加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原-101%真人真事-3-} ♥`囍.與你一起的下雨天._.v(les..不喜勿進)
載入中 ...
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6603
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  只顯示 屎忽鬼{儀}` 的帖子
{原-101%真人真事-3-} ♥`囍.與你一起的下雨天._.v(les..不喜勿進)

{原-101%真人真事-3-} ♥`囍.與你一起的下雨天._.v(les..不喜勿進)

-----★人物介紹★-----

♥``儀::樣子不錯的女仔..有d笨笨&傻傻的感覺..有時無啦啦自己會系度傻笑-v-
          好多野講..有時會令到人地覺得好煩..xd
          性格好為朋友..幾受朋友歡迎..專一..無條件為對方付出
          而家系澳洲讀書(以上為現任老公感覺xd)

♥``明::TB一大名..現任老公..不嬲都系老公架啦..我覺得幾令仔..岩岩一睇落去果時冇覺得佢甘令仔架xd
          個人都吾錯呀..有時好cool啦..有時好小朋友..有少少自大&自戀xd
          對人吾錯呀..成日都串儀蠢..專一囉..都幾錫阿儀
(以上為阿儀既感覺)

{其他人都只系出現少少..所以冇打..到時先講啦-3-v}

*本人第一次打自己既故事出黎...
*如果要轉依個p0st...記得同我講呀v3v
*依個故事係我同我老公一齊作架-3-請大家多多十卜下啦=]

*記得睇完留cM呀+v+

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6603
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
cH.1- ♥`離開.香港t^t

2007年5月-6月
我(阿儀)同阿娜(阿儀既好朋友)去溜冰..係溜冰果陣時..有3個男仔問我拎電話-_-"
但我只系比左msn佢地..果日返到屋企諗住開電腦玩..點知壞左-__-"
好在第二日就搵人整返...一0n mSn就十幾個人+我-__-
(作者:我仲好記得..因為第1次甘多人..呢個系千真萬確既事)
我系甘問佢地邊個...有d都系溜冰場既人...有d系三吾識七...
我同其中一個叫阿成既男仔(即系我前任男朋友)都幾好傾...
傾左一排..都有d feel啦...咁佢就約我出黎溜冰..
果日溜完冰就返屋企啦..

2007年7月
系7月既時候..我同左阿成一齊...因為唔記得幾時一齊..
所以就定左系20號...但同佢一齊左2個月左右..
我就要去澳洲讀書..

2007年9月11
仲好記得系911既時候xd...系上機既日子..
果日下午同班fd去大快活度食lunch..好唔捨得佢地..
大約..三點幾果時...阿成佢放左學就飛的過黎..
之後我地見左一陣...但果日我冇喊..唔知點解..就係唔想喊...
係有一種傷心既感覺...可能因為之前果日喊完啦..
所以果日唔想喊...見左一陣之後..佢就坐巴士返去...
我送佢去巴士站...之後我就返屋企...果日冇fd送我機..
因為我冇叫佢地...我唔想到時大家都喊...

2007年10月23
依一日系我正正式式返iec既一日
(iec係一間for岩岩黎到英文又吾系幾好既人去讀英文既學校..簡稱語言學校..即iec)
果日都識左d fd...有d女仔唔知點呀..有好多中國人..
系呢一個term...唔算話好開心..只系普普通通甘過...
不過系呢個term..有一件事..令我畢生難忘...

話說我既classroom好近廁所..咁某個女仔去廁所既時候..仲好記得佢系冬姑頭xd
我望下佢..佢就話.....

八婆:看你媽的看!?(普通話)
我:望你咩?(廣東話)
八婆:你別跟我說廣東話呀@!#$!@$!$!@$
我:-___-"你這個死白痴(變左普通話)
八婆:傻B呀...去你媽的
我:去你媽的..說什麼說..
八婆:你再說多一次
我:去你媽的..白痴

跟住..不幸既事就發生了..佢一手扯起我(真系利害- -b)..........

待續... ...
留cm啦...支持下啦-0-

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-8-7 12:52 PM  代幣  +8   原創內容
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
姮=]
嬰兒上路

會員編號 423085
精華 0
積分 200
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 9587 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-11-19
註冊天數 5642
來自 maDA*個肚=]
狀態 離線
  只顯示 姮=] 的帖子
COMMENT`<3
   十卜十卜`-3-V

個 八 婆 好 大 隻 嫁`(?)._.
             好 有 興 趣 認 識 佢xdd=]]

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6603
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 姮=] 於 2009-7-16 08:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
COMMENT`

thx cm呀-3-
唔算啦xd哈哈-v-
thx支持*v*

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6603
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
UP呀.點解冇人架

頂部
姮=]
嬰兒上路

會員編號 423085
精華 0
積分 200
帖子 53
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5642
狀態 離線
  只顯示 姮=] 的帖子
我 又 黎 喇`>v<"
  快 p0 吧;>

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6603
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
上回講到:::
我:去你媽的..說什麼說..
八婆:你再說多一次
我:去你媽的..白痴

跟住..不幸既事就發生了..佢一手扯起我(真系利害- -b)..........
------------------------------------------

cH.2- ♥`心淡...

話說條八婆一野就扯起我,之後仲一野車左落我度...T^T
本小姐睇塊面咁痛又咁紅既份上...獻出我既第一次---第一次車人!!!!
啪的一聲...清楚咁見到冬姑八婆面上的手掌印...-V-(心涼中xd)
唔知係因為我太大力既關係..定係佢先天有問題,,
比我打完之後..佢係咁講.[傻B]&[去你媽的]-__-`
因為佢好鬼死煩啦-0- 所以我又打左佢一巴..."
當然...佢亦唔輸蝕...又打返我一巴a0a"
其實一直都有好多人睇住...但一直都冇人向我伸出援手..0口0...

突然間...有個男仔叫我地唔好打-__-(心諗:你而家先出現?)
更何況呢度話晒都係學校....都要上堂...
本小姐就留返下次先再奉獻我既第二次啦@_@v

事後..d八婆黎問左我d野

八2:你是留學還是移民?
我:俺是移民的..

之後佢地就無聊極透地走開左...

係度向大家解釋下點解佢地會咁問._.v
因為d八婆一二三世..本身係留學生...
係澳洲黎講...留學生是不能夠打架的說
何況佢舊冬姑系打我呢個移民的..
如果比政府知道...隨時都會一腳伸佢返中國-v-+

所以事後佢地都叫我唔好同學校講...咁當然啦..我都唔想搞咁多野...
所以件事完左啦-0-

其實d八婆問我呢d呢..原本諗住假如俺是留學的..就搵人打瓜我...
但之後知道左唔係的時候,,佢地都打消左呢個念頭..
我就一直都平[煩]地過我既日子...

點解要用煩呢個字呢..系有解的...
大家仲記唔記得有個叫阿成的物體存在?
果時初初黎到..仲未搞上網..所以都冇得同佢傾呀...T_T
但大家都有寄信...
之後到左某一日..終於...終於....
本小姐期待已久既日子都黎到..
就係....就係....有得上網...@_____@!!!!!!!!!!!!!!
果時岩岩到左一個新地方..當然有好多野同阿成傾啦..
但慢慢地..大家既話題就愈來愈少

=====msn對話=====
我:hi
成:hi
我:做緊咩呀?
成:冇野做呀..你呢?
我:我都冇野做呀"..-3-
成:哦...唔出街?
我:冇出呀..
成:哦...

之後...呆等幾分中-___-

我:做緊咩呀

我地只不過係重複返之前既對話-,-真係好悶呀果時"
最重要系..一年得一次既生日..阿成都........

待續... ...
溫馨提示...cm啊\口/

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6603
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 姮=] 於 2009-7-17 07:27 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我 又 黎 喇`>v

=3=thx呀"
我p0左啦-v-"

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6603
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
上回講到:::
我:做緊咩呀

我地只不過係重複返之前既對話-,-真係好悶呀果時"
最重要系..一年得一次既生日..阿成都........
---------------------------------------------

cH.3- ♥`生日快樂!?

2008年5月18
本小姐生日啦-333-"
但好可惜...呀成佢要同D FD去玩/.\
雖然,佢之前係MSN同我講過a____a

=====msn對話=====
我:hi
成:hi
我:做緊咩呀!?
成:冇呀..你呢?
我:冇呀=]
成:你就生日啦-3-
我:係呀xd有咩野比我先?
成:我sd左野比你架啦=]
我:係.!?咩黎架?
成:唔話你知xd
我:車-___-
成:到時你咪知lo...好快姐=]
我:0k0k-,-
成:係呀..."
我:做咩呀?a0a
成:你生日果日...我要同fd去玩呀"可能陪唔到你啦"
我:唔緊要啦=]...(雖然,當時唔開心呀!但,我可以點姐!?唔通叫佢唔好去咩-0-...)
成:但我會打比你架=]
我:好呀-3-

我生日果日...要返學呀*v*
但好多fd送左g!ft比我呀-v-
當然好鬼開心啦..."哇卡卡xD
放左學之後,有十幾個人齊齊去玩a0a
因為係iec唔洗著校服的..."哈哈-333-`
咁去左唱kkkk呀.."
個蛋糕好正呀a0a入面有雪糕的xd..
生日都系k房中渡過-3-玩到七點幾就去食飯...
食完飯就返屋企啦...返到屋企..屋企人又幫我慶祝*_*
講真...呢個生日就算冇左阿成...我都過得好快樂...

仍然無電話..等於告別了嗎-0-?

待績... ...

預告:::
就快出現啦-0-那個小TB

頂部
姮=]
嬰兒上路

會員編號 423085
精華 0
積分 200
帖子 53
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5642
狀態 離線
  只顯示 姮=] 的帖子
嘻<3
  寶 唄-3-v
          COMMENT來 了 唷-_______-|||
期 待 小 TB `xdd=]]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...