加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 招 募 世 紀 大 聯 b i d *
載入中 ...

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
I-See幣 129979 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-17
註冊天數 6914
來自 naughty club
狀態 離線
  閱讀全部
招 募 世 紀 大 聯 b i d *

哈 哈 哈 哈 哈 哈 哈 哈 哈 *
我 決 定 了 在 1 2 月 1 0 日 至 1 5 日 期 間 開 b i d *
拍 賣 的 主 題 是 世 紀 大 聯 b i d *
希 望 到 時 會 多 d 人 b i d *
另 外 * 我 都 想 搵 多 d 人 一 齊 開 b i d *
因 為 這 才 算 得 上 是 " 世 紀 " 吧 x d *
有 冇 人 中 想 j o i n 呀 x d d d *
如 想 j o i n 的 話 請 回 p o 或 P M 我 .. 呵 *
如 要 j o i n 的 話 請 1 2 月 1 0 日 前 p m 拍 品 比 我 *
開 拍 的 時 間 中 可 以 加 入 的 呢 *
到 時 s i n 決 定 都 冇 問 題 x d *

--------------------------------------------------------------------------------
是 拍 品 呢 * 四 個 呢 *
一 個 是 山 下 * 一 個 是 小 池 *
一 個 是 大 愛 * 一 個 是 和 也 *
都 是 b a n 子 * 好 嘔 *
美 化 同 字 型 都 好 嘔 *
有 冇 人 有 d 令 的 字 型 介 紹 *
我 不 想 用 來 用 去 都 係 呢 幾 個 =-= *

有心的製作就是美的製品
THANK ALL:-)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6914
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 粉紅豬 於 2006-11-27 21:34 發表
都幾令,,美化同其他都好呀'
good!

美化不好la

QUOTE:
原帖由 hazuki 於 2006-11-27 21:42 發表
yamapi..中間個美得麻麻
teppei.. 色麻麻
kame.. 色也怪怪
大ai.. 不錯

中間的美得太白=-=

QUOTE:
原帖由 LovE菲’ 於 2006-11-27 22:02 發表
小池第一幅好d~

d色自然d~其他都唔錯~

我整左張字ban炸~

我都係諗住拍2張sup下算~

不怕呀..
都係志在參與之ma~!

QUOTE:
原帖由 VanessaXTabo 於 2006-11-27 22:53 發表
小 池 b a n 超 美 呀 !

顏 色 不 錯 哦 !

突 出 左 小 池 的 笑 容 !

小池不嬲都笑得好cute的xd

QUOTE:
原帖由 SCORPIO 於 2006-11-28 00:34 發表
TEPPEI的最好
P的暗左D,,美得麻麻
KAME的特效整得怪怪地
AI的簡得黎FEEL唔錯 =]

拍品LATER SD比你 =]

我最love ai個個xd

有心的製作就是美的製品
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6914
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2006-11-28 17:29 發表
全部既 DESIGN 都幾特別
有 D 美化麻麻
徹平的 BAN 2 超美 >V<

SUP!

美化的都太黃了T^T

QUOTE:
原帖由 arigato_raike 於 2006-11-28 18:52 發表
美化可以更好
DES 幾好
= ]

thx ping*

QUOTE:
原帖由 TWINKLE:} 於 2006-11-28 19:48 發表
頭 幾 個 既 效 果 都 不 錯 ... 色 幾 特 別 ...

係 大 愛 既 心 心 bh 度 唔 太 好 ..

ai ban心心是多餘的

有心的製作就是美的製品
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...