加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創】→忘~不了--你*給我,,/“像死的×, 傷*→,痕”●┘╭續集╯{完}
載入中 ...
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6061
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
10卜u..我要睇到最後..
加油丫..
我諗你都好辛苦嫁na..
希望我地既cm系俾你既支持..
大家要有d公得心..
睇左要留cm..
因為人地好辛苦嫁,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6437
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  只顯示 bgg24682002 的帖子
你要加油呀~我支持你嫁

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
toto1994520
初生嬰兒

會員編號 393182
精華 0
積分 288
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11185 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-13
註冊天數 6042
狀態 離線
  只顯示 toto1994520 的帖子
10卜你ar
fa d post啦

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6138
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
呀..對唔住呀!~我咁耐都冇作呀!!>0<
我應成大家..聽日一定作番呀!!
對唔住呀!!>0<

頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6103
狀態 離線
你要作番丫
真係好好睇丫
suP''!

頂部
hoho1995
初生嬰兒

會員編號 385707
精華 0
積分 243
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11136 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-12
註冊天數 6073
狀態 離線
  只顯示 hoho1995 的帖子
加油牙!我等你作完嫁!

頂部
貝兒>3<
初生嬰兒

會員編號 395274
精華 0
積分 227
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11035 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-20
註冊天數 6035
狀態 離線
  只顯示 貝兒>3< 的帖子
好想睇落去牙
+u+u

頂部
╴|~丫瑤~|╴
初級會員

會員編號 395969
精華 0
積分 319
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 10604 錢
GAME幣 99 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 6032
狀態 離線
個天使好好人呀!!!!!!!!!唔俾佢地其中1個死呀!!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6138
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

琳: 咁又點丫!?最後咪又要其中一個死..

天使: 今次唔會!!因為有女神係度..邊個都唔可以搞你地..除左丘比特!!佢會攻擊你地..

希: (個心驚阿琳會死)

天使: 你地一定相愛呀!!唔好分開呀!!知唔知呀!?

希and琳: 一定唔會^^(望住對方)

天使: 咁再見喇!!小心呀!!

希and琳: 8
======================================================
Ch.20 害怕咀咒會帶走你!!

~~~~學校~~~~

訓導主任: 真係豈有此理..(發火)(大聲同拍枱)

希: (細細聲)仆你個街..耳膜爆喇!!

琳: 挑..好攰呀老公!!(細細聲咁同阿希講野)

希: 忍耐下啦老婆b!!(溫柔到爆)

訓導主任: 做咩咁耐唔返學呀!?

希: 關你咩事呀!?(好串)

訓導主任: 你呢D咁GE衰學生真係無藥可救呀!!(火爆)

希: 小心D呀!!阿伯..你都唔小嫁喇..小心爆血管呀!!@@(係度火上加油)

琳: 哈..(陰陰咀笑)

訓導主任: 激死我喇!!\_/你兩個同我去籃球場拎個水桶企..直到我話企完先準返課室!!

希and琳: 係<--(爆大聲)你老味呀!!<--(細細聲)

~~~~籃球場~~~~

丫..丫..丫..丫..丫..丫..丫..丫..丫..丫..(【污丫叫】)= =''

琳: 頂..好撚熱呀!!= =''(係咁流汗)

希: 係囉= =''

阿希feel唔到佢格肋底流緊汗..超臭= =''(臭狐)= =''

琳: 咩咁臭呀!?@@

希: 下..= =''

琳: 嘩..你格肋底狂流汗呀!!@@''

希: 仆街丫..今朝衝出門口唔記得噴tim!!@0@''

琳: 咦..好臭呀!!= =''媽咪呀..

希: = =''你估我想嫁!!e家青春期出現體臭情況丫ma!!

琳: 嘩..我想嘔呀!!= 0 =''

希: = =''

訓導主任: 程凱琳..你都企得幾好丫!!就比你返課室先!!

琳: 多謝主任@@+

希: 鳴鳴..老婆!!

琳: 嘿嘿..88喇老公>3<(向阿希揮手byebye)

希: 呠..嬲死你呀!!>3<

~~~~課室~~~~

琳: 喂..返黎喇我!!@@

琪: 嘩..你好似黑左ge!?@@

琳: !!今朝返到比訓導主任罵做咩咁多日唔返學..點知佢叫我同阿希拎個水桶企係籃球場呀!!

琪: 哦..咁殘忍!!@@比著如果佢叫我咁樣呀!!哈..吹雞打佢呀!!

琳: 算啦..人地都係打工姐!!

三個鍾頭後...

琳: 阿希仲唔返ge!?@@''

過多30分鍾..

琳: 死..企左咁耐!!會唔會暈左呀!?@@

幻想中....

希: 暈喇~3~(扑左落地下)

返黎現實中..

琳: 岩岩d諗法好低b= =''

琳: 都係落去籃球場睇下佢好d!!@@

~~~~籃球場~~~~

希: 好撚熱呀!!仆街..(差唔多變黑人)

琳: 嘩..阿生你邊位呀!?@@?

希: 老婆..係我呀!!你老公余嘉希呀!!@@+

琳: @@嘩..好勁呀!!

希: 攬攬呀!!>3<(攬住阿琳)

琳: 嘩0~0你好熱呀!!(推開阿希)

希: 你個身好涼爽呀!!>3<

琳: 你個身好熱wo!!@@

希: >3<冇計啦!!

訓導主任: 余嘉希..算數啦!!你就快變炭喇..走啦!!

希: 多謝@@+

希: (即刻衝左落課室)

~~~~課室~~~~

希: 丫>3<..好涼呀!!

朗and樂: (掂左阿希一下)嘩..好熱呀!!@0@

琪and夢: 0.0''

朗and樂: 你做過咩黎呀!?@@

希: 人地d情侶結左婚就去夏威夷曬太陽..我同老婆比人罰企就去左籃球場曬太陽!!呵>3<

琳: 冇面喇!!(冇眼睇)= =''

希: 比番d face你囉!!>3<(張自己塊臉又痴落去阿琳塊面度)

琳: 彈開呀!!>3<你好熱呀!!(推開阿希)

希: 鳴鳴..哇鳴鳴..鳴鳴..哇鳴..(扮喊)= =''

琳: 冇你咁好氣!!= 0 =''3

朗and樂: 真係老婆奴呀你!!@@

希: (老bell阿朗同阿樂)

朗and樂: @@老婆..走咯!!

希: (細細聲)fuck你兩個丫..你至係老婆奴!!

琳: = =''死on9(聽到晒)

希: >3<野..咁話人嫁!!(發晒姣)

琳: 唔釆你!!>3<

希: = =''程凱琳..你有種!!你今晚走唔出我五指山呀!!@@
======================================================
想知下集講咩就回cm啦!!>3<

頂部
貝兒>3<
初生嬰兒

會員編號 395274
精華 0
積分 227
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11035 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-20
註冊天數 6035
狀態 離線
  只顯示 貝兒>3< 的帖子
E次講D野
幾搞笑
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...