加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 櫻花舞__夜音]]! 於 2007-8-20 08:29 PM 發表
牙純開始吾記得野喇啵@333333@........
少年痴味症發作喇.........個腦仲會餓到食埋D記憶佢TIM@33333@.......
睇黎佢個腦真系幾餓下..........十卜十卜............

你講到佢個腦好似識得食野咁-v-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `傑 於 2007-8-21 04:54 AM 發表
SUP牙..-.-.......`

thzzzzzzzzz

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 christa 於 2007-8-21 08:59 AM 發表
呀純開始唔記得野啦T^T
佢會唔會真係咩都唔記得..]]
連呀樂都唔記得?

嗯嗯-*

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

我很無助 ....這個時候我想起了小嵐 ... 就打算上去佢公司 ..咁岩係大堂撞到

我們見面時,只係相笑左一下 ..佢打算離開時 ..我情急地捉住佢隻手

明顯佢係比我既動作嚇親

我 :對唔住 ...

嵐 :唔緊要,係咪有咩事啊 ?

我 :你而家有冇時間?

嵐 :你上黎我office先講啊

我 :嗯 ...

office ..

嵐 :坐啊 ..

我 :嗯 ..

嵐 :係咪有d咩事 ?

我 :我想知道小樂係邊?

嵐 :咪係英國囉 ..都走左3個月喇 ..你而家先黎問

我 :如果唔係份報告出左,我諗呢一世我都唔會再煩佢 ..難得佢肯放低我

嵐 :你認為佢真係放低到你咩?

我 :我唔知道啊 ..至少呢112日黎 ...佢冇搵過我都活得幾好啊

嵐 :點解你地唔肯去面對自己既感情姐 ,,,112日你都數得出 ...証明你幾在乎佢係唔係你身邊

我 :[苦笑]

嵐 :係喇 ..你頭先話咩報告?

我 :之前發生意外既時候,醫生同我講過,我會慢慢唔記得野....由近到遠 ..慢慢忘記 ...到左呢排 ..我發覺自己成日都頭痛,同埋明明有d野我係記得 ..結果我諗都諗唔起 ..要睇番日記先知道發生過 ..好似空白左咁 ..所以 ...我去左搵醫生

嵐 :佢點講啊

我 :佢幫我照左x-ray ...証明情況惡化左

嵐 :惡化左 ?姐係點啊

我 :我除左會加速左失憶既時間外 ... 我既所有記憶會全部係大腦刪除 ...

嵐 :刪除?

我 :嗯 ... 好似冇發生過咁

嵐 :你講真架 ...

我 :我好驚 .... 好驚會再記唔起同小樂既一點一滴啊 ..

嵐 :我 ... 我...可以點樣幫你啊 ..而家 ..我都好亂啊 ..

我 :你知唔知道 ...小樂佢係英國邊一度啊

嵐 :佢既住所我就真係唔清楚 ..不過公司既位置我就知 ..你可以去果度搵佢"

我 :唔該哂你 ...

嵐 :你唔好咁講 . .我而家即刻寫比你

我 :嗯...

嵐 :呢個就係個公司名同地址 ... 你買左機票未 ..打算幾時出發?

我 :打算而家去機場買架啦 ..

嵐 :咁你有咩打番黎搵我 ...

我 :唔該哂你 ...

離開左小嵐公司,我即刻去左機場 ... 買左最快果班機 ... 但計埋到步應該都仲要等多18個鐘 ...

我好驚呢18個鐘又會幫我刪除同小樂既回憶

頂部
MIss_MOk
嬰兒上路

會員編號 16274
精華 1
積分 1060
帖子 91
威望 0 點
I-See幣 11049 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-7
註冊天數 7017
來自 Crazy Room
狀態 離線
  只顯示 MIss_MOk 的帖子
好驚啊純會吾記得啊樂呀!!!!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

我一落機就照住小嵐比我既地址去搵小樂 ...咁岩接待處既職員同我講 ...佢出左去開會

唯有既就係等囉 ...已經唔想離開 ...

一個鐘 ..兩個鐘 ..三個鐘過去了 ...都仲未見小樂既出現 ..

呢個時候 ...接待員小姐就好行過黎

r : 樂小姐 ,今日藍生都未必會番黎架 ,你一係預約左,聽日再黎過啦

我 :我有d好重要好重要既事要搵佢啊 ,一定要等到佢番黎架

r :不過 .. 我地都差唔多收工啦 ,

我見到佢好為難既表情 ..都唔想再麻煩佢

我 :咁我可唔可以等到你地收工啊 ,如果佢都係未番,我就聽日黎過可以嘛?

r :咁好啊,我都番去做野先啦

我 :麻煩你

終於等到5點鐘,佢都係冇出現過,而公司要收工啦 ..我唯有離開 ...

天意偏偏係弄人 ...就係呢個時間 ... 我係大堂見到一個 ....期待已久既人

我已經顧不我旁人既眼光 .... 直接撲入小樂既懷裡 ..

我把他抱得好緊好緊 .... 久違了的體溫 ...

他的香氣依舊沒有變 ... 但我發覺他沒有抱著我 ... 這令我十分不安

我慢慢離開他的身子, 正面望住佢 ....發覺佢既眼神好陌生 ...

最後 ...係由佢開口先

樂 :點解你會係度?

佢既聲音已經冇聽好耐 ...但點解會咁冰冷 ....

我 :我黎搵你架

樂 :你仲拎住行李,你岩岩黎到?

我 :今早落左機,不過你公司d人話你出左去開會

樂 :哦,同你去酒店先

我 :嗯 ...

小樂安排我入住一間5星級既酒店,從來 ...佢都會比我用最好,住最好,食最好 .....因為佢愛我 ..好多事都變得理所當然

但今次 .... 我只感覺到佢係盡地主之儀

樂 :好啦,呢個係我卡片 ...上面有我電話,有咩事聽日打比我,今晚好好休息

佢講呢篇說話既時候,面上係全無表情 .... 今天我覺得好可怕 ... 係呢個人身上 ...

我搵唔到熟悉既感覺 .... 都搵唔到佢曾經深愛我既証據 ....

但我都係一手拉住左佢

樂 :做咩事 ?

我 :唔好走 ...

樂 :啊 ...係喎 ...你仲未食野架可 ...我同你落去食 ..呢間酒店既自助餐都唔錯架

我 :我唔餓啊

樂 :咁 ...做咩啊 ?

我 :坐低陪我傾下計 ,講比我聽 ...你呢幾個月係點過 ?

其實阿樂並唔係想走 ...係佢見到阿純既時候 ...仲以為自己係眼花 ....直到佢攬住自己果一刻 ...果種溫度 ..佢頭髮傳來既香精味話比佢知 ...呢一切係真實 ... 但佢必需同佢玩呢一個遊戲 ...所以一定要以最冷淡既態度對待佢 ...但係愈對得佢耐 ..就會愈把持不住 ...天啊 ..眼前係自己深愛既人 ...而且已經冇見咁多個月 ....阿樂而不得就將佢抱入懷

樂 :都係咁啦 ... 公司都係岩岩上左軌道 ...先話有dd私人時間咁

我 :哦 ... 咁快就已經安定好啦 ...小樂 ..你真係叻

樂 :我想做一個有用既人,上進既人,咁樣先識到女仔架嘛

我聽到呢一句說話,呆左係度 .... 以前既佢 ...努力上進全為自己 ...但今日聽到佢係為另一個女仔,雖然佢冇講係為邊一個,但總之 ....知道呢個人唔會再係自己,心頭都係酸一酸,痛一痛 ...

我 :嗯 ....咁又係 ! 但小 ... 阿樂咁優秀 .... 一定好多女仔睇中你 ...

原本想叫他一聲小樂 ...但這親暱既稱呼 ...已經唔係自己能夠說出口的

最後 ...呢一晚 ....阿樂陪我傾左一陣 ...就以累為理由離開左 ...

我又做到d咩 ...今次我黎係岩定錯 ...

我已經係阿樂既生命慢慢淡出 ...而佢都應該係我回憶慢慢刪除 ....

頂部
┌貞┐∼*
嬰兒上路

會員編號 163909
精華 0
積分 416
帖子 82
威望 0 點
I-See幣 10310 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-14
註冊天數 6706
狀態 離線
十卜十卜呀!!!
好好睇呀!!快po...!!

頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6571
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
天呀``阿樂到時實會後悔囉
玩咩冷淡呀.  .(\__/.)

頂部
櫻花舞__夜音]]!
嬰兒上路

會員編號 345003
精華 0
積分 438
帖子 94
威望 0 點
I-See幣 12644 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-11
註冊天數 6283
狀態 離線
得2篇咋.......= =
咁小架= = ..........
十卜十卜...........T^T

頂部
Win}公仔面
初級會員
Wa ka ka

會員編號 234445
精華 0
積分 237
帖子 299
威望 0 點
I-See幣 13432 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-22
註冊天數 6514
狀態 離線
我追左好耐嫁la``
十卜``
Po多D``
Thx`

我愛六小棒`醉愛邱小翊*莊敖狗*邱小橙`
我愛八妞妞`醉愛吳鬼鬼*周牙牙*黄蘋果*郭Mei Mei`]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...