加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

5個月後 ...

阿芯再次由澳洲回來了 ...可是今次不會再走了 !!

cafe ...

昕 :你今次係咪講堅架 !! 田芯兒 !

芯 :係丫 ...堅架 !! 真係唔走喇 !!

嘉 :點解冇啦啦又決定番黎既 !!

芯 :丫 ..[大叫] 果邊真係悶死人架 !!! 同d同學又唔夾啵 !!

樂 :一早話左你3分鐘熱度架喇 !!

昕 :係喇 ..今次我就認同樂仔 !!!

芯 :哇 ..你幫住佢架 !我大大話話都讀左一年幾架 !!

嘉 :覺得好多喇"? 一早叫你唔好讀架啦 !!

芯 :咁藍山係出名讀酒店管理架嘛 ..[扁咀]

樂 :邊個同你講藍山出名讀酒店架 !!藍山出名咖啡架嘛 ..

嘉 :哈哈 ..勁低b !!! 咖啡囉吹到 !!

芯 :算啦 ,,人地而家都決定番黎咯 ..以前既野咪鬼提喇 !!

昕 :咁你打算番黎做咩丫"?又讀書丫 !?

芯 :其實我都想架 ..起碼唔洗做野先丫嘛 !!

嘉 :哇 ..!!你咁懶架 !!

芯 :哈 ..講下笑姐 !!其實我想做地勤丫 !!

嘉 :講真架@@?同我既理想好近啵 !!

昕 :你果d高級雞丫"?哈哈哈哈 ...

嘉 :咩高級雞丫 ..!!係空姐丫 !!! 你唔好學哂果個樂紫純講野啵 !!!

樂 :阿純話得冇錯架啵 !!!

芯 :你地咪擺阿純上檯喇 ..XD

樂 :咪係囉 !!

昕 :好似你自己有份講架可 ..[望住阿樂]

樂 :[飲野 ..扮傻]

嘉 :咁你打算幾時去見丫 "?

芯 :約左今個星期5丫 !!

昕 :邊間丫"?

芯 :港龍囉 ..

昕 :哦哦 ..GOOD LUCK 喇 !!

芯 :[笑] 咁你地3個又點丫 "?

昕 :我個旅遊仲讀緊 ..不過我打算去IN旅行社 ..因為人地話你做仲好過學喇 ..反正我都識BOOK位果D系統 !!

嘉 :我都係旅遊 ..不過係讀緊白英奇 !!!

樂 :哂錢 !!

嘉 :好過你丫 ..挑

樂 :咩好過我丫 ...!!?

嘉 :你睇下你 ..一事無成 ..!!又唔做野 !!

樂 :唉 !!! 就係比你UP中 ...下個月開始 ..我要番公司幫DADDY手喇 ..因為佢地決定番黎香港發展 !!

3個 :真係架"?[驚訝]

樂 :嗯 ...!!

嘉 :有人做太子爺喇 ...哈哈 !!

樂 :做生意 ..我真係好難攪 ..唉!!

昕 :比心機喇 ..阿純中意人上進架 ..!!

樂 :[聽完沉默左一陣] 一定 !! 佢番黎之前 ..我一定一定要比D野佢睇 !!!!

3個 :加油喇 !!!

大家都好似對自己既前途有光明既指引了 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

*-都係個句-*
幾毒都要泥一次-* 因為你地成日睇完都吾回-*
     睇完唔回就無人鍾意*黑仔足1個月*
       比個CM有幾難姐?!推

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`傑
吹水新手

會員編號 241045
精華 0
積分 3672
帖子 2681
威望 0 點
I-See幣 19854 錢
GAME幣 1134 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 三水妹:)
閱讀權限 60
註冊 2006-12-4
註冊天數 6502
來自 tpgss.
狀態 離線
  只顯示 `傑 的帖子
1 左-v-'?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                 CM'XD!!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `傑 於 2007-8-11 03:26 PM 發表
1 左-v-'?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                 CM'XD!!

嗯-*叻叻-*
          thz=]

頂部
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
I-See幣 17623 錢
GAME幣 2281 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2006-4-28
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子
好好睇牙
sup

頂部
77love你
嬰兒上路

會員編號 326362
精華 0
積分 342
帖子 64
威望 0 點
I-See幣 11256 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-30
註冊天數 6325
來自 mama個肚
狀態 離線
  只顯示 77love你 的帖子
sup*****好睇WA!~~

頂部
櫻花舞__夜音]]!
嬰兒上路

會員編號 345003
精華 0
積分 438
帖子 94
威望 0 點
I-See幣 12644 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-11
註冊天數 6283
狀態 離線
系米好耐冇見我呢A__A.........
我刀估吾到一上黎睇有咁多野一次過睇........
睇到牙瑜死個陣竟然心痛牙T^T...........
十卜十卜.........
邊個吾回文的拖出去斬開20萬碌啦= = ............

頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6571
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
呼`個阿滔個名令我諗起我學校既學長=]"

頂部
chingmy
初生嬰兒

會員編號 356655
精華 0
積分 252
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 11106 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-8
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 chingmy 的帖子
i love 樂 more lo~~

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
I-See幣 22912 錢
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-16
註冊天數 6551
來自 大埔官中
狀態 離線
  只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
唔知個個滔 又會唔會鍾意純呢

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...