加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 a嬌 於 2007-8-8 04:20 PM 發表
希望呀純會好番啦~!
支持你,,,好睇呀

嗯嗯-**THZ你牙=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MOUSE`鼠=] 於 2007-8-8 04:42 PM 發表
之後點牙
快D PO牙 =]
SUP

睇落去就知了-*
  E 家P0=]THZ"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小笨`慧 於 2007-8-8 06:08 PM 發表
+卜 ``  [=

好 睇 唷 /\/\"

快p0st 拉 ! -3333-`

THZ CM"=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小詩=] 於 2007-8-9 12:43 AM 發表
死佐@@?
見最後一面既又??
唔好笑囉唔該"
入E院度我喊佐T____T"

唔好喊哩=]
       THZ CM"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tung10131994 於 2007-8-9 11:13 AM 發表
好睇哦,,十卜,,
加油,,

THZTHZTHZTHZTHZ=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

英國 ...

o都 ...o都 ...o都 ..[電話響]

vivien :喂 ..

瑜媽 :阿瑜呢"?

vivien :你一定係阿瑜媽咪呢 ..

瑜媽 :我唔得閒同你呢d大陸妹講野 ...你快d比我個仔聽 ..

vivien :你等等喇 ..[行去阿瑜度]

vivien :天電話喇 ...[大陸音]

瑜 :邊個黎架 ...[摸佢上身]

vivien :唔好聽住先喇 ..[錫阿瑜條頸]

瑜 :[係度咀佢成身]

瑜媽 :[係個電話大嗌] 你係唔係當我死架 ..

瑜 :[醒] [問vivien] 電話果個邊個黎架 ...

vivien :好似你阿媽啵 ...[繼續錫阿瑜]

瑜 :妖 ..[推開佢 + 拎起電話] 喂 ..

瑜媽 :捨得聽電話喇咩 ...

瑜 :唔係丫媽咪 ...我唔知果個係你. .

瑜媽 :好心你就生性d喇 ...攪大完一個 ..係咪仲想攪大第2個丫 ...仲要係大陸妹 ..雖然我係唔中意果件野 ..但都好過國貨丫

瑜 :哎也 ..媽咪 ..冇啦啦又做咩提起佢姐 ..

瑜媽 :我打黎就係想同你講呢個姓樂架 ///

瑜 :[緊張] 做咩丫阿純佢 ...

瑜媽 :dr woo 頭先打比我 ...話佢昏迷左 ..岩岩先醒番 ..

瑜 :點解會咁架 ..

瑜媽 :佢落完個bb ...係唔可以整親果個傷口 ...但比情敵吉左一刀 ...原本都死架喇 ...

瑜 :[惡] 你講乜丫 ..純點會咁易死 ..

瑜媽 :做咩咁惡丫你 ..發左癲丫"唔係對人仲有感情丫ma ...

瑜 :你唔洗理 ...總之我而家做左你開心既事 ...我同佢分左手架喇 ...

瑜媽 :我就係知你個傻仔一定仲中意個黑衣妹 ...先打黎同你講 ...佢同左你好兄弟阿樂一齊喇 ...

瑜 :唔關我事 ..冇野係咁先 ...[cut線]

vivien :做咩咁嬲姐 ..[坐係瑜大脾]

瑜 :[發左癲係咁錫 ...強硬地進入她身體]

vivien :好痛丫 ...停丫 ...[係咁推開瑜..不過唔夠力]

瑜 :[冇停止佢既動作 ..好似癲左咁]

vivien :[終於推開到佢+com左佢一巴] 我唔係比你洩慾

講完就著番衫離開 ...淨係阿瑜一個人坐左係度 ..

佢喊 ....但佢喊咩?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

病房出面 ..

昕 :阿樂 ...純做咩事丫 ..

樂 :佢冇咩事丫 ..

嘉 :咁又成班醫生入哂去既 ..

樂 :哦 ..咁佢岩岩醒 ..做個例行檢查好正常架咋 ..

芯 :但係 ...我好擔心丫 ...成班醫生個表情都好凝重 ...

樂 :傻既 ...洗咩驚 ...好快就知架喇 ..我地等下喇 .

昕 :係喇 ..唔好自己嚇自己先喇 ...

半小時後 ...4位醫生終於出黎 ..

樂 :[緊張] 阿純佢點丫 ...

醫生 :請問你地邊位係佢屋企人 ..

嘉 :我地係佢朋友 ..

醫生b :[望一望醫生a] 我諗要同佢屋企人講方便d ..

昕 :[已經急到想喊] 唔係佢有咩事丫ma ..

醫生c :既然你地係佢朋友 ...都有權知既 ..不如你地通知佢屋企人黎 ..一齊再傾 ..

嘉 :咁我而家出去打電話先 ..

醫生d :嗯 ..咁樂小姐屋企人到左 ..就上黎骨科搵我地啦 ...

講完 ...4位醫生都離開左 ..

而嘉嘉都好快通知左家姐同媽咪黎 ...究竟 ...有咩事 ..?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

我地6個人 ..連埋家姐 ..媽咪一齊上左骨科 ..

醫生A :你地到左喇 ..[望住媽咪] 你係樂紫純媽咪"?

媽 :係丫 ..我係佢媽咪 ...純發生咩事 ..

醫生B :請問你地兩位介唔介意 ..佢地既朋友 ...

家姐 :唔介意 ..佢地都係阿純識左多年既朋友 ..

醫生A :咁多位請入黎 ...我介紹腦科既主任比你地識. .

大家聽完 ...都互相望左大家一眼 ...之後就入房 ..

醫生B :樂太 ..佢就係我地腦科既主任 ..DR GILL ...!

媽 :DR GILL你好 ..究竟我女發生左D咩事 ..

家姐 :係囉 ..又骨科 ..又腦科既 ...

醫生A :唔只 ..仲有我婦產科 ...

嘉 :究竟阿純係咪好大件事 ..

樂 :你地唔好再帶我地游花園好冇"?[惡]

昕 :你聽埋人地講先喇 ..

醫生A =婦產科 [DR CHAN] 醫生B =骨科[DR LAU] DR GILL =腦科 <~交代多一次 ..

DR CHAN :其實就係咁既 ...樂紫純而家雖然醒番 ..但佢既身體機能出現左3個問題 ..

DR LAU :係喇 ..首先佢點解會昏迷 ..我諗之前都解釋過下架喇 ..樂太

媽 :嗯 ..因為失血過多 ..同埋傷口引起左種並發症 ..

DR LAU :冇錯 ..係我地頭先再幫佢檢查果陣 ..發現到佢腦細胞組織入面 ...有條神經線斷開左 ...

6個 :下 ...[呆哂]

DR GILL :嗯.. ..其實係腦科入面 ..呢個情況係好小見 ...而案例係8年前英國先出現過一次 ...

樂 :咁有冇得醫"?

DR GILL :呢種病唔會令佢有生命危險 ..但會令佢既記憶力不停衰退 ...遠期既野 ..好多慢慢會唔記得 ...

芯 :咁阿純成日頭痛有冇關係

DR GILL :絕對有關係 ..係需要食藥 ...

家姐 :咁阿純身體機能既問題 ...腦 ..係其中一個 ...另外兩個 ..係 ...?

DR CHAN :你講定我講先 [望住DR LAU]

DR LAU :你講先喇 ..唔係我都唔知點入題

DR CHAN :嗯 ..咁好喇 ..[望番大家] 其實係咁既 ..之前樂小姐做過人工流產既手術 ...而佢比人吉親既傷口 ..令佢子宮唔能夠正常運作

昕 :姐係點丫 ..

DR CHAN :簡單D黎講係你地既不育 ...

媽 :[即時喊左出黎 ..]

樂 :[呆左]

媽 :你地快D講埋最後果樣野 ...唔好再拖喇 ...我受唔住架喇 ..[喊住黎講]

DR LAU :就係因為子宮受損 ...近住胎盤果個骨位有鬆弛既影響 ...所以而家行動會比較唔方便

家姐 :姐係行唔到"?

DR LAU :唔係 ..只係而家行路時會有小小痛 ...短時間會好番架喇

樂 :短時間姐係幾耐度丫 ..

DR LAU :2~3個月 ..

家姐 :咁都叫短丫 ..

DR LAU :已經算短架喇 ...

我地大家都冇再出聲 ..

DR GILL :你地可以番去休息下 ...或者落去睇下病人 ,,佢而家都暫時需要住院 ...

講完 ..3位醫生都離開左 ...而佢地6個都落番病房睇我 ...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

佢地入黎病房既時候 ..我都岩岩醒左 ..

我 :E ..媽咪 ..家姐"你地都黎左丫 [笑]

媽 :[眼紅紅] 你好D未丫 ..

我 :嗯 ..個頭有DD痛 ..個人仲好累 ..但抖下就冇事架喇 ..

家姐 :係囉 ...趁而家偷下懶喇 ..平時又話上堂辛苦 . ..

我 :[笑] 係呢 ..[望住阿樂佢地] 爽爽 ..佢點丫"

樂 :嗯 ...差人拉左 ..之後懷疑佢有輕微精神病 ...轉介左去精神科 ..

昕 :呢D 8婆 ...唔好係度扮癲就以為冇事 ..

嘉 :[撞一撞佢隻手]

昕 :[望一望佢地] 咁係丫MA ..[O都咀]

我 :算喇 ..好多人都有迷失左自己既時候 ...而家我都冇事喇 ..唔好再怪人喇 ..

樂 :[一拳打左落WALL ...之後走左出房門]

我 :[驚訝] 做咩事丫樂佢 ..

昕 :我出去睇下佢先 ..[跑左出去]

我 :嘉嘉 ..你都跟去睇下做咩丫 ..

嘉 :好 ..[跟埋走]

阿樂 ..衝左出去 ..一直跑 ..跑到醫院外面 ..

昕 :喂 ..樂 ...唔好走喇 ...[一直追]

嘉 :哎也 ..[跌低左]

阿樂聽到聲 ...終於停低左 ...回頭扶起左嘉嘉 ..

樂 :點丫你 ..[扶佢]

嘉 :冇咩事 ...我跌一跌你肯停又有咩所謂 ..

昕 :你癲左咩 ..你咁樣會嚇親阿純架 ....

樂 :[攬住個頭MOU左係地下] 頭先 ..我聽到佢話而家都冇事果下 ..我又好嬲 ..又好心痛 .點解佢個人永遠都可以咁冇機心

嘉 :我地都明 ..但阿純未知自己有事架 ..你而家仲咁 !!" [有DD惡]

樂 :[冇出聲]

昕 :算喇嘉嘉 ..我都明樂仔既心情 ...[望住阿樂] 我地番去喇好冇 ..

樂 :嗯 ..對唔住丫 ..

病房 ..

媽 :阿純 ..咁你休息下 ..我今日請左半日假咋 ...

我 :得架喇 ...我OK架 ..

媽 :你有咩打比我丫 ...知道MA ..

我 :知道喇靚媽 ..

家姐 :媽 ..咁我都同你一齊行喇 ..今日有個會唔可以MISS ..

我 :咁家姐你都快D行 ..唔好遲喇 ..

家姐 :OK ..咁我地兩個走先 ..今晚再黎睇你喇 ..

我 :聽日先黎喇 ..唔好咁辛苦 ..

媽 :我地再睇下點喇 ..好冇 ..[擔心]

我 :好喇好喇 ..拜拜"

家姐 :咁麻煩阿芯你幫我睇住佢喇 ..

芯 :我會架喇 ..放心喇姐姐"

媽 :好啦 ..真係遲到 ...拜拜喇 ..

過左陣 ..

我 :阿芯丫 ..

芯 :嗯"?

我 :你估阿樂 ..係咪真係唔介意丫 ..

芯 :你講BB果件事"?

我 :嗯

芯: 每個人 ..都有過去 ..加上佢咁愛你 ..點會唔接受 ..

我 :我好驚丫 ...佢頭先咁走左出去 ,,

呢個時候 ...阿樂佢地番左黎 ...

芯 :[細聲] 而家咪番左黎囉 ...洗咩驚 ..[捉一捉我隻手]

我 :[笑]

樂 :[行近我] 對唔住丫 老婆 ...

芯 :好喇好喇 ..好鬼肚餓 ..兩位姊妹我地落去食野 ..

而嘉嘉同阿昕都好識趣地離開左 ..

我 :[笑]

樂 :笑咩丫傻婆 ..

我 :佢地囉 ..好老土 ...肚餓啵 ..HAAAA

樂 :傻老婆 ...頭先對唔住丫 ..有冇嚇親你丫 ..

我 :有丫 ..[嚇佢]

樂 :[緊張] 下 ..對唔住丫對唔住丫 ...我冇心架 ..

我 :[甜蜜地笑] 有丫 ...嚇到我好驚 ...驚你離開我 ..會介意我過去 ...

樂 :其實 ..一聽到果下 ..我真係呆一呆 ..因為自己既女朋友 ...有第2個男人既BB啵 ..

我 :[DUM低頭]

樂 :[托高我個頭錫左一啖] 但我又係度諗 ..我係黎遲果個丫 ..你又唔係背住我 ..更何況你係知道會有生命危險果一刻 ..都一定要去落 ..係因為 ..你要自己完完全全屬於我丫 ...我仲點會介意丫傻妹 ..[MET我個鼻]

我 :老公 ...我真係愛你 ...今次 ..我真係真係屬於你 ..以前我知道自己太自私了 ...

樂 :我願意擁有偷黎既幸福 ...

我 :[主動錫佢] 老公 ..我愛你 ..

樂 :我都係 ..

阿樂笑得好甜好甜 ...呢個笑容 ..從來唔會係第2個女人身上帶到比佢 ..

彷彿 ...阿樂既笑容只為阿純而笑一樣 ....

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

過左一星期 ...我都仲要番醫院 ..而佢地日日都會黎睇我 ..

好似好緊張咁 ...

乜我唔係等個傷口好番咋咩 ..點解好似好嚴重咁既 ..

阿樂今日又黎睇我LU ..呢個老公 ..真係唔話得 ..

樂 :你估我今日買左D咩比你食"

我 :[冇心機] 食咩都冇味喇 ,,

樂 :[緊張] 做咩事丫傻妹"

我 :我仲要係度幾耐丫 ..!!!

樂 :等個傷口好番咪出得院囉傻瓜"

我 :點解等傷口好 ..唔可以係屋企等啵 ...同埋點解我隻腳都仲咁痛架 ...

樂 :同你講左 ..之前撞親舊骨丫嘛 ...而家你勤D做物理治療就得架喇 ...

我 :我就黎死喇死喇死喇 ...[發脾氣]

樂 :唔准講死丫"! [有DD惡]

我 :[驚..望住阿樂]

樂 :[收番D火] 我唔准你咁講 ..我唔要再失去你丫 ..[攬實我]

我 :對唔住丫 ..對唔住丫 ..老公我以後會後 ..唔講呢D野架喇 ..

樂 :傻妹 ..[放開我] 頭先有冇嚇親你丫"?

我 :冇丫 ..傻佬..[笑] 買左咩比我食丫"

樂 :你最中意食既豆腐花囉 ..

我 :好野 ...都係老公最好 ...

X :老公最好 ..姐係唔洗我地喇 ..

原來係我既3位好姊妹 ..

我 :E ..你地黎左丫"

嘉 :洗乜我地丫 ..你都有老公咯 ..

昕 :咪係 ..我地呢碗野都冇用架喇 ...

我 :咩黎架"@@

芯 :咪同你食緊果碗一樣囉 ..

我 :又係豆腐花丫"@@

3個 :係丫"!!!

我 :嘻 ...你地真知我心意 ..多多都食多多都食 ..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...