加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [海外] 2月18考車牌 - i'm so dead :'(
載入中 ...
Ting_婷
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 127730
精華 0
積分 12460
帖子 6690
威望 0 點
I-See幣 56274 錢
GAME幣 538 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-2-24
註冊天數 6656
來自 美國:D
狀態 離線
  只顯示 Ting_婷 的帖子
2月18考車牌 - i'm so dead :'(

2月18考車牌

死得 仲要個日係我生日
一17歲就去考
---------------------------------------------

我有野問
我依家畫畫係畫水果, 但係要有亞洲的設計.
or似似地都得ga啦

我本身有個idea, 就係個background好似matrix咁- 不過係中文字
我有fd話relate唔到去d水果到. 因為d字係中文, 唔理個message係唔係about d 水果,
美國人都係睇唔明
unless佢地識中文啦lol

水果係菠蘿 仲有d pepper on the side.

搞到我依家唔知點~_~同埋如果真係用個idea, 又係咩message

菠蘿同中國有咩關係? LOL
plz help

update: 依家想畫龍圍住d水果  LOL

依個月都好busy
用左兩星期番學時間岩岩完成的: (我覺得同亞洲冇關-w-但係老師話有就得啦)
del.

日日做到兩點skin好差  
好耐冇開sell post
得閒開下 因為相大

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

HALLOWEEN快到 今年唔知做咩好~_~睇下有冇fd約啦

我間房  
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
夜曲 - 周杰倫

一群嗜血的螞蟻 被腐肉所吸引 我面無表情 看孤獨的風景
失去你 愛恨開始分明 失去你 還有什麼事好關心
當鴿子不再像征和平 我終於被提醒 廣場上餵食的是禿鷹
我用漂亮的押韻 形容被掠奪一空的愛情

啊 烏雲開始遮蔽 夜色不乾淨 公園裡 葬禮的回音
在漫天飛行 送你的 白色玫瑰 在純黑的環境凋零
在樹枝上詭異的很安靜 靜靜聽 我黑色的大衣 想溫暖你
日漸冰冷的回憶 走過的走過的生命
啊 巧P瀰漫霧氣 我在空曠的墓地 老去後還愛你

為你彈奏蕭邦的夜曲 紀念我死去的愛情
跟夜風一樣的聲音 心碎的很好聽
手在鍵盤敲很 我給的思念很小心 你埋葬的地方叫幽冥

為你彈奏蕭邦的夜曲 紀念我死去的愛情
而我為你隱姓埋名 在月光下彈琴
對你心跳的感應 還是如此溫熱親近 懷念你那鮮紅的唇印

那些斷翅的蜻蜓 散落在這森林 而我的眼睛 沒有絲毫同情
失去你 略聹V濁不清 失去你 我連笑容都有陰影
風在長滿青苔的屋頂 嘲笑我的傷心 像一口沒有水的洶
我用淒美的字型 描繪後悔莫及的那愛情

今天我 寒夜裡看雪飄過
懷著冷卻了的心窩飄遠方
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
roy1990
吹水學徒

會員編號 450447
精華 0
積分 1828
帖子 1585
威望 0 點
I-See幣 16006 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-31
註冊天數 5373
狀態 離線
  只顯示 roy1990 的帖子
令女呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ting_婷
吹水老手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 127730
精華 0
積分 12460
帖子 6690
威望 0 點
GAME幣 538 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6656
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 roy1990 於 2009-10-20 09:37 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
令女呀

令你個頭啊
有冇睇我打d野

今天我 寒夜裡看雪飄過
懷著冷卻了的心窩飄遠方
頂部
xd`bibe-_-
吹水老手
本王子的小名叫  棗. ..*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 55475
精華 0
積分 12074
帖子 5693
威望 0 點
I-See幣 39520 錢
GAME幣 390 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6787
狀態 離線
  只顯示 xd`bibe-_- 的帖子
我超想依間款既房-v-
我用我間屋同你交換呃xd

頂部
Ting_婷
吹水老手

榮譽勳章

會員編號 127730
精華 0
積分 12460
帖子 6690
威望 0 點
GAME幣 538 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6656
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 xd`bibe-_- 於 2009-10-20 10:30 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我超想依間款既房-v-
我用我間屋同你交換呃xd

間房d野(e.g.床,枱,櫃etc)都係我chose
冇記錯好似都係IKEA買
你間房咩樣xdd?

今天我 寒夜裡看雪飄過
懷著冷卻了的心窩飄遠方
頂部
xd`bibe-_-
吹水老手
本王子的小名叫  棗. ..*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 55475
精華 0
積分 12074
帖子 5693
威望 0 點
I-See幣 39520 錢
GAME幣 390 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6787
狀態 離線
  只顯示 xd`bibe-_- 的帖子

QUOTE:
原帖由 Ting_婷 於 2009-10-20 11:12 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

間房d野(e.g.床,枱,櫃etc)都係我chose
冇記錯好似都係IKEA買
你間房咩樣xdd?

我沒房嫁xd

頂部
roy1990
吹水學徒

會員編號 450447
精華 0
積分 1828
帖子 1585
威望 0 點
I-See幣 16006 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-31
註冊天數 5373
狀態 離線
  只顯示 roy1990 的帖子
你好令女呀

頂部
自戀美女
吹水哨兵
天下無傷 - 米米

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 71851
精華 0
積分 13748
帖子 11646
威望 0 點
I-See幣 22508 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 自戀帥哥`
閱讀權限 100
註冊 2005-11-13
註冊天數 6759
來自 銀時萬事屋
狀態 離線
  只顯示 自戀美女 的帖子
HIHI

頂部
Ting_婷
吹水老手

榮譽勳章

會員編號 127730
精華 0
積分 12460
帖子 6690
威望 0 點
GAME幣 538 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6656
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 xd`bibe-_- 於 2009-10-20 11:14 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我沒房嫁xd

咁你間屋咩樣

今天我 寒夜裡看雪飄過
懷著冷卻了的心窩飄遠方
頂部
Ting_婷
吹水老手

榮譽勳章

會員編號 127730
精華 0
積分 12460
帖子 6690
威望 0 點
GAME幣 538 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6656
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 自戀美女 於 2009-10-20 12:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
HIHI

美女
小美

今天我 寒夜裡看雪飄過
懷著冷卻了的心窩飄遠方
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...