初級 ...   仍然係乜都唔識 ..  唉。

係係係呀 ..  2個都好俾心機、宣傳又唔係少 .. 加上所有週邊都超靚
都唔知點解D人唔識欣賞 XDD       如果我有錢我就會買囉 =3=

我話就話讀到中班..
但其實有D時間成日無返&無心機聽=V-"
好多野又記唔入腦..
所以同初班沒什麼分別XD"

佢地出親新碟..
都會有圖見到..在日本不知那個地方..
有2張超~大型的海報宣傳!!
週邊更不用說..絕對是超美>W<
但就是不知何解=口-"
無錯..我地有既問題就係錢XDD!''
有錢既絕對會抱超多野返屋企XD

新H!P相冊♥

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 bobbycute 於 7/6/2007 09:14 PM 發表

而家小春同其他人拍檔呢@@

她們二人給別人的感覺都是可愛呢
不像吉或美貴般給別人的感覺是型,中性或成熟

在H!P..1人分幾團是不出奇喇 =]
而且小春跟愛理也是剛說要出新碟..
不過又是2隻小可愛[?]的組合XD
對對對!吉跟帝的感覺太捧了>V<!!
如果是1男1女..就更捧了XD [<DAY DREAM=V-"]

新H!P相冊♥

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 8/6/2007 08:52 PM 發表

嘩嘩  小牙係邊度讀架

我有好多野想買囉 ..    錢呀 TVT

係屯門公聯會@@

無錯..除左GAM仲有MM..真希..ABE........
不過就是錢的問題=33-"

新H!P相冊♥

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6960
來自 囧囧星
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 8/6/2007 08:55 PM 發表

嗯嗯  每個事務所都會有架啦 XD
小可愛組合不是小春跟小小舞嗎 ?

1男1女我仍然係諗到吉同美貴 Orz      哈哈 XD

新的是跟愛理喇..
之前習慣叫開SAYU跟小春XD"

吉同帝黎講..
其實很難諗到邊個是男嘛XD
但總覺得佢2個好襯XD

新H!P相冊♥

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...