加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 a嬌 於 2007-8-9 06:03 PM 發表
希望呀純會得到幸福..
好想睇多d呀~!

嗯嗯=]
   ok"thz"cm=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 babiimei 於 2007-8-9 07:30 PM 發表
好好睇呀””!!!sup你

嗯=]thz你牙=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 永恆` 於 2007-8-9 11:59 PM 發表
牙純好慘慘aR!!
牙瑜有咩苦衷呢??
瑜Ma好CHEAP囉..
AnyWay..
10卜=]*

嗯嗯-*睇下就知了-*
   thz+卜=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

e家有12個cm牙=]

頂部
`傑
吹水新手

會員編號 241045
精華 0
積分 3672
帖子 2681
威望 0 點
I-See幣 19854 錢
GAME幣 1134 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 三水妹:)
閱讀權限 60
註冊 2006-12-4
註冊天數 6502
來自 tpgss.
狀態 離線
  只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 CECI0822 於 2007-8-10 01:36 AM 發表
e家有12個cm牙=]

咁你PO 13 集-v-'...( + 埋E個有13'XD)

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `傑 於 2007-8-10 02:25 AM 發表

咁你PO 13 集-v-'...( + 埋E個有13'XD)

嗯嗯-*ok"13=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

o都 ...o都 ..o都 ..

電話中 ..

瑜 :喂"

x :陳生 ..你叫我做既野 ..而家做到喇 ..

瑜 :我直接上黎你公司 ..

x :好既 ..拜拜

xx私家偵探社 ..

叮噹 ..[禁門鐘]

偵探 :陳生 ..咁快上到黎既 ..

瑜 :廢話小講 ..

偵探 :入黎先講 ..

瑜 :我要既野呢"?

偵探 :呢度 ..[交左比阿瑜]

瑜 :[睇d相 ..增添對阿媽既仇恨]

偵探 :影得伯母幾清丫可 ..

瑜 :[丟左張支票落地下] 比多左你 ..係咁

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

阿樂黎到醫院 ..

[咯咯 ...]

我 :入黎 ..

樂 :咁早醒左la...

我 :嗯 ..尋晚...傾成點丫"?

樂 :[苦笑] 你真係好緊張 ...

我 :[捉住佢隻手] 你唔好誤會丫 ..作為朋友 ..呢個係應有既擔心 ..

樂 :傻妹 ..我知道 ..[勉強笑左笑]

我 :點丫 ..佢講左d咩 ..

樂 :冇咩特別 ..佢話出到黎 ..又唔知同我講咩好 ..

我 :下 ..咁姐係點丫 ...姐係講左d咩姐 ..

樂 :佢問我 ..知唔知佢番黎做咩 ..話係番黎見你 ..我話just見"?佢話以後冇得見架喇 ..

我 :以後冇得見 ...[個心即刻好寒] ..咁古怪 ..仲有講d咩 ..

樂 :仲有既. ..就係 [如果可以代我永遠愛阿純] !!

我 :[個心仲寒] 冇喇 ..應該仲有講d乜架 ..

樂 :真係冇喇 ..

我 :阿瑜 ..你唔好嚇我 ...!!! [眼紅紅]

樂 :[攬實我]

我 :[喊左出黎] 阿樂 ..佢會唔會有d咩事架 ..

樂 :[攬得更實]

我 :你答我丫 ...佢 ..做咩丫 ..[嗚嗚]

樂 :你係咪仲愛佢 ...

我 :[放左隻手係心口度] 係呢一度 ...好深處"!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

阿瑜拎完D相 ..就直接番屋企 ..

番到去 ...得細佬同爸爸 ...

呢個時候既家 ..先係真正既家 ..

瑜 :我番黎喇 ..

細佬 :阿哥 ..你番黎喇"!!

瑜 :係丫 ..你又掛住打機 ..快D做功課丫知道冇 ..

細佬 :知道喇阿哥 ..

瑜 :DADDY係房丫"?

細佬 :係丫"!

瑜 :我去搵佢先 ..

[咯咯]

DAD :入黎丫 ..

瑜 :老豆"!

DAD :番黎都唔講聲 ...嚇我一跳丫 .."!

瑜 :嗯 ..[神情凝重]

DAD :做咩咁既樣 ..

瑜 :老豆 ..如果 ..媽咪背叛左你 ..你會點"!?

DAD :[望一望瑜] 點背叛丫 ..

瑜 :出面有第2個男人"!!

DAD :離婚 !! 你知我唔會容忍架"

瑜 :嗯 ...[有口難言咁既樣]

dad :做咩冇啦啦咁問既 ..你女朋友仔出面有第2個丫"?

瑜 :[沉默]

dad :今日都唔知你做咩 ..!!出去la ..我要打比媽咪 ..

瑜 :夠喇 ..[勁大聲]

dad : [嚇一嚇] 做咩丫你 ..夠乜丫"!

瑜 :[丟係檯面] 你自己睇下喇 ..你個好老婆丫"!!!

dad :[拎黎睇] 點解 ...你點得番黎架d相"!!

瑜 :我搵人查佢 ..

dad :點解 ..

瑜 :其實我之前番黎 ..已經覺得佢古古怪怪 .,...所以咪搵人跟下佢 ..點知 ...

dad :[推哂檯面所有野落地下]

瑜 :咁你打算點丫 ..

dad :即刻打電話叫佢番黎"!!!!

瑜 :哦哦

電話中 ..

瑜媽 :喂 ..[春風得意]

瑜 :番黎喇姣婆

瑜媽 :番黎做咩 ..

瑜 :佢睇到d相喇 ..

瑜媽 :你又真係幾有效率啵 ..

瑜 :廢話小講 ..

瑜媽 :而家番黎喇 ..拜拜

收左線之後 ...阿瑜就洗開佢細佬去人地屋企

然後就同老豆一齊等個賤人回來"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

[叮噹]

瑜 :我去開門 ..

開門 ..

瑜媽 :我番黎喇 ...

瑜 :交足戲 唔該 ..[細聲]

瑜媽 :你放心 ..[之後就入左屋]

瑜媽 :叫得我咁急番黎做咩丫 ..

瑜爸 :[丟d相出黎] 點解釋"

瑜媽 :[扮呆一呆] 點解 ...你地搵人跟蹤我"!?

瑜 :如果唔跟蹤你 ...點知你d醜事"!!

瑜爸 :阿瑜 ..聽埋佢解釋先 ..[ 只要你講一句唔係 ..我都肯信]

瑜媽 :[眼神變厲了] 係丫 ...佢係我男人 ..咁點"?!

瑜爸 :[心痛] 你 ...講真架"??

瑜媽 :連相都比你影到 ..我仲可以唔認咩"?

瑜爸 :你 ...咁算點"!我同你幾多年感情丫. .個仔都咁大喇 ..[指住阿瑜]

瑜媽 :我一早已經唔愛你喇 ...我同阿ray一齊兩年喇 ..!!你都可以唔知 ....你太失敗!!

瑜爸 :兩 ..兩年"?!

瑜媽 :我有幾耐唔比你惦 ..!!你唔係唔記得嘛 ..?!

瑜爸 :你真係愛呢個男人 ..?我咩都可以比到你 ..

瑜媽 :愛 ..你比唔比到愛我丫"!?

瑜爸 :你 ....[激到冇野講]

瑜媽 :既然都比你知道左 ...不如離婚喇 ..

瑜爸 :離婚?!

瑜媽 :係"!!!我會揀阿ray!!

瑜爸 :[冇出聲]

瑜 :老豆 ..你記唔記得頭先同我講咩 ..如果佢背叛你 ...你會離婚丫"!!!

瑜爸 :我 ....

瑜媽 :陳裕良 ..你仲係男人咩"?咁大頂綠帽比你帶實 ...!!

瑜爸 :聽日上律師樓簽字 .. .!!!

瑜媽 :你唔好反口 ...我入房汁埋d野 ..!!![起身]

瑜爸 :你 ..有愛我嘛?

瑜媽 :[冷笑] 幾多歲 ..唔好同我講愛 ..!! [走左入房]

瑜 :老豆 ...你點丫..!!

瑜爸 :我真係好失敗 ..

瑜 :係呢個女人假姐 ..

瑜爸 :[苦笑]

瑜 :老豆 ..應承我 ...企番起身"!

瑜爸 :我唔會比一個女人打沉我 ...[笑]!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...