加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ♥轉 ) 『Pink lOve』
載入中 ...
DoubleFifi:D.
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
I-See幣 15938 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-13
註冊天數 6228
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
♥轉 ) 『Pink lOve』

[版主管理留言]
◆DeViL×百合2009-10-4 10:55 PM:請唔好再係呢個p0z 吹水 否則一律為厄p0z

大家好.0.
我是現喔.v.
轉文轉文♥
如果呢一篇轉過請跟我說(!)

P.S:有d粗口成份架
       如有po過...請見諒

QUOTE:
{現 ; 本人就睇到喊;;唔知你地會唔會呢?v?}
覺得好睇就支持下啦!

Part 1 [star……]

粉:`死dada甘鬼耐嫁!?妖…腳都斷啊…`

[粉係一個超級大美女,亦都超級貪玩!因為超中意粉紅色,所以個個都叫距做啊粉或者粉粉]

da成個撲過去啊粉度:`粉粉!`

粉諷刺甘話:`wa!da姐啵``捨得黎拉咩?知唔知要靚女等係好大罪噶?!一個雪糕!`

da:`啊?麥當勞!`

粉:`你就想!哈達斯啊!!`

da:`哦….5555555555T_T`

[今日,粉約da一齊去買假發同粗框大眼鏡,da同粉係世交,兩個好好feel嫁``仲成日鴛鴦浴添``[註:da is a girl]

da:80

老闆:90啦

da:75

“哎..算啦算啦”老闆冇辦法…

[殺價大使dada又勝一仗!而係隔離搶購Pink果個,正是啊粉………]

使中

“哇!十足阿姑!岩嗮你心水啦!”da.

“係啊係啊``夠嗮樣啊!!不過將D頭髮收嗮係入面好熱嫁啵!!”粉一邊整假髮一邊講.

"哎`你諗你啦`!又係你自己要扮男人頭,醜八怪駽`而家連行都唔想同你一齊行啊..”(個傻婆都唔知係咪有病,好地地搞成甘,仲約我一齊添…我先冇佢咁無聊啊``毀我玉女形象!呵呵``我有D姣添``)da.

“得啦得啦``第二校花!”(^_^`仲唔激死個姣婆``至於第一校花----當然係我啦!!)粉.

“粉紅怪!!”da

“panda怪!”粉

da&粉:”八婆,五行欠打!”[激戰ing……..]

[da同粉一齊轉學,粉決定易容!(貪玩).da就打死都唔制….兩個差好遠,今日係番學第一日…..]

粉&da:”哇!!!!!!!好大啊!D校服好靚啊!!”

“好多索友啊!中間果件最正``隔離都唔錯..嗯嗯!依佢紞ink嫁啵``仲好似同你果件一摸一樣添………”da越黎越細聲…

[粉本來想一拳打醒姣婆da,但係聽到”pink”…..]

“oh!shit!!邊個姣婆甘大膽”粉

“男嫁…-_-“da無奈到極點

“姣佬?仲抵死!!你唔好阻止我!”粉摩拳擦掌ing………

“你想做乜?我地睅予Q!!你而加唔係靚女啊!!係豬扒啊!你過去,人地仲吾打殘你?!『da果然係good friend』

“驚咩啊!!?我地打交機時輸過先?距舁ink都吾同我講聲就係唔岩!!『無理取鬧ing…』

“而加pink又唔係俾你買起左!!唔通你著得人地唔著得!!!?”da

“正是!!”粉『粉已經飛左過去準備打人』

“oh`my god!我係玉女黎嫁!!”da『已經過去幫拖』

- INFINITE *
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6228
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
Part 2 粉遇粉

Pa對皓川講:”喂!妳又有艷福啦!今次仲係”極品”添`..哇!殺到黎!”

“咩啊`理D一年幾百次嘅野唔使同我報告啦``情信妳代收!你啱嘅就伱上!”[轉過面ing…..]

一拳!

“俾你3秒!”(哇..佢好型..)粉.

“八婆啊!咩3秒啊?打殘你啊啦?!”皓川嬲啦

又一拳!

“2秒”(不過佢好惡)粉

“?”皓川嚇親

“脫啊!我唔會再講第二次!”粉指住皓川件衫

“豬扒收聲!”皓川終于醒悟

“媽*啊!!懶型!”粉

“駁嘴?唔好以為我唔敢打女人啊!!!”皓川

『你周圍嘅人一早嚇到走嗮,仲好登阿粉擔心添。。。。』

pa:“小姐,妳乜事啊?”

粉望都唔望pa一眼:“‘二打六’死開!!!!”

[da趕到]

da:“粉!!有冇俾人蝦?“

pa“喂喂,靚女姐姐,係理條粉頭撩我地嫁!!”

粉啤左pa一眼:“你所講嘅粉頭係米指我呢?啊?”

皓川:“明顯拉!!點啊?唔啱聽啊?粉腸囉!超襯你啊!呵呵^_^!”

又一拳。。。!!

da:“哎呀,粉,你打死距拉!算拉算拉!走”

粉:“但係件pink…”[粉想喊拉。。。]

da:“算啦!算啦!我送marie俾你好冇?”

[粉即刻happy番,跳走左囉•]

皓川:“佢甘就當冇事髮生嫁啦?”(D性格好Q啊,可惜係豬扒啊。)

[pa望住da發呆]

da:“喂!o靚仔,你望左我好耐啦喎!再望插你眼啊啦?”

pa:“姐姐,你好靚啊,你叫咩名啊?咩班嫁?”

da“妖!”[走左](係波。。我咩班嫁。?粉呢?)

pa問皓川:“佢叫“妖”啊?”

皓川:“妖!”(癡筋)[走埋。。]

pa:“妖。。?妖。。?好特別啊!^_^”[這就是所謂的一見鍾情]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6228
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
Part3 超人&天使

[ 鈴…鈴… ]

Da: 上課喇!粉!

粉: 你係咪真係買marie俾我嫁?

Da: 係吖!係吖!

粉: 你唔好呃我吖…..555 555.

Da: 怕左你~我幾時有呃過你!?!?  [已經入到課室]

粉&Da放聲大叫: 報告!我地係新生! Year~~

老師: ? ? 學生: ? ?  -_-? ?

粉&Da: ….嘻….

5分鍾后••• •••

老師: 哦 ! 哦 !歡迎歡迎!入嚟介紹下!

粉對Da: 喂!個老師好面善吖~~[超細聲]

Da對粉: 係囉!係囉!係邊度見過•••[沉思ing…]

粉: 好似…好似…

粉同Da: 突然大聲嗌:臘筆小生!

老師: 喂!討論乜吖!?介紹下自己喇! [憤怒ing…]

同學們無奈ing…

粉&Da: 哎呀~老師!我地要排練下,你繼續上課喇!

[課室外の譟音]

Da: 唔得!唔得吖!~~唔夠Q~~!

粉: 妖~~我而加點Q吖!?~

Da :除咗距喇~搞到甘鬼多人望住我!唔自在吖!

粉: 你唔係好恨嫁咩? (姦笑ing…)

Da: 妖… (俾個死女包識穿咗

[課室內の譟音]

A君: 喂!有件有索啵!隔離果個就…-_-||

B君: 係吖!距地係出面做乜吖?

C君: 排練自我介紹喔!…第一次見…哎…

A女: 喂!你話邊個索話?

A B C君: 高d果個囖! [指Da]

B C女: 唓~~我就話soso喇! [嫉妒到死吖!]

D女: 好似矮果個打咗校草3拳啵!

A B C君: 邊個係校草?! ! ! O_O? ?

A B C D女: 皓川囉!不過Pa都超型. +,+ [思春ing…]

A B C君: 超~~矮茄好嘢![指 粉]

[A B C D女啤住A B C君]

A B C君: 哇!今日天氣幾好啵! (哇~~~有殺氣 )

A女: 個菇甘夠薑?

B女: 好似話為咗件粉紅色衫…

C女: 係吖!~~兩個撞衫吖! [憤怒ing..]

[就係甘..可憐嘅Da&粉..啱啱轉嚟就俾班女仔樹為敵人~~成為男仔心目中嘅天使同超人]

[Da&粉入到課室]

Da: 咳..咳..登.登.登.登…..!佢係吖粉,叫佢粉粉又嘚!距好中意粉紅色同marie錨錨.睇距個樣就知喇!~~柔道黑帶.鋼琴8級.一年平均追求者57個.身材標準! <Cuite>專署model.! 5歲去咗美國留學.10歲去咗日本!精通英語同日語!!係我地以前學校係校花.

粉: 嘻嘻!

同學異口同聲: 哇~~~!!!! 吹水! !

[粉即時down曬.. T_T..]

粉: 佢叫吖Da.!叫距DaDa又嘚!不過我叫佢姣婆Da..除咗追求者少我20到,第2校花外..其它同上…

Da(嬲): 吖粉好姦!又話幫我介紹嘚好精綵嘅?!?!?

粉:我冇心情吖!…T_T.. 差唔多喇….

Da: 5555555555555555555~~~

[同學&老師全部受驚嚇…自我調整緊…過程需要5分鍾 !Da&粉趁哩個時候已經穩到位坐低咗]

頂部
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6228
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線

QUOTE:
今日送多左2篇比你咖啦.v.
我要c0mMeNt ; ★

頂部
小卡`
認證會員

會員編號 450966
精華 0
積分 954
帖子 828
威望 0 點
I-See幣 12000 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2009-9-11
註冊天數 5346
狀態 離線
  只顯示 小卡` 的帖子
cM `,, -.- 唉 上次我post 都冇人回架陰公
------
好似幾好睇咁@@@@@
快d po @@

頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
I-See幣 136973 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2004-10-4
註冊天數 7150
狀態 離線
  只顯示 蘋果蘋 的帖子
我見卡卡妹睇左就入黎睇下啦=3=..幾好睇wo"

頂部
小卡`
認證會員

會員編號 450966
精華 0
積分 954
帖子 828
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5346
狀態 離線
  只顯示 小卡` 的帖子

QUOTE:
原帖由 蘋果蘋 於 2009-9-21 10:55 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我見卡卡妹睇左就入黎睇下啦=3=..幾好睇wo"

哈-.- 你又岩呀
岩啦 拉多d人過泥啦
少人得很 呢到

頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7150
狀態 離線
  只顯示 蘋果蘋 的帖子

QUOTE:
原帖由 小卡` 於 2009-9-21 11:14 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哈-.- 你又岩呀
岩啦 拉多d人過泥啦
少人得很 呢到

點拉丫a__a"好高難度嫁..."
你要d人肯入黎都難喇
更何況睇..呵

頂部
小卡`
認證會員

會員編號 450966
精華 0
積分 954
帖子 828
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5346
狀態 離線
  只顯示 小卡` 的帖子

QUOTE:
原帖由 蘋果蘋 於 2009-9-21 11:15 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

點拉丫a__a"好高難度嫁..."
你要d人肯入黎都難喇
更何況睇..呵

吾系也-3-''
我第2日都開左post啦
系冇人先del咋

頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7150
狀態 離線
  只顯示 蘋果蘋 的帖子

QUOTE:
原帖由 小卡` 於 2009-9-21 11:19 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

吾系也-3-''
我第2日都開左post啦
系冇人先del咋

係咩=3=...
你又唔同我講聲..
我去睇丫馬..ha::

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...