加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]*{{_遇 到 你.原 來 我))) 也 會 懂 得 軟 弱]]__-.,.[[粗口+口語]]
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6080
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

嘉: 我幾時做左張太呀?你慳d啦=3=

謙: 車..咁冇野囉!!我自作多情..我返香港喇!!

嘉: 喂呀..我講笑咋!!(捉番住阿謙)

謙: 都估到你會咁嫁喇- -+

嘉: -3-早知吾捉番你呀!!

謙: -.-
======================================================
cH.13 I love you more than anyone..

嘉: 幫我睇下退燒未丫?@3@

謙: 你自己吾識睇咩-口-''

嘉: 咁又點wo?=3=算..吾洗你幫我睇丫!!

謙: 乖啦-3-(捉番阿嘉坐左自己大脾度)

嘉: 哼-3-

謙: 幫你睇喇...

謙: (放左隻手系阿嘉額頭度)退左熱喇wo..

嘉: 好野>v<可以去玩lu..

謙: 吾得..留多幾日系屋企..一陣燒番點算wo''

嘉: / 3 \咁算囉..(灰..)

謙: 乖啦!!!老婆b..好番之後帶你去邊度玩都得啦..系咪?@@

嘉: 你話嫁-0-

謙: 系喇系喇..應成左你就系嫁啦!!!(攬左阿嘉)

嘉: 我好眼訓呀..

謙: 咁我陪你訓丫@@

嘉: 好哇@v@

~~~~房~~~~

謙: (攬左阿嘉訓..仲鍚左阿嘉額頭一淡*v*)

嘉: 抽水-0-?

謙: 系呀A___A(仲埋d金魚伯伯ge眼光望住阿嘉-0-'')

嘉: 你再用呢d眼光..我兜巴兜巴兜巴兜..(未講完)

謙: 兜巴完未呀?-口-''

嘉: (仲講緊-v-'')

謙: (一野咀落阿嘉度)

嘉: 0.0

謙: 你再講野吾訓ge話-0-就咀你十淡~0~

嘉: 咁訓囉-口-''

謙: 傻豬...
======================================================
想知下集講咩就回cm吧''   >___<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yin08
中級會員

會員編號 401932
精華 0
積分 540
帖子 385
威望 0 點
I-See幣 12403 錢
GAME幣 2608 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-1-20
註冊天數 5946
來自 i-see
狀態 離線
  只顯示 yin08 的帖子
n0.1
十卜你AR

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`_冰:)
初生嬰兒

會員編號 418212
精華 0
積分 294
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 9862 錢
GAME幣 169 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-14
註冊天數 5739
來自 v3v
狀態 離線
  只顯示 `_冰:) 的帖子
正 喔 *3*
你 要 加 油 ah -3-

頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5894
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
十卜你啊!
好sweet啊!
好妒忌啊!(謙&嘉:抵死啊!)

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6080
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
上集提要~~~~

嘉: 你再用呢d眼光..我兜巴兜巴兜巴兜..(未講完)

謙: 兜巴完未呀?-口-''

嘉: (仲講緊-v-'')

謙: (一野咀落阿嘉度)

嘉: 0.0

謙: 你再講野吾訓ge話-0-就咀你十淡~0~

嘉: 咁訓囉-口-''

謙: 傻豬...
cH.14 吥 需 拖 手 去 接 觸 尒 . . . 咫 用 ''伈''

謙: 老婆呀.....(攬住阿嘉)

嘉: 嗯!?@@

謙: 其實呢..我想...我想..(跟住露出一d好淫賤ge笑- -)

嘉: 金魚伯伯0.0

謙: 咩wo-3-

嘉: 你想要呀!?a_a

謙: 55*v*

嘉: 你食啦你..發夢就有你份ge..

謙: 魚-口-(嬲+走左)

過左一陣....

嘉: 喂..你真系嬲ga?=3=

謙: 嗯..(真系嬲左-,-)

嘉: 魚-3-咪咁啦..(攬住阿謙..)

謙: 人地扯鬼左喇=口=好辛苦呀.....

嘉: - -''''''(無奈)

謙: 比吾比姐?=3=

嘉: 我驚我會有左....

謙: (拎左個condom出黎- -'')

嘉: 哦..你個衰人!!!..幾時學到咁淫賤ga!?

謙: 一早學左-,-

嘉: 超...

謙: (攬住阿嘉)點姐-3-!?

嘉: 是q但-,-但系你會吾會吾要我ga!?/ _ \

謙: 我點會呀!?你以為我係個d人呀!?(嬲)

嘉: 吾系呀..(好驚阿謙嬲左自己)

謙: 對吾住呀老婆..我大火左...

嘉: -3-算啦..

謙: (開始咀阿嘉..咀落頸)

嘉: (只好任由阿謙擺佈-,-)

呢d吾多講...-,-

謙: (醒左望住阿嘉跟住好開伈咁笑..心諗: 我係你第一個男人)

嘉: (醒左)好痛呀..

謙: 點呀!?冇事丫ma!?

嘉: 下面好痛呀..(因為阿嘉破處-,-)

謙: =/////=;;;(面紅了)

嘉: 做咩?=3=

謙: 老婆呀..(攬住阿嘉)我好開心呀...

嘉: 點解呀!?

謙: 因為我係你第一個男人...

嘉: 傻佬....(咀阿謙)

謙: (心諗: 我真系好愛你..我好驚冇左你呀..阿嘉..你知吾知呀!?)
想知下集講咩就回cm吧=]

頂部
wendy2808
初級會員

會員編號 357309
精華 0
積分 271
帖子 140
威望 0 點
I-See幣 11356 錢
GAME幣 111 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-10
註冊天數 6109
來自 寧靜的水星
狀態 離線
  只顯示 wendy2808 的帖子
=V=加油呀!!*
好想再睇落去也
要快d post出泥
CM FOR YOU*

頂部
我係people
嬰兒上路

會員編號 426157
精華 0
積分 203
帖子 52
威望 0 點
I-See幣 9193 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-12-20
註冊天數 5611
來自 太陽系第三行*-地球
狀態 離線
  只顯示 我係people 的帖子
幾好睇禾..十卜十卜

十卜洪卓立**
add我msn:iampeoplexd@hotmail.com
頂部
金魚
嬰兒上路

會員編號 397096
精華 0
積分 314
帖子 73
威望 0 點
I-See幣 11038 錢
GAME幣 127 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-28
註冊天數 5969
來自 腐女島
狀態 離線
  只顯示 金魚 的帖子
十卜你呀
快 d post下一集啦

頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6388
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
ha;]
merry christmas;]
好正亞你篇野-
篇篇刀錦長v3v
我吾中意d 人作到勁短-3-
好冇引;p
sup你=)

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6080
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
上集提要~~~~

嘉: 下面好痛呀..(因為阿嘉破處-,-)

謙: =/////=;;;(面紅了)

嘉: 做咩?=3=

謙: 老婆呀..(攬住阿嘉)我好開心呀...

謙: 因為我係你第一個男人...

嘉: 傻佬....(咀阿謙)

謙: (心諗: 我真系好愛你..我好驚冇左你呀..阿嘉..你知吾知呀!?)
cH.15 莪 吥 要 離 開 尒 . . .

嘉: 阿謙...

謙: 嗯!?

嘉: 不如返香港咯...

謙: 我吾想返...

謙: 返到去咪又系逼我同你阿妹訂婚!咁我寧願吾返好過(有少少嬲)

嘉: 你始終有一日都要面對....返香港啦

謙: 我吾返呀...我只系想同你一齊咋...咁都吾得!?

嘉: (無聲出)

謙: (攬住阿嘉)對吾住老婆..我知我語氣重左..

嘉: (攬番阿謙)吾緊要...

謙: 我陪你返香港..

嘉: 真係!?@@

謙: 嗯..(微笑)

嘉: 多謝老公>3<

謙: (心諗: 為左你開心..我都係面對算喇..)

~~~~香港~~~~

嘉: 呼>3<成年冇返過黎喇....

謙: 系咩...(拖住阿嘉..拖到好實)

嘉: 痛呀/ _ \拖到我咁實做乜呀!?

謙: 我驚冇左你呀...

嘉: 傻佬.o.

~~~~謙屋企~~~~

叮噹~~~~~

謙爸: (開門)

謙: 爸...

謙爸: 乖仔....(攬住阿謙)

~~~~大廳~~~~

謙爸: (正想開口講野ge時候...)

謙: 如果你係想講..要我同葉詠詩訂婚ge野..咁我走先

謙爸: 吾系吾系..我點會仲逼你呀!?乖仔..

謙: (坐番低)咁你想講咩呀!?

謙爸: 冇..阿嘉個媽咪話想張d編排調下姐..

謙: 咩呀!?咩編排呀!?

同一時間.....

~~~~嘉屋企~~~~

嘉: 乜野編排呀老媽!?

返返去謙度....

謙爸: 蠢...- -

謙: 你講白d啦...

謙爸: 即系葉詠詩會阿嘉調轉..即係你娶ge會係阿嘉..

謙: (衝過去謙爸度!!扯住佢衫領)真ga!?*口*

謙爸: 系呀衰仔!!吾好咁激動啦..(fing開阿謙)

謙: 野><人家都未準備好...阿嘉>3<我黎啦..(衝左上房)

謙爸: 你呢個衰仔..搞到我諗番起自己後生個時..(微笑)

~~~~第2日~~~~

老師: 同學..企系度..

謙: 乜料呀!?

老師: 張嘉謙..你吾系已經比學校踢左喇咩!?

謙: 踢尻我!?冇撚野呀!?踢你老母呀...

老師: 張嘉謙請你注意你言行...

謙: 我叼...你咪又係罰我企..停我學..記我決點..晒氣啦!!你鍾意ge咪罰飽佢..停飽佢..記飽佢囉-0吾撚同你講..系咁先..掰尻掰'''(走左)

老師: (激到彈起)

另一邊...

老師: 同學..企系度..

嘉: (心諗: 妖..企你老母呀!!)老師你叫我呀!?@v@

老師: 聽講你一年冇返學喇wo!!咁照計應該比學校踢左出校..點解你仲系度!?#)($)#($#@)$)#@$)#@()$()#@($)#@()$()#@($)#@($(()#@*(&*%*^i%)()$#@)$&*#^@&*fqjfioqjiofj*$&!@*&#$*!@&$jf*@j)ff(j#fjj&^uh*(*(jg&in^&ig&jy*(一輪咀咁講)

嘉: (頂吾順)我吊你老母..你講系夠完未呀!?我好伈情叫你老師..吾撚好伈情叫你老野呀..阿婆''仲有..我鍾意返就返..你吹得我脹呀!?彈返去改你簿啦''嘈..(走左)

老師: (再次激到彈起)

~~~~5E~~~~

樂: (入到課室)

謙: 乜料呀你

樂: 做乜你會系度GA!?0口0'''

謙: 我點解吾可以系度呀!?-0-

樂: 超-0-

miss入到黎..

miss: 張嘉謙..葉詠嘉..已經學校批准番你地復學...

謙and嘉: 哦-0-

miss: e家調位...

男a: 我要同嘉嘉坐>3<

男b: 你收皮啦..系都系同我坐啦...

男c: 同我坐都未輪到同你地坐呀-0-

就系咁..成班仔(除左樂)七嘴八舌咁你講我講..

謙: (心諗: 妖..個班死禽獸望阿嘉望流晒口水咁滯..如果嘉嘉同佢地坐..丫>[]<渣都冇得淨呀..點算呀!?)

謙: miss....

miss: 咩事!?

謙: 我想同葉詠嘉坐...

樂: (心諗: 方死我搶走你老婆咩!?雖然我好想搶..)

miss: 比個理由我!!

謙: er......um..因為....因為...因為.....................
想知阿謙會點答!?@@就要留cm=]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...