加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

no .333

情人節過後 ...老公又繼續番7仔. .

真係好心up ...晚晚見佢11點先番工 ..第2日7點先訓得 :::

為左咩"?為左拎d錢同我去街 ...

我真係覺得自己好自私 ....唉"

呢一日 ... 我7點鐘起左身 ...我訓唔著 ..所以阿瑜一打黎我就聽左

我 :喂 ..

瑜 :老婆 ..我放工喇"

我 :老公 ...

瑜 :做咩呀 ..唔係訓緊咩?

我 :冇呀 ..我訓唔著呀

瑜 :做咩事呀 ..唔舒服呀 ..定發惡夢"

我 :唔係呀唔係呀 ..我掛住你呀 ::

瑜 :傻妹 :::咁一係我過黎搵你丫"

我 :傻既咩 ..你訓都冇訓過呀 ::

瑜 :有咩所謂 ::

我 :[哭了] 傻佬 ..你對我咁好做咩啵

瑜 :[緊張] 你做咩喊呀老婆老婆 ::;

我 :我好心痛 ..

瑜 :點解呀 ::

我 :你日日做野咁辛苦 ::: 就係為左搵錢同我去玩 ...

瑜 :傻豬 ..你知唔知情人節 ..我冇錢送禮物比你我已經好mind架喇

我 :只要係你陪我過 ...咩都冇 ..就算係屋企食 ..我都唔mind ..真架"

瑜 :你係我最好既老婆 :::

我 :老公. .你會唔會離開我 ...

瑜 :緊係唔會喇 ..唔准亂講野 ::

我 :我太幸福喇 ..我驚 ...

瑜 :唔准講 ..,.你而家要乖乖訓覺 ..我都番到樓下喇

我 :咁你快d番去訓覺 ..醒左打比我知道嘛??

瑜 :知道喇老婆大人"

我 :咁好喇 ..拜拜老公"

瑜 :拜拜老婆 :::

同阿瑜收左線之後 ..我就好快咁訓得著了

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

NO. 334

情人節之後 ..我同阿瑜都冇見過 ...

因為我已經開始番學喇 ::: 而佢又要番工 ::: 邊有咁多時間 ...

不過今日我地終於可以見面了 ..點解"?

今天是2月19號 ...我們的2年零一個月喔 ...嘻

咁岩. .今日係星期日 ..又唔洗上學 ...我10點幾起左身 ..

就打比阿瑜喇 :::

電話中 ..

瑜 :喂 ..

我 :起身未呀 [大聲]

瑜 :[笑] 傻妹 :::咁早既 :::

我 :今日咩日子喔 ,,,你唔記得

瑜 :下 ..今日咩日子丫"? [扮野]

我 :攪錯呀你咁都唔記得 :::[CUT線]

我一野就CUT左佢線 ..我真係好嬲 ...咁都唔記得 :::

之後佢打番黎 ::: 我唔聽 ...佢打到第3次 ..電話就冇再響了 :::

我心開始驚了 ...

所以我打番比佢 ::

電話中 ..

我 :喂 ..

瑜 :大小姐 ..嬲完喇"

我 :哼 ..你仲好講 ..今日咁 ..[未講完]

瑜 :今日咁重要我點會唔記得呀 ..

我 :我唔信 ::: 你講丫

瑜 :今日係我同老婆仔 ..2年零一個月既日子"

我 :[笑了 ...真心地 ..甜蜜的笑了]

瑜 :點呀 ::開心未"

我 :你咁講咩意思 ...係你頭先自己唔記得咋 :::

瑜 :我點會唔記得 :::

我 :姐係你玩我呀 ..

瑜 :嘻 ..唔好嬲喇 ..呢D咁重要既日子 ::

我 :哼 ..算數 ..見19號就放過你一次吧 ::

瑜 :抵錫 ...

我 :緊係 ::咁你幾時捨得起身呀 ::

瑜 :比我訓多陣好冇 :::7點先訓呀我 ::

我 :下 ..你又話尋晚唔番工既 ..

瑜 :ER ..

我 :你呃我既 ><

瑜 :唔番邊有錢呀傻妹 :::

我 :咁點呀 ,,,19號用黎訓咩><

瑜 :一係我而家過黎你屋企 ..等老婆仔陪我訓喇好冇"?

我 :好呀好呀 ::咁你而家快D過黎呀 ::

瑜 :嗯 ..而家沖涼 ..出門口打比你喇

我 :拜拜老公"

瑜 :拜拜

呢一刻既阿純好自私 ..因為佢知道自己同阿瑜時日冇多了 ..

唔夠一個 ...阿瑜要走 ...呢一個係最後過既一個19號了 ..

那 ..以後還有MA?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

NO. 334 [下集]

收左線之後 ..我就換衫落SUPERMARKET :::

媽 :咁早去邊呀你 ::

我 :我"?落SUPER MARKET囉 ::

媽 :下 ..做咩丫 ::

我 :冇呀 ..一陣阿瑜過黎 ..諗住落去買D野上黎 ..整野比佢食咋嘛 ::

媽 :懶係廿四孝老婆咁 ::

我 :我不嬲都係 ::呵呵 ..

媽 :嘔死呀 :: 等埋我一齊喇 ..

我 :等埋你做咩呀 ..好熟咩 ::

媽 :你個死女包 ..問我拎錢果陣唔見咁講 ..

我 :我好耐冇問你拎喇 ..[伸利]

媽 :衰女丫 ..等我換埋件衫喇. .我要落去買報紙呀 ::

我 :哎也 ..得喇得喇 ..咁你快D喇 """

媽 :等等喇 ..

之後阿媽入左房 ..超快地 ..1分鐘出番黎了 ..

我 :哇 ...又會快到咁既 :::

媽 :人地寶貝男朋友嘛 ...

我 :低B ..行喇 ..

之後我地就一齊落左超市喇 ::::

我 :死喇 ..買咩好呢 :::

媽 :其實超市有咩好買 ..都係叮叮果D野食架喇 ::

我 :咁又係 ::: 佢又咁中意叮叮好方便XD"

媽 :咁咪係囉 ..

之後我就買左成6,7包 ...

媽 :洗唔洗咁多呀 ..上倉咩 ..

我 :下 ..咁都係買咯 ..你又唔係唔知個衰仔大食 ::

媽 :我唔比錢架 :::

我 :衰得你丫 ..又冇人叫你比 :::

媽 :呵 ...買D野飲上去喇 ::

我 :嗯 ..老公中意飲檸檬茶 ..

我地買完就番上屋企 ...明明話要整野食比佢 ..但就變左叮 ..哈哈

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

NO. 335

番到屋企 ..睇下隻錶 ...點解仲未打黎既 ..

拎個手提出黎 ...一望十八個MISS CALL =V="

全部都係阿瑜..即刻打番比佢先 ::

電話中 ..

瑜 :喂 ..老婆

我 :[正想答既時候]

瑜 :喂喂 ..做咩唔出聲呀 ..去左邊呀 ..手提屋企冇人聽既 ...有冇事呀

我 :[依然係冇位攝入去]

瑜 :喂喂 ..係度MA?

我 :[笑 ...甜蜜地笑了]

瑜 :你肯出聲喇咩 ..

我 :哈哈 ..傻佬 ..係你一輪咀講野 ..唔比人地出聲咋嘛

瑜 :我 ...我幾時有 ..

我 :傻佬 ..去到邊呀"

瑜 :搭緊巴士喇 ..你呀 ..頭先去左邊呀 :::

我 :我咪落左SUPER MARKET囉 ::

瑜 :[呼] 嚇死人喇. .做咩唔同我講聲呀 :::

我 :頭先你話整野出黎丫 ..我咪唔阻你囉 :::

瑜 :哦哦 ...落去買咩?

我 :冇呀 ...買D野比個大食豬食咋嘛 ..

瑜 :真係架"

我 :呃你有金汁 ::

瑜 :學我講野呀 ..

我 :呵呵 ..

瑜 :咁好喇 ...你抖下喇 ..我諗仲有半個鐘到我就到架喇 :::

我 :好喇 ..拜拜

瑜 :拜拜 ..

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6740
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
PO完未呢..
我要做第一

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

P0完喇我*
          到你地E班衰豬比CM我既時候XD

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙東 於 2007-7-30 02:52 PM 發表
PO完未呢..
我要做第一

嗯嗯*
做左第1牙你*

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6740
狀態 離線
回復 #836 CECI0822 的帖子

我唔係衰豬黎架
我係好豬

♥可以做個朋友嗎?
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6384
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
唉*
第2..
算na..
好過冇既..
下次我要做第1!!!!
嘻..

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6740
狀態 離線
回復 #839 永恆` 的帖子

我唔會比你做架..哈哈

♥可以做個朋友嗎?
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...