加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 charco_yik 於 2007-8-10 05:33 PM 發表
好慘呀    呀瑜就咁死左   
佢個封信令我好感動

有無喊到牙-*thz cm"=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 77love你 於 2007-8-10 06:43 PM 發表
牙瑜咁就死左......咁佢地之後點.....?!!sup*

睇落去就會知了-*thz"=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 aH_chi 於 2007-8-10 06:47 PM 發表
十卜,,,
睇到4十幾頁咋
po得好快丫,,,
加油加油

thzthz"
        okey=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2007-8-11 12:11 AM 發表
估唔到阿瑜會死 仲要大家估錯哂 阿瑜先係好人個個.....

嗯嗯-*無錯=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 wtm199356 於 2007-8-11 01:02 PM 發表
好好睇ar,好想睇下集,牙瑜好偉大ar。

嗯嗯-*okok"!!!thz cm"=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 傻小楓 於 2007-8-11 02:10 PM 發表
呀媽,,
支持你,,
快D post

乖女=]
  thx=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-8-11 02:47 PM 發表
唉,,
我唔想阿瑜死呀,,
佢死左,,搞到阿純仲慘
點都好,,
十卜U,,

唔死都死了-口-*
   thz=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

13個cm牙=]thz"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

[叮噹] ....

樂 :你地黎左喇 ..

昕 :嗯 ..

樂 :入黎坐丫 ...

坐低左之後. ..大家都沉默冇出聲 ..

嘉 :阿純佢點丫 ..

樂 :頭先係醫院 ...喊喊下暈左 ..我咪抱左佢番黎囉 ..

昕 :點解會咁架 ...

樂 :我都唔知 ...今日諗住去探佢果陣 ...搵唔到佢 ..落到大堂見到佢 ..咪行過去囉 ...之後佢隔離有個差人 ...問我地係咪佢朋友 ..之後就話 ...阿瑜跳樓自殺 ..佢而家情緒唔穩定 ..叫我地睇住佢 OR 搵佢屋企人黎接佢咁囉 ..

昕 :[喊] 佢個衰人番黎做咩姐"! [之前佢都同阿瑜幾FD"]

嘉 :[攬住阿昕]

冇啦啦 ..後面傳黎把聲 ...

你地走LA ...

佢地3個即時擰轉面 ...見到既係一個哭成淚人既阿純 ...真心痛" ..!!

嘉嘉即刻走到阿純身邊 ..

嘉 :你點丫 ...

我 :[冇望阿嘉] 我可以點丫 ...[冷笑]

昕 :究竟發生咩事丫. ..阿純"!

我 :唔關你地事丫. .你地個個都唔中意阿瑜既 !!

講完之後就即刻番左入房 ...!!

樂 :對唔住丫 ...[同佢地講]

昕 :傻喇 ..都唔關你事 ...我明佢架"!

嘉 :唔通阿瑜今次自殺 ...係關我地事"?

樂 :個傻妹 ...而家...咩都諗唔通架喇 ...!!佢亂講架咋 ...

昕 :我好擔心佢丫 ...

樂 :唉 ...

佢地係個廳度 ...大家都冇出聲 ...

一直咁過左幾個鐘 ....但阿純都未出過黎 ...!!

昕 :都咁多個鐘 ...阿純都仲唔未出黎既 ..

嘉 :會唔會訓著左咋 ...

樂 :我入去睇下佢丫 ...!!

咯咯 ....[HOW門聲]

冇人應 ...

咯咯 ...

都係冇人應 ...

樂 :阿純 ...你係度嘛?

都係冇人應 ...

阿樂又行番出去 ...

昕 :點丫佢"

樂 :冇人應 ..唔知係咪訓著左"

嘉 :你有冇KEY丫"

樂 :有丫 ..你等等" [行左入去]

過左陣 ..阿樂就行番出黎 .. ...

樂 :搵到喇 ...!!

佢用KEY黎開度門 ...

發覺 ...阿純係入面根本冇訓到 ...

只係坐左係地下 ...喊 ...

樂 :[攬住佢] 唔好咁喇好冇 ...!!

我 :[喊]

樂 :你咁樣我好心痛架. .你知唔知丫"!

我 :[喊]

樂 :你係我女朋友 ..但我而家要睇住你為第2個男人傷心丫 ...!!

我 :[啪] 打左阿樂一巴 ..

樂 :[摸一摸塊面]

我 :你係唔係人黎架 ...阿瑜都係你朋友黎架 ..!!! 就算任何一個人咁樣 ..我都會咁傷心丫"![喊]

樂 :對 ...對唔住 ..!!

我 :你走丫 ..走丫"! [推阿樂出去]

嘉 :[捉住我隻手] 唔好咁喇阿純 ...雖然 ..[未講完]

我 :你地都同我出去丫 ...[大叫]

嘉嘉同阿昕都無可奈何咁走左出房門 ...

見到阿樂坐左係房門邊 ..

嘉 :[mou低] 阿樂 ..阿樂 ..

阿樂dum低頭 ..攬住雙腳 ..冇應佢. .

昕 :[都mou低左] 做咩丫阿樂 ..唔好咁喇 ..可能阿純心情唔好"!你 ...[未講完]

阿樂已經攬住左阿昕 ...原來佢喊緊 ...

阿昕一時都唔識比反應 ...

昕 :唔好咁喇阿樂 ...[拍下佢]

樂 :[放左手] 唔好意思 ...[抹左d眼淚] 我知道自己頭先太過份 ..!!

嘉 :比d時間佢 ...

樂 :嗯 ..出去坐丫"!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
{

o都 ...o都 ..o都 ...]

瑜爸 :喂 ..邊位丫"!

x :請問呢度係咪陳朗瑜屋企丫 ..

瑜爸 :係丫 ...阿瑜出左去啵"!

x :[沉默左一陣] 丫 ..你係佢屋企人"?

瑜爸 :我係佢daddy ..你邊位"

x :我係差館打黎既 ...陳朗瑜係頭先2點10分果陣 ....係跑馬地13號 自殺跳左落黎 ..送院証實不治"!

瑜爸 :[拎住個電話呆左; .....]

sir :陳生 ..係度嘛?

瑜爸 :係 ...係度 ...!!

sir :咁麻煩你黎qe一次 ...認一認屍. .!!!

瑜爸 :係 ...唔該 ..

sir :拜拜"

瑜爸 ..拎住一個已經掛左線既電話 ...一直冇放低"

自己有冇聽錯 ...?阿瑜死左 ..?自殺 ..?

回想一切一切 ...同我踢果場波 ..

同我講果番說話 ..包括同我影果陣相 ....

終於 ...忍不住了"痛哭 ....

瑜爸 :我係咪做錯左d咩. ..老婆走左 ...仲拎埋我個仔 ...!! [喊]

另一邊廂既瑜媽 ...正係度買緊鑽石 ...!!

o都 ...o都 ...o都 ..!!

瑜媽 :喂 ..[風騷]

x :請問係咪趙善茹女士"

瑜媽 :係 ...邊位"

x :我地呢邊係aia保險公司打黎架”

瑜媽 :我唔買咩保險 ..唔洗再打黎 ..[打算cut線]

經紀 :唔係丫趙女士. ..我地今次打黎係想安排番你拎賠償金架 ..

瑜媽 :賠償金"?

經紀 :好遺憾 ...陳生既死"都請趙女士你節哀順變"

瑜媽 :陳生"?我同佢離左婚 ...仲有咩死丫. .你攪清楚未丫 ...

經紀 :ER ..頭先我地收到QE既認屍報告 ...証實係陳朗瑜先生 ..

瑜媽 :[LOOK大左隻眼] 你話 ...阿瑜 ..死左 ...?

經紀 :ER ..係丫 ..!!一係咁丫 ..你方便果陣再打黎23881300搵番我 ..我姓林架 ..!!

瑜媽 :[CUT線]

佢由珠寶店行出去 ..一直行 ...漫無目的咁行 ..

腦入面諗 ..點解阿瑜會死 ...點解 ...

突然叮一聲 ...係咪因為佢為左D錢 ..!!

仔 ..點解你要咁傻 ...阿媽醒喇 ...

阿媽個心痛喇 ....但可唔可以救番你 ...嗚嗚 ..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...