加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6271
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

Ch 66`!=]

我 `:: 係咪咖? 但係我想訓覺呀` 好累><
峰 `:: 老婆 ,我陪妳!
銘 `:: 嗯 ...你地訓中間果間房啦!
之後我地就係到訓覺啦!
如是者,我同峰係咁訓!
訓到6點30分先起身-_-

銘 `:: [入左黎] 喂,2位,起身啦! 6點半啦, 係咪唔洗食飯呀?
我 `:: 嗯? .............[仲未訓醒]
峰 `:: 邊Q個鬼剎咁嘈呀?........[又係1個未訓醒既人兄]
銘 `:: [出返去] 唉, 我搞唔掂佢地呀! 你地搞啦`
樂 `:: 等我黎
樂 `:: [入左黎] 哇 ,火警呀 ,走佬喇! 唔好訓啦`
峰 `:: 丫..老婆老婆 ,[推我起身] 起身啦! 火警呀喂!
我 `:: 乜野呀-.- 咩火警呀 ,,, 下 ` 火警? [即刻彈起身]
柔 `:: Y0 ,,識起身啦!
我 `:: 乜野呀 ,唔係火警咩?
銘 `:: 係!
峰 `:: 咁你地做咩唔走呀?
豪 `:: D火救熄左! 所以唔洗走!
峰/我 `:: [對望] 係真唔係呀 ,
我 `:: 岩先叫醒我地又會咁快救熄既!-\/-
楠 `:: 無辦法, 我地手腳快!
峰 `:: 我理得你地啦, 咁係咪食飯咖! 好肚餓囉`
PS : 就係咁,我地先起左身,如果唔係佢地搞搞陣,我諗我同峰宜家仲訓緊-.-
樂 `:: 嗯,我帶你地去食喇!
我 `:: 咩唔係係到食既咩?
銘 `:: 妳就想, 俾你地煮 ,容乜易燒左我間屋咖!
柔 `:: 車 ,咁落去喇!
就係咁,我地落左去食野`
去左1間茶餐廳!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6167
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
火警起身..
果然係一個好方法...
XDDD
SUP..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小戀x
吹水學徒
*"♥ 愛 關 智 斌..}

會員編號 25357
精華 2
積分 8237
帖子 1321
威望 10 點
I-See幣 33149 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小滴x
閱讀權限 100
註冊 2005-8-1
註冊天數 6879
來自 關生屋企` xP!
狀態 離線
  只顯示 小戀x 的帖子
銘 `:: 妳就想, 俾你地煮 ,容乜易燒左我間屋咖!      <---  好好笑*
笑死左..XD 加油啦

ME ♥ 珍 寶 v3v
                                                            ♣ MR. funG  =]`
頂部
MIKI0328
初生嬰兒

`藍 ;}-*

會員編號 81789
精華 0
積分 1259
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 13473 錢
GAME幣 296 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-3
註冊天數 6754
狀態 離線
  只顯示 MIKI0328 的帖子
又系火警xd;
h0方法*v*
哈. 新讀者., supp0rt!

頂部
siu拔
吹水新手
臭儀` 是也 =)`

會員編號 358787
精華 0
積分 4873
帖子 2574
威望 0 點
I-See幣 10294 錢
GAME幣 0 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 NGA
閱讀權限 90
註冊 2007-8-14
註冊天數 6135
狀態 離線
  只顯示 siu拔 的帖子
又黎了..*

我是你的粉絲哇`

>V<"   SUPPPPP*

推推推推推 =]

i am小拔拔butttt x 但我一點也不笨

♥` 請你別離開了我的視線;
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6271
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-9-9 02:47 PM 發表
火警起身..
果然係一個好方法...
XDDD
SUP..

嘻嘻`
下次試埋地震-xDD"
THzzz=]]

QUOTE:
原帖由 小戀x 於 2007-9-9 05:16 PM 發表
銘 `:: 妳就想, 俾你地煮 ,容乜易燒左我間屋咖!      <---  好好笑*
笑死左..XD 加油啦

嘻嘻`
E幾集都作得好笑D*
我會繼續加油滴"
THzzz=]]

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6271
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MIKI0328 於 2007-9-9 08:51 PM 發表
又系火警xd;
h0方法*v*
哈. 新讀者., supp0rt!

呵呵`
對..萬試萬靈"
要繼續+卜哇!!
THzzz=]]

QUOTE:
原帖由 siu拔 於 2007-9-10 02:38 AM 發表
又黎了..*

我是你的粉絲哇`

>V<"   SUPPPPP*

推推推推推 =]

嗯**
送個[[忠實FANzzz*]]比你LAaa"
THzzz=]]

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6271
狀態 離線

Ch 67`!=]

就係咁,我地落左去食野`
去左1間茶餐廳!

佢地係間茶餐廳見到1個人`
佢就係小艾, [唔記得佢就睇返89頁果Ch]

傑 `:: 呀妹,妳做咩會係到?
艾 `:: ...哥`!
我 `:: 妹!?
柔 `:: 哥!?
佢2個都一頭冒水`!其實唔係佢2個,係我地咁多個人都係`!-V-
傑 `:: er.. 等我介紹下 `!佢係我親細妹,佢叫小艾!
樂 `:: 喔 ,原來係咁 `!幾可愛呀, 小妹妹,妳幾碎呀`!?
我 `:: 哇,成個金魚佬咁` 小妹妹,唔好理佢姐`!
艾 `:: 哥,,點解會咁既!? [細聲]
傑 `:: 會點@@?
艾 `:: 岩先果個女仔,姐係話果個男仔係金魚佬果個`!
傑 `:: 小妍?! 佢有咩事呀?
艾 `:: 你之前唔係好憎佢地既咩`!
傑 `:: 嗯,好耐既事啦`! 我同佢地宜家係朋友 [笑]
艾 `:: Oh ,Shit [大聲]
月 `:: 妳 , 有咩事?!
傑 `:: 妹,妳做咩?
艾 `:: 都係無野,`!
艾 `:: 丫,,[又大嗌]
艾 `:: 死啦死啦`! [打電話]
銘 `:: 小姐,請問聾未- -?
艾 `:: 喂, 晴晴呀`!妳宜家係邊呀?
艾 `:: 下 ..不如 ,不如我地食第2間啦`!
呢個時候,茶餐廳既門口出現左個人`!
邊個? 就係晴晴,但係佢地仲講緊電話!
晴 `:: [行緊入黎] 我都到左啦,仲食咩第2間`
艾 `:: 晴 ....晴晴`!我地食第2間啦! [推晴晴走]
晴 `:: 好地地做咩要食第2間喎! [見到傑]
晴 `:: [沖過去] 傑哥哥` 你做咩會係到既?
傑 `:: 我同d朋友黎食野姐嘛`!
晴 `:: 朋友? 咩朋友呀? [望1望我地] `
晴 `:: 哇,傑哥哥妳好多朋友呀!`
佢講呢句野既同時,隻眼係啤住我`!但係 ..無人見到*
傑 `:: 嗯,我介紹下啦!
之後佢1輪咀講哂我地d名`
晴 `:: 小妍呀可? 妳好令女呀,可唔可以同我做個朋友呀!?
我 `:: 好,求知不得TIM啦`!
係呢個時候,佢地都一齊坐低食野! 但係我地2個係互啤緊`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6271
狀態 離線

[[[[[-Ch 68`

係呢個時候,佢地都一齊坐低食野! 但係我地2個係互啤緊`

我 `:: 傑呀 , 我發覺我真係令得濟 `
傑 `:: 做咩同我講D咁既野@@?
我 `:: 如果唔係點解你個妹個朋友係咁望住我既呢? *[個望字特別大聲]
傑 `:: [望1望晴] ER ; 叫野食叫野食`
我 `:: 老公 ; 幫我叫 , 我隻眼唔得閒住`
峰 `:: 岩先已經叫左咖喇`
晴 `:: 傑呀 , 幫我叫呀! 我隻眼都好唔得閒呀`
傑 `:: 妳自己叫啦 , 妳得唔得閒唔關我事!
柔 `:: 唉唷唷 , 跟風喎`
月 `:: 唔好以為呢句說話邊個都受先得咖`
豪 `:: 咪係 ; 傑又唔係妳邊個`
晴 `:: 小艾 ,幫我叫`
艾 `:: 下 ..妳想食咩呀?
晴 `:: 是但幫我嗌D野\_/
晴晴佢果個妝化得好妖` 1睇就知係好奸果種人!
月同柔都唔鐘意呢D人;所以先會串佢`-3-
當D野食黎到既時候; 我同晴先肯停止互啤呢個活動!
樂 `:: 宜家食完喇 , 係咪上返去銘屋企?
柔 `:: 我想去呀!
月 `:: 銘唔會唔俾咖可?
銘 `:: 你地鐘意 ; 同埋我有得話唔俾咩-_-?
晴 `:: 傑呀 ; 我又去!
銘 `:: 唔歡迎妖女 ` 如果我間屋俾妳落埋哂D妖法就唔係咁好啦!
我 `:: y0 ,銘銘萬歲-3-
晴 `:: 吼\__________/
我諗佢已經成肚火了!xDDDD
傑 `:: 小艾 ; 妳同佢走啦! 仲有 ;我今晚唔返黎訓啦`
晴 `:: 你唔返 ; 唔係去搵D八婆嘛?
傑 `:: 我D朋友當中無個叫八婆 ; 最八果個咪妳囉`但係我無諗住搵妳!
晴 `:: [激到佢炸炸跳]`
佢地走左之後*我地上番去銘銘屋企`
狂玩 ; ^__^ 整到佢間屋亂七八糟
銘 `:: 樂哥`真係多得你唔小!
樂 `:: 唉也 ; 咁開心` 你都唔會趕佢地走咖喇! 俾我地玩返日喇`
銘 `:: 我唔理, 仲知到時你幫我搞返掂間屋佢!
樂 `:: 銘銘` 咩你咁大整估呀-_-*
銘 `:: 我好認真!
樂 `:: 唉.....得啦得啦!
就係咁; 第2朝喇` 我地都唔知自己訓左去邊!
有D係S0FA訓左 ; 有D入左去D房到` 有D直程訓左係地下-V-*

頂部
siu拔
吹水新手
臭儀` 是也 =)`

會員編號 358787
精華 0
積分 4873
帖子 2574
威望 0 點
I-See幣 10294 錢
GAME幣 0 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 NGA
閱讀權限 90
註冊 2007-8-14
註冊天數 6135
狀態 離線
  只顯示 siu拔 的帖子
嘻x2`
我又係第一個哇 =]
勁野..

i am小拔拔butttt x 但我一點也不笨

♥` 請你別離開了我的視線;
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...