加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創】→忘~不了--你*給我,,/“像死的×, 傷*→,痕”●┘╭續集╯{完}
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6138
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

詩: 阿希..你唔好唔要我啦!!(喊..捉住阿希)

希: 妖..行撚開啦!!(FING開阿詩)

詩: 好..你唔愛我丫MA!!咁我要連你愛GE人都冇埋!!你因住黎呀..(惡..走左)

希: (驚阿琳有事)返埋位啦!!^^

琳: 哦..(有D唔放心阿希)

阿琳..我會保護你嫁!!

我愛你...........................
======================================================
Ch.34 我會保護你!!

丫~~~丫~~~丫~~~丫~~~丫~~~(污鴉聲)- -''

訓導主任: 你兩個可唔可以唔好再黎呀!?上次企完籃球隊同洗完廁所!係咪嫌仲未夠呀!?(火爆)

希: @@係

琳: 喂..你想洗我唔想洗WO@@

希: 我幫你洗埋囉@@大。肚。婆<--好細聲咁係阿琳耳仔邊講!!@@

琳: 歧視= =''

希: = 3 =(偏咀)

訓導主任: 收聲!!(拍枱)你兩個同我今日放學洗乾淨晒學校所有廁所佢!!洗完至准走!!出番去!!

希: 係@@

琳: (無奈)

~~~~課室~~~~

琪: 你條【啟】弟!!係唔係博打呀!?(火爆)

朗: 鳴鳴..放過我啦!!T^T

樂: 呵呵..底死呀!!(笑到肚痛)

夢: (陰陰咀笑緊)

琳: 咦@@有戲睇呀!?@@

希: 朗哥..好心你啦!!@@成隻狗咁= =''唉..

朗: 鳴鳴老婆呀!!放過我啦T3T

琪: 唔釆你呀!!><去死丫你!!@@(嬲爆爆咁走左)

朗: 鳴鳴!!唔好唔要我呀!!(追左出去)

琳: 唉= =''

~~~~放學~~~~

夢: 老公@@

樂: 得喇!!帶你去食囉@@不過小心變肥婆WO@@

希: 你兩個去邊呀!?@@(八掛)

夢and樂: 去食自助餐囉@@

咕~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

希: = =''

琳: 快d洗啦!!@@(係咁催阿希洗廁所)

琳: 洗完返屋企沖涼..之後去食野呀!!><

希: 係= =''

~~~~洗完之後~~~~

希: 老婆..(挨落阿琳度)

琳: 丫><(推開阿希)你好臭呀!!T^T

希: T^T鳴鳴..老婆你嫌棄我= 3 =

琳: 快D返屋企沖涼@@

希: 我要去你屋企沖@@

琳: 唉= =''是但但!!

~~~~琳屋企~~~~

希: 咀咀@@

琳: 唔呀><

希: 我地咁耐都冇咀過@@

琳: = 3 =''是但!!

希: >3<(咀左落阿琳度)

15分鍾之後.............

琳: 冇氣喇= =''(面紅)

希: XDXD!!老婆你好可愛呀!!><

琳: (偏咀)

希: 老婆呀@@不如我幫你申請拎10個月產假丫@@等你係屋企休息@@

琳: 咁我咪要去你屋企

希: 咁唔通要你自己一個係屋企咩?!@@

琳: 係wo@@你拎左成人身份證未呀!?@@

希: 我下個禮拜先生日呀!!= =''咁早拎做咩呀!?= =''

琳: 係wo@@

希: 你連我生日都唔記得!!T^T點做人老婆呀!?

琳: = =''我都冇話過要做你老婆!!唔知醜呀你>3<

希: 你有埋我GE骨肉喇!!><

琳: 如果我話唔係你GA呢!?(呃阿希)

希: 唔會係其他人嫁!!係我嫁><係我嫁><係我嫁><!!@@

琳: 去沖涼啦= =''臭臭!!

希: 咪去沖囉= =''

~~~~琳間房~~~~

琳: 咦= =''呢件又唔岩著!!= =''

希: 你仲要換幾耐呀!?= =''

琳: 呢件又唔岩= =''個肚好煩呀!!(偏咀)(發脾4)

希: 咪咁啦@@大肚婆係咁嫁啦@@

琳: 我之前好瘦嫁ma!!你睇下我e家..肥婆咁呀@@

希: = 3 =''但係你個靚樣冇變丫ma@@

琳: (偏偏下咀..無啦啦又笑)

希: 笑番咪好囉@@

琳: (笑得好開心)

話咁快...

阿琳不知不覺..又有左bb

已經有8個月喇!!

個肚都已經好大喇!!@@

琳: 我跳..我跳..我跳@@(係咁跳黎跳去)

希: @@丫(大嗌)你係度做咩呀!?@@(緊張)

琳: 跳緊囉@@你盲嫁咩!?@@(仲跳緊)

希: (整停阿琳)你係咪想流產呀!?@@(緊張)

琳: 係@@

希: (就即刻喊)鳴鳴..

琳: 鬼@@

希: (即刻唔喊)xdxd@@

琳: = 3 =''你變真係大= =''

希: 開心d啦@@

琳: 唉= =''好心你啦!!19歲人喇..你估仲係17歲咩!?= =''

希: = 3 =''車..你得18咋ma@@

琳: 18歲唔係人呀!?(大阿希)

希: 冇野喇..(淆底)
======================================================
想知下集講咩就回cm啦!!@@

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6061
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
swEET..
supppp

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★傻寶☆啜啜卜
嬰兒上路

會員編號 398326
精華 0
積分 333
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 12576 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-3
註冊天數 6021
來自 香港
狀態 離線
CM........................CM

不是說好了,要永遠忘記他嗎?
我、我還以為..
只要不再見他,感覺便會慢慢消失,一切也會漸漸淡忘。
頂部
●siu_y_an§
初生嬰兒

會員編號 384790
精華 0
積分 200
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10864 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-8
註冊天數 6077
狀態 離線
  只顯示 ●siu_y_an§ 的帖子
哈哈''-___-"
個呀希好搞笑-V-''

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6093
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
快dpost啦,
十卜十卜~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
yiko-.-
初生嬰兒

會員編號 402471
精華 0
積分 204
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-22
註冊天數 6002
狀態 離線
  只顯示 yiko-.- 的帖子
好好睇呀
          支持!

頂部
NaTaLiE_TaNg
嬰兒上路

會員編號 394942
精華 0
積分 383
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 12565 錢
GAME幣 556 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-19
註冊天數 6037
狀態 離線
  只顯示 NaTaLiE_TaNg 的帖子
你係你個書迷!! Sup

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6138
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

琳: = 3 =''你變真係大= =''

希: 開心d啦@@

琳: 唉= =''好心你啦!!19歲人喇..你估仲係17歲咩!?= =''

希: = 3 =''車..你得18咋ma@@

琳: 18歲唔係人呀!?(大阿希)

希: 冇野喇..(淆底)
Ch.35 對不起..我保護不到你的分身!!

琳: (繼續係咁跳)

希: 小姐!我求下你..唔好跳啦!!T^T

琳: 好啦!!@@(停低左)

希: 老婆真係聽話!!^^

琳: 咁我就跑啦!!><(係咁跑)

希: (喵左係地下)救命呀T^T

琳: 我肚子餓喇@@老公!!

希: 唉= =''煮比你食呀!!今晚想食咩呀!?@@

琳: 三。文。魚!!@@

希: 好啦!!蒸比你食@@

琳: 焗呀@@唔准蒸!!

希: 好啦好啦= =''食肥你..唔好懶我= =''

琳: 唔得@@一定要懶你@@

希: WHY!?@@

琳: 咁好啦!!@@....

希: 丫..(大嗌)

琳: 一二三四..一二三四~~~~~~~~@@(係咁跳)

希: 唔好呀!!得喇..你肥左GE話就懶我啦!!T^T唔好跳呀!!老婆!!(攬住阿琳)

琳: >3<老公你真係好呀!!@@

~~~~第二日~~~~

希: 我返工喇!!你自己小心wo!!@@我叫左eva會睇住你嫁喇!!

[[[新人物~~~~
            Eva~25歲..琳同希屋企ge工人..好照顧阿琳!!琳琳當佢好似家姐咁!!@@

希: Eva@@

eva: 係!!

希: 睇住呢個八婆呀@@(阿希呢次好大膽)

琳: 咩。八。婆呀!?\_/仆街希!!@@

希: sorry囉@@(閃左)

琳: 激死呀!!><

eva: 小姐呀!!唔好咁嬲啦..對個胎唔好嫁!!@@(好緊張)

琳: 都係eva姐姐對我最好@@(笑)

eva: ^^

琳: eva呀!!我可唔可以出一出去行下呀!?@@

eva: 但係..你e家有左wo!!如果比少爺知道左..我驚會...

琳: 放心啦!!@@佢罵你..我罵番佢@@唔洗驚!!

eva: 但係..終於都唔係太好wo!!一係..我陪小姐你出去丫@@

琳: 唔洗啦!!你係屋企等我!!我出一出去好快返@@(走左)

eva: 小姐..你要小心d呀!!(擔心)

琳: 哦!!88@@(走左)

~~~~公園~~~~

琳: (悶)

詩: 八婆琳!!今日唔係你死..就係我亡呀!!(惡)

琳: @@咩料呀!?@@(係咁跑)

雖然..阿琳係咁跑..

但係..佢有左BB!!走個時..

係比其他慢..

詩: (推左阿琳出馬路)

就係呢個時候....

有架車衝緊過黎.........

琳: 丫..(大嗌...呆左)

啪~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

詩: XX琳..永別喇!!(奸笑)

~~~~醫院~~~~

希: 你點可以比小姐佢自己一個出去嫁!?(好火)

eva: 少爺..好對唔住呀!!

琳: 你..做..咩..罵eva呀!?(好辛苦)

希: 老婆..

琳: 咦..我個肚呢!?

希: (dum低頭..冇出聲)

琳: 阿希..我..個肚呢!?(想喊)

希: (喊左出黎)

琳: 我個bb呢!?(喊)

琳: 我個bb呀!!(激動)

希: 冇左喇!!阿詩推左你出馬路..你比車撞到!!你雖然冇事..但係個bb就..(喊)

琳: (呆左)

琳: 咁阿詩點呀!?

希: 佢比警察拉左喇!!要坐13年!!同埋..撞到你個個其實係阿美..佢都13年!!

琳: 我個bb!!(喊)

希: 唔好咁啦!!你再喊..我好心痛呀!!

琳: 我咩都唔要..我要番個bb呀!!(喊)
想知下集講咩就回cm啦!!^^

頂部
NaTaLiE_TaNg
嬰兒上路

會員編號 394942
精華 0
積分 383
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 12565 錢
GAME幣 556 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-19
註冊天數 6037
狀態 離線
  只顯示 NaTaLiE_TaNg 的帖子
好啊!!supp!**

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-7-4 02:49 PM  代幣  -5   字數不足
頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6061
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
甘就冇左個bb..
suppp喔..
快d p0

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...