加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉+口};約定的愛溎;*吸血鬼與他的新郎;-)
載入中 ...
荷晞
初生嬰兒

會員編號 402006
精華 0
積分 155
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 11001 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-20
註冊天數 5943
狀態 離線
  只顯示 荷晞 的帖子
{轉+口};約定的愛溎;*吸血鬼與他的新郎;-)

原文地址:
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

--------------------
嚴重公告:
可能我部電腦kaikai地-_-v`
所以E符號會變晒做"魚"字邊既物體.
但係o係我部電腦到睇又睇到d符號lol. <頂佢
所以大家唔好覺得奇怪點解會咁多怪字>_<;
--------------------

本故事純屬虛構. 如有同雷 即屬巧合
★★★★★★★★★★★

這個故是可以轉載的.

但請必要在標題寫上「轉載」二字.

請尊重作者的心血.

★★★★★★★★★★★
----------我是分格線----------

(人物後期會再加;)`

人物介紹;

(毷ll Ab0ut Girls* )
瑒鬗暾.`(朝朝)
-15歲;f.3D. 好善良+純真, 樂意助人(;`
-好鐘意太陽._.`係陽光少女;-D 樂天係佢既象徵=v=;
-9o%令女. 傻傻間間;-) <包包頭>`

瑋挾筑.`(呀恩)
-15歲; f.3D.好串+鐘意鬧人; 令女1o0%`
-不過好有義氣;-o. 姊妹有難1定第1個幫;-)
-好鐘意出風頭, 鬧老師, 同人打交......咩都試過-v-;

(毷ll Ab0ut Boys* )
瑗凝a銘.`(呀銘)
-15歲;f.3C. 讀書超屎.好人氣;D. 鐘意識女仔;-D
-令仔98%. 成日做d攪笑野引女仔笑.
-唔鐘意太陽,夜晚先出動既人-v-b;
-番學同放學既一面......只有朝見識過`

獂戴襲.`(呀希)
-15歲;f.3C.讀書超叻; 屬於可愛型既男仔. 令仔9o%`
-聰明才智. 好學生1個:P 同牙銘超好朋友v___v;`

-好有唸頭~____~; 係銘既好幫手=]`

瑐C師樂.`(眼鏡男)
-16歲;f.3D.留級生.令仔8o%(帶眼鏡個時.)
-沉默既眼鏡男,野都唔講多句.

----------------
(-後期新增角色-)

瑔G梓花.`(小花)

-15歲;轉校生. f.3D. 讀書幾叻`幾姣;$`
-令女1o0%;). 牙軒個妹. 真正身份係.....`

瑔G梓軒.

-15歲;轉校生,f.3D.讀書0k`
-令仔1o0%;).花個呀哥,真正身份係.....`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
荷晞
初生嬰兒

會員編號 402006
精華 0
積分 155
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5943
狀態 離線
  只顯示 荷晞 的帖子
`序

「別來啊!妖怪!」

他們拿著幾塊石頭準備掉向他。

「快點走吧!不要跟妖怪做朋友…」

他們一個一個掉頭走。

「…為什麼你們不跟我玩…為什麼不理睬我…」

他孤獨地站在一角哭泣…

然而,她走近他…

「來吧,我們一起走,離開這個充滿痛苦的地方… 」

-

那天,

一個意外的親吻,

展開了他們的愛情故事。

-

然而,

一個三年前的約定,

令兩人墮入黑暗之中。

-

最後,

殘酷的命運使他們不得不分離,

到底,

他們能否擺脫命運,

再次相戀在這個世界之中。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
荷晞
初生嬰兒

會員編號 402006
精華 0
積分 155
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5943
狀態 離線
  只顯示 荷晞 的帖子
溛h.1     遇見;

某日校園裡;

某女:"等埋我喇!!呀銘!\0/"
銘:"黎追我喇~xDDD"
某女:"好衰呀你,追到點先?~~"
銘:"你想點咪點l0r~"

銘同某女1直追追逐逐;
突然傳黎1把女既尖叫聲.

朝:"哎呀呀呀呀!!"(銘唔小心撞低左朝-_-)
銘:"你冇事呀ma!?"(驚)'
朝:"有冇攪錯呀你!竟然係走廊到追追逐逐...好危險ga!t0t"(痛)'
銘:"s0rry呀..我冇心ga../_\"
某女:"同佢講咁多做咩姐-0-我地走喇!"
恩:"呀嬸,你冇病丫!?係你錯先w0r!依加鬧我地!?"(怒)'
某女:"你叫我呀嬸!?你細我好多咩!?"

(鴉....鴉....鬧左成半粒鐘xDDD......)

朝:"算數喇..呀恩...-口-"
恩:"見你1次鬧你1次呀!\口/"(嘖火)'
銘:"咁我地走先喇~~88~"(逃)
(銘拉住某女跑走左.)
恩:"條女都sh0rt既!a_a"
朝:"恩恩你好勁呀xddd"
恩:"緊係!=)我地入班房喇~"
朝:"嗯~~"
(上課中.)

叮噹~叮鐺~
miss:"各位同學再見."
同學:"miss再見."
恩:"朝朝~s0r呀.我今日唔可以同你1齊番屋企/3\"
朝:"唔緊要喇:)今日我自己番屋企得嫁喇xd"
恩:"你要小心d變態金魚佬呀/_\"
朝:"得嫁喇~我會小心~88~"

(待續)

頂部
荷晞
初生嬰兒

會員編號 402006
精華 0
積分 155
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5943
狀態 離線
  只顯示 荷晞 的帖子
溛h.1     遇見;

某日校園裡;

某女:"等埋我喇!!呀銘!\0/"
銘:"黎追我喇~xDDD"
某女:"好衰呀你,追到點先?~~"
銘:"你想點咪點l0r~"

銘同某女1直追追逐逐;
突然傳黎1把女既尖叫聲.

朝:"哎呀呀呀呀!!"(銘唔小心撞低左朝-_-)
銘:"你冇事呀ma!?"(驚)'
朝:"有冇攪錯呀你!竟然係走廊到追追逐逐...好危險ga!t0t"(痛)'
銘:"s0rry呀..我冇心ga../_\"
某女:"同佢講咁多做咩姐-0-我地走喇!"
恩:"呀嬸,你冇病丫!?係你錯先w0r!依加鬧我地!?"(怒)'
某女:"你叫我呀嬸!?你細我好多咩!?"

(鴉....鴉....鬧左成半粒鐘xDDD......)

朝:"算數喇..呀恩...-口-"
恩:"見你1次鬧你1次呀!\口/"(嘖火)'
銘:"咁我地走先喇~~88~"(逃)
(銘拉住某女跑走左.)
恩:"條女都sh0rt既!a_a"
朝:"恩恩你好勁呀xddd"
恩:"緊係!=)我地入班房喇~"
朝:"嗯~~"
(上課中.)

叮噹~叮鐺~
miss:"各位同學再見."
同學:"miss再見."
恩:"朝朝~s0r呀.我今日唔可以同你1齊番屋企/3\"
朝:"唔緊要喇:)今日我自己番屋企得嫁喇xd"
恩:"你要小心d變態金魚佬呀/_\"
朝:"得嫁喇~我會小心~88~"

(待續)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...