加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: *"""希望大家可以入黎分享下撞鬼ge經歷"""*
載入中 ...
邪惡〝〞忽-3-
吹水學徒
我愛你=]

會員編號 139901
精華 0
積分 3969
帖子 1689
威望 0 點
I-See幣 9089 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 wei.
閱讀權限 60
註冊 2006-3-19
註冊天數 6684
來自 有人既地方:)
狀態 離線
  閱讀全部
我有陰陽眼..都撞過鬼..(所以下是真人真C)
話說我太婆是懂招魂的...
因此我天生有陰陽眼,
我細個5,6歲果時第一次撞鬼係撞到一個細路女既鬼,
果時因為細個,唔知佢係鬼,於是同佢玩左5日,跟住第6日佢冇再黎,
之後有一日我冇意中睇到幾日先既NEWS PAPER,知道左原來佢黎搵我玩既第一日係佢死左既第2日,
而佢走果日係佢既頭7..
跟住中學仲恐怖呀..話說有一日我同D FD留係SL整BOARD,果時係黃昏6點幾,
差唔多整完果時,突然間聽到走廊有"卡...卡.."既行路SING,果時學校已經冇咩人,
得返我同我FD幾個同幾個TC係SL,試問有咩人咁得閒上到3樓睇人整野?
我個fd聽到有sing就走出去走廊,點知佢一走左出去,即刻冇左d sing...
跟住我地整完哂野,就走啦,走之前,我個fd突然想去TL,所以我地一齊去,
點知去到廁所,見到有一堆紅3,紅DRESS,紅鞋係垃圾桶度......
跟住我同我個FD驚得滯..SO冇去TC,极快咁衝左出學校門口返HOME...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
邪惡〝〞忽-3-
吹水學徒
我愛你=]

會員編號 139901
精華 0
積分 3969
帖子 1689
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 wei.
閱讀權限 60
註冊天數 6684
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 .◆°苛曖 於 2007-1-31 15:22 發表
個次我地學校去旅行
個個營苯薪系個墳場來葛
我地班D女葛蕪端端走做去最多墳霧個度,甘Q我又經過D,女葛同我講:上斜坡個度有個穿住白色三葛老婆婆
過左無耐,個個婆婆就唔見左..........
我地個陣系西貢葛!!!!!!

佢地係唔係呃你GA?-v-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
邪惡〝〞忽-3-
吹水學徒
我愛你=]

會員編號 139901
精華 0
積分 3969
帖子 1689
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 wei.
閱讀權限 60
註冊天數 6684
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Mikan 於 2007-2-5 11:14 發表
我未見過嫁,不過就遇到好神其ge野....
有一次我地左camp消防ge....
之後有一日喇,我地全部人都行左起到ge....
突然間個消防車會自己識自己走左出去的....
而且入面咩人都冇.....

(依d算唔算係嫁???)@0@"

係囉!果次都唔知做咩!GA車自己走左出黎..但係我...其實見到有個人係GA車既師機位度......

頂部
邪惡〝〞忽-3-
吹水學徒
我愛你=]

會員編號 139901
精華 0
積分 3969
帖子 1689
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 wei.
閱讀權限 60
註冊天數 6684
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Mikan 於 2007-2-6 11:46 發表

係呀,你都有同我講過呀,1個人定有2個呀???
我咩東東都見唔到呀,正係見有個車會自己識開嫁囉...
果時我心諗:唔係呀,個車會自己識開ge???
原來白天同夜晚都有鬼出現嫁...=="

係一個白色影係c機位度

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...