加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

O都 ...O都 ...O都 ...[電話響]

會是他MA ..我按下接聽禁 ..

電話中 ..

我 :喂 ...[怯怯的]

昕 :喂 ..點呀"

我 :下 ..係你呀"

昕 :你唔係以為邊個丫 ..

我 :冇 ..冇呀"

昕 :肯定又諗個衰仔喇"

我 :冇呀. .頭先佢MSN同我講野丫有"

昕 :講咩丫"

我 :佢原本話尋日打比我架MA ..但到最後都冇打黎 ..

昕 :咁又點丫 ..咁佢比答案你未丫"

我 :佢話夜DD打比我 ..一定會比到我啵""

昕 :哂氣 ..

之後我地講左好多無聊野 ..冇啦啦阿瑜番黎MSN我 ..

MSN :

瑜 :HI ..

我 :點呀 ..

瑜 :ER ..對唔住丫"

我 :個答案好明顯喇 ..

瑜 :SORRY .

我 :唔緊要 ..希望你同佢會開開心心"

瑜 :你信我丫 ..我真係冇第2個 ..只係 ...我地已經唔同左. ..

我 :是但喇 ..有冇都冇所謂 "

瑜 :你 ..要好好照顧自己 ..

我 :OK

瑜 :你要定時食野丫 ..你都知自己個胃唔好架喇 ..

我 :OK"

瑜 :唔好對我咁冷淡喇好冇 ..

我 :FINE ..

瑜 :我好放唔低你呢個傻妹丫 ..

我 :如果你係擔心我既 ..就講你唔洗再講 ..我會TAKE CARE"

瑜 :嗯 ..

之後我照直同番阿昕講 ..

佢好衰地 ..係MSN寫左句野 ..之後登入 ..

係特登比阿瑜睇 ..

昕__"做男人就灑脫D ..仆街喇"!

呢一晚 ..我反而好似接受左個事實咁 ...一D事都冇 ...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

o都 ...o都 ...o都 ...[電話響]

樂 :喂 ..[訓覺中]

昕 :係咪阿樂丫"

樂 :嗯 ..邊個丫"

昕 :你愛人好朋友"

樂 :[望一望來電] 哦. ..阿昕 ..咩事丫"

昕 :真叻"

樂 :我睇來電咋低b ...好眼訓丫做咩":::

昕 :關於你愛人 ..想聽ma?

樂 :[即刻醒哂] 阿純 ?佢做咩事丫"

昕 :哇 ...現實到你丫 ..一講到佢就醒哂

樂 :哎也 ..[唔耐煩] 咁係咪真係關阿純事呀"

昕 :係呀 ...不過你聽到 ..唔好咁激啵"

樂 :講喇 ..[緊張]

昕 :阿瑜同阿純分左手喇 ..

樂 :下 ..點解既. ..[阿樂一d開心都冇 ..反而好擔心阿純]

昕 :又係衰果飯囉 ...有第2個丫"

樂 :屌佢老母"

昕 :都叫左你唔好咁激咯 ..

樂 :咁而家阿純點呀:

昕 :件事尋晚發生既 ...反而分手前一晚佢喊得好西利 ..到正式講左到而家都冇喊過"

樂 :唔會仲擔心咩 ..阿純啵 ..佢冇喊過呀!

昕 :點解丫 ,,,

樂 :佢不嬲都係大喊包 ..

昕 :你講開又似啵 ...

樂 :你 ...睇緊d佢丫 ...

昕 :我打比你 ..就係想你睇住佢 ...

樂 :點解丫 ..你做咩 ..

昕 :冇呀 ...咁我而家又要番學 ..我驚冇咩時間照顧佢丫"

樂 :哦 ...但 ..

昕 :但咩丫 ...好心你而家就放低你果d咩咩思想喇 ..

樂 :咩咩思想丫 ..

昕 :佢同阿瑜而家都分左手喇 ..去爭取喇

樂 :如果佢係要愛我既話 ..我地當日已經一齊左 ..我唔洗等到今日喇 ..加上 ...我唔想[成]人之危丫"

昕 :冇你收 ..唔通你真係感覺唔到阿純對你都有d野既咩"

樂 :我係feel到丫 ..但 ...唔等於佢會揀我架ma...

昕 :哎也 ..你真係婆媽丫 ..我唔知你喇 ...我而家要番學 ..你去唔去睇佢自己諗喇 ...

樂 :嗯 ..拜拜

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

阿樂話就話要放低阿純姐 ..

其實佢又邊捨得丫 ..

一收左線 ..即刻去換衫諗住去睇下阿純 ...

點知 ..

叮噹 ...[門鐘]

樂 :又邊個丫 ...[走去開門]

爽 :樂樂 ..早晨"

樂 :爽爽 ""咁早既"

爽 :係丫 ...尋晚聽到你有兩聲咳 ..咪配左d藥上黎比你食囉"

樂 :哇 ...唔洗喇嘛 ..我最怕就係食藥架la""

爽 :唔得丫 ...一定要食丫"

樂 :okok ..你放低丫 ...我晏d番黎食"

爽 :你去邊丫 ...

樂 :冇呀 ..諗住去搵阿純咋嘛 ..

爽 :阿純"?佢做咩丫 ..[有d唔開心]

樂 :阿昕頭先打黎 ..話阿瑜同佢分左手丫"

爽 :下 ..係丫. ..咁佢點丫 ..

樂 :唔知呀 ..就係而家去睇佢囉"

爽 :咁我陪你丫"

樂 :但 ...

爽 :唔好但喇 ..

樂 :咁好喇 ...

叮噹 ..

咁早 ..會係邊個呢 ..

我去開門 ..見到阿樂 ...個心 ..有dd開心 ///

我 :阿樂"?

樂 :係呀 ...冇阻你嘛 ..

冇啦啦爽爽係阿樂身後面彈出黎 ..

爽爽 :仲有我丫 ..

我 :爽爽你都黎左丫. ..

爽爽 :係丫"

我 :入黎坐丫 ..

佢地坐低左之後 ..我就入去拎野比佢地飲

阿樂就走左入黎 ..

樂 :冇事丫ma你 ..

我 :有咩事丫傻佬"

樂 :阿昕話你同阿瑜 ...

我 :原來係個衰妹同你講既 ..

樂 :佢擔心你丫 ..

我 :咁你呢 ...擔唔擔心我丫 ..[望實阿樂]

樂 :我 ...

呢個時候 ...爽爽入左黎 ..見到我地兩個對望 ..

爽 :你地咁耐既 ..

我都未有離開阿樂既視線 ..

反而 ..阿樂就即刻搭住爽爽膊頭 ..

樂 :我地出去喇老婆 ...

爽 :係..[甜甜咁回應]

我睇到呢到 ...眼淚好自然咁流出黎 ..

我咩都冇喇 ..

阿瑜唔要我 ..連阿樂都離開我 ..

我係需要阿樂 ..定中意阿樂丫"?

過左陣 ..我都行番出去 ..

我 :爽爽 ..唔洗番工咩今日

爽 :個衰豬囉 ..尋日聽到佢咳 ..唔放心佢 ..咪請左假 ..諗住陪佢睇醫生囉 ..

我 :[望住阿樂] 你病左丫"

樂 :[冇望我] 幾聲咳姐. ..

我 :你等等我 ..

我入左房 ...拎左d藥 ..之後汁埋杯水出黎 ..

我 :食左佢喇 .

樂 :[咩黎架 ..

我 :你望都冇望過我 ..當然唔知咩喇"[有d心up]

樂 :[終於望一望我] 藥黎架"

我 :嗯 ..快d食喇 ...你一病就病好耐架喇"

樂 :[拎左我手上面d藥食左佢]

我 :咁就乖喇 ..爽爽快d陪佢番去休息"

爽 :好丫"

我 :[拉阿樂起身] 快d走喇 ..唔歡迎你丫"

爽 :係喇 ..唔好阻住人地喇"

樂 :你行先 ..我去個toilet先 ..

爽 :咁我係車等你"

樂 :嗯 ..

爽爽走左之後 ...阿樂企左係度望住我 ..

我 :做咩丫 ..唔係去toilet既咩 ..

樂 :你中唔中意我 ..

我 :做咩丫. .

樂 :點解你要對我咁好 ...

我 :我一直都對你咁好架喇 ..

樂 :[咀我]

我好願意接受 ....

過左2~3分鐘 ..我慢慢推開阿樂 ..

我 :爽爽係出面架 ...快d出去喇"

樂 :[係我耳邊講] 我愛你. ..

我 :[笑] 拜拜"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

阿樂笑笑口咁上車 ...心情好似好好咁 ..

爽 :發生左d咩事丫. ..咁開心既"

樂 :冇呀 ..[笑笑口依然]

爽 :車. .唔講咪算囉 ..[心酸]

樂 :哈 ..見係你咋 ..就講比你聽喇"

爽 :嗯 ...做咩事"

樂 :頭先我同阿純錫丫 ..

爽 :[勁大反應] 你唔係話要放棄佢既咩 ...

樂 :唉 ..我唔知丫. .我見到佢 ...又放唔低丫"

爽 :咁又係 ..何況佢又同阿瑜分左手 ..

樂 :嗯 ...我而家都唔知點做好 ..

爽 :追佢囉 ..

樂 :唔知丫. .我地果種關係 ...都唔知 ..可唔可以普通咁去追"

爽 :我諗你心入面由頭到尾都只係會得佢一個女人 ..

樂 :由始至終都係"

爽 :我知道丫 ..

樂 :哈 ..點解爽爽你咁叻 ..咩都知架"

爽 :因為 ..我比藥你唔食 ...佢比藥你即刻食 ...[好認真咁講]

阿樂都望一望爽爽 ..然後笑左一笑 ..

爽 :可唔可以泊埋一邊呀將架車"

樂 :做咩丫"有野買 ..?

爽 :唔係 ...係有野講 ..

樂 :哦 ..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

爽 :唔係 ...係有野講 ..

樂 :哦 ..

爽 :如果我同你講 ...願意陪你一齊忘記阿純 ..你會點丫"

樂 :下 ...[十萬個估唔到]

爽 :呢段時間 ..我發覺自己真係愛上左你"

樂 :唔好玩喇 ..爽爽 ..

爽 :既然我地都扮左咁耐情侶 ..點解唔可以真真正正成為"

樂 :你知我由頭到尾 ..心都係得佢一個"

爽 :我要做佢丫 ...[錫阿樂]

樂 :[推開佢] 你唔好癲喇 ..[惡]

爽 :我第日一定雙倍還番比你"

阿樂係爽爽走左之後 ...一個人呆左係架車度 ..

點解爽爽會中意自己"?

乜我地唔係好朋友黎既咩 ..

佢講過 ..會幫我追到阿純 ...

到後黎 ..佢又講過 ...會幫我放棄阿純 ...唔想我地大家都受傷害 ..

但點解 ...到頭黎 ..佢既然愛上左我 ..

腦入面 ..有千千萬萬個問題"!!!

我係阿樂走左之後 ...

靜靜地係度諗 ...究竟我自己愛既係邊一個 ...

阿瑜 ...到目前為止 ..我都好傷好傷 ..

但阿樂 ..我又唔捨得放棄佢 ...係因為我當佢水泡嘛?

一個心 ..可以同時愛著兩個人嘛?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

那天以後 ..我又繼續開始我的化妝課程 ..

時間又過了一星期 ...阿樂每天都會來接我 ..

其實 ..我係感覺到架 ..

自從同阿瑜分左手之後 ...佢係有D想追我既行動 ..

但 ...我一直都冇問清楚 ...爽爽呢"?

今天 ..如事者 ...一放學 ..就見到阿樂係門口等我 ..

我 :你真係風雨不改架啵"

樂 :E ..你出左黎喇"

我 :係呀 ..傻瓜"

樂 :我地去食野好冇丫 ..

我 :今日 ..我想去你屋企丫"

樂 :點解丫 ..

我 :唔得呀"?[扁咀]

樂 :傻妹 ..點會唔得 ..上車喇 ..

咁我就上左阿樂屋企 ...去到發覺到好奇怪 ..

同我上一次去唔同左好多 ..

樂 :做咩呆哂周圍望丫 ..未上過黎咩 ...

我 :UM ...唔知係太耐冇上過黎 ..定咩呢 ..好似有唔同咁 ..

樂 :傻瓜 ..有咩唔同丫 ..

我 :算喇 ..由佢喇 ..

樂 :正一傻妹 ...[摸一摸我個頭]

我 :係啵 ...爽爽呢 ...你日日黎接我 ..佢唔嬲既咩 ...

樂 :佢 ..[未講完]

我 :丫 ..我記得有咩唔同喇 ..

樂 :嗯"?

我 :上次我黎果陣 ..好多你同爽爽既合照 ..而家一張都冇!

樂 :[笑]

我 :你笑乜丫 ...

樂 :咁都比你留意到 ..女人真係女人"

我 :車 ..我勁姐"

樂 :係喇係喇 ...[陰陰咀笑]

我 :咁 ..點解丫 ..你同佢 ..係咪有D咩事"

樂 :我 ...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

*-嘉長板-*

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

*-都係個句-*
幾毒都要泥一次-* 因為你地成日睇完都吾回-*
     睇完唔回就無人鍾意*黑仔足1個月*
       比個CM有幾難姐?!推

頂部
a嬌
初級會員

會員編號 223797
精華 0
積分 620
帖子 138
威望 0 點
I-See幣 11267 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-28
註冊天數 6538
狀態 離線
  只顯示 a嬌 的帖子
好想知阿純手術會唔會成功??
如果呀樂知道呢件究仲會唔會同佢一齊...
...阿純好慘呀..

頂部
floraman2004
嬰兒上路

會員編號 276068
精華 0
積分 433
帖子 65
威望 0 點
I-See幣 11263 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-14
註冊天數 6429
狀態 離線
  只顯示 floraman2004 的帖子
希望阿純會冇事啦!
唔知爽會對阿純點呢?
十卜十卜!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...