加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: monday好衰囉`
載入中 ...
miko. (Guilty)
VIP
miko

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
I-See幣 261920 錢
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊 2006-5-21
註冊天數 6617
狀態 離線
  閱讀全部
monday好衰囉`

momoko好慘牙`

上次講mm果時好想打佢‵
佢e+連momo刀話`
momo不知幾可愛牙`

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
VIP
miko

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊天數 6617
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 nga 於 2007-7-6 07:11 PM 發表
咩MAGA 都話B工呢樣個樣
YES又系咁 好過份
佢地又5系真系認識B工 佢地會有咩資格話B工
我諗佢5系好清楚MOMO系B工O既愛歡迎程度LAW
咩都5識有咩QUALITY去話人
影得令果D5見佢POST出黎 = =

咪係`
momo好慘牙,,,佢地上次話吉吉同miki
佢地係到笑..就話佢地最毒婦人心`
又話aika對純純同珠珠唔順超`
又話8期生係熊熊`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
VIP
miko

榮譽勳章

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊天數 6617
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2007-7-6 07:25 PM 發表
我都覺得Monday好衰
成日係到話d明星’’
都唔知有邊到得罪佢地...之前又勁話棒棒堂
又話飛輪海,,唔通一定要鬧人先有人買咩??

而且佢地咩都唔知咩都唔了解就去鬧人
搞到d唔知ge人去信晒佢地,,
唉,, ...

咪就係,,,,momo得15碎炸,,,
遲d一定要投訴佢囉`
momo係日本爆多fans`
我覺得monday有日一定會比人投訴`

頂部
VIP
miko

榮譽勳章

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊天數 6617
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SiU`..MaN 於 2007-7-6 07:33 PM 發表
搞錯牙`
咁話人架`
桃子都吾系咁差姐..
人地出寫真又關佢咩事姐..
吾中意睇米吾好睇囉..
而家又吾系淨系出比佢睇..
仲要咁樣話人..

日本大把明星差過momo咪又出`
monday成日刀評論人..又唔見自己評下自己本雜誌`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...