加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]*{{_遇 到 你.原 來 我))) 也 會 懂 得 軟 弱]]__-.,.[[粗口+口語]]
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6080
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
e家post呀@v@

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6080
狀態 離線
上集提要~~~~

謙: (諗番起同阿嘉講o個句私奔)

謙: 系wo!!阿嘉..我要帶埋你走呀!!!(即刻搭車衝過去搵阿嘉)

~~~~阿嘉屋企~~~~

嘉: (一開門)阿謙...你做咩執晒行李咁ge?

謙: 我要離開香港...我想帶埋你走呀!!!

嘉: 阿謙.........

謙: 跟我走丫..好吾好呀?(捉住阿嘉)
======================================================
cH.11 為 尒 而 名 譽 掃 地 也 吥 怕

嘉: 阿謙..我..

× : 喂..你做咩呀?(捉住阿謙隻手)

嘉: 阿月..

月: 張嘉謙..我問你想對阿嘉做咩呀?

謙: 我對佢做d咩吾洗你呢個閒人黎多管閒事!!!(fing開阿月)

謙: 葉詠嘉..

嘉: 做咩呀??

謙: 仲記吾記得o個年你阿妹比人哈呀??

~

詩: 家姐..就系佢哈我哇!!T^T(6碎)

謙: 死o靚妹..報串!!@@(小朋友一名-3-!!7碎左右)

嘉: 報串又如何呀?@@咁你e家系咪淆丫??(7碎)

謙: 淆你死人頭呀!!!!@@咁e家系咪吾鋸丫?

嘉: e家明吾鋸你啦..死硬膠!!(串人都卡哇咿>w<)

謙: (想打阿嘉)

謙: (先下手為強-3-兜腳踢落o個男仔下面)

謙: 你條死八婆..你好野!!我認住你..(走左)

嘉: 好哇@@我叫葉詠嘉..隨時黎搵我丫!!奉陪到底!!!!(惡)

~

嘉: (呆左)

月: 咩o個年呀?阿嘉佢究竟講緊d咩呀?

謙: 記吾記得你為左你阿妹..跟住兜腳踢左我下面呀??o個下真系好痛呀!!(喊左)

嘉: 記得!!(笑到咁喊)

謙: o個年你都可以追住我跑左8條街..咁今日你可吾可以跟住我走呀?

(ps: 因為阿謙細細o個時得罪左阿嘉..所以阿嘉追住佢黎打..足足跑左8條街!!)

嘉: (望住阿月...)

月: 吾得!!!!(好絕)我系你老公..我有權吾比你走!!(好命令咁ge語氣)

謙: 阿月呀..你愛阿嘉ge就放佢走啦!!!愛一個人吾一定要擁有佢..只要自己默默咁祝福佢開心..佢開心..就已經愛佢喇!!!!

月: 都吾得..我吾會張阿嘉讓比你嫁!!!!

嘉: 阿月..

月: 做咩呀??

嘉: 你放我走啦..

月: (心痛)你講緊咩呀??

嘉: 我求下你..你放我走啦!!!(喊)

謙: (見到阿嘉喊都心痛)

詠嘉阿媽: 詠嘉..你走啦!!(拎左行李比阿嘉)

嘉: 媽咪..

詩: 家姐..祝你同謙哥哥幸福快樂!!^__^

詠詩雖然吾開心..但系..佢明白愛系冇得勉強!!

嘉: 阿妹..!!

月: 你走啦..

嘉: 阿月

月: 走左之後..吾好比我再見到你!!我驚自己會再愛上你!!你走啦!!(走左!!!喊得好勁)

嘉: (拎左行李)媽咪..詠詩!!!你o地要好好保重呀!!

詠嘉阿媽: 小心呀!!阿謙好好睇住阿嘉!!

謙: 系@v@(笑得好燦爛)

~~~~機場~~~~

謙: 老婆~0~

嘉: 你叫邊個呀?-0-

謙: 葉詠嘉囉-0-

嘉: 我吾系你老婆@v@

謙: 魚-3-都已經一齊私奔咯..咁仲吾系老公老婆咩?@o@

嘉: 呢d吾系叫私奔..我o地e家叫逃避!!

謙: 你想去邊度呀?

嘉: 吾知!!!!只要你想去ge地方..我就會跟住你一世去!!!

謙: 傻豬..!!!

嘉: 咁你咪系豬兜-0-

謙: - -v

嘉: 呵v3v

謙: 我15歲喇..-3-你仲系得o個14碎!!-.-

嘉: e家系咪14碎得罪左你呀先生?- -+++

謙: 吾系吾系0口0

嘉: 哼...

謙: 喂..

嘉: 咩料呀?-0-

謙: (攬住阿嘉)你愛吾愛我??

嘉: 一D都吾愛!!哈=]

謙: =_=咪玩啦..講真呀!!

嘉: I love you more than anyone!!!

謙: 傻婆..me t00!!!(笑得好甜)
======================================================
想知下集講咩就回cm吧><

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5894
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
好sweet啊!
十卜你啊!

頂部
queenie204469
初生嬰兒

會員編號 409357
精華 0
積分 206
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10481 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-24
註冊天數 5911
狀態 離線
  只顯示 queenie204469 的帖子
Sup* YOU

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6080
狀態 離線
上集提要~~~~

謙: 喂..

嘉: 咩料呀?-0-

謙: (攬住阿嘉)你愛吾愛我??

嘉: 一D都吾愛!!哈=]

謙: =_=咪玩啦..講真呀!!

嘉: I love you more than anyone!!!

謙: 傻婆..me t00!!!(笑得好甜)
cH.12 莪 比 任 何 人 更 曖 尒

阿嘉同阿謙去左日本玩@v@

嘉: 哇..好令呀*[]*

謙: 咁去睇下囉@@

嘉: 真系?@@

謙: 系呀傻婆^^

嘉: 鍚晒你呀老公!!(鍚左阿謙一淡)

謙: (o個心好甜!!)

謙: (心諗: 如果我o地ge感情永遠都吾變..你話幾好呢!!)

嘉: 哇..好大隻狗呀o個邊!!!

謙: 傻豬..狗仔都驚!!(爆溫柔)

嘉: 咁大隻/.\

謙: 算啦..我咩住你行過去啦!!!

嘉: @v@老公真系好!!

謙: (咩起阿嘉行過去)

嘉: (心諗: 阿謙o個背脊好溫暖呀!!)(訓左)

謙: 老婆..老婆..到喇!!喂喂..

嘉: (訓左)

謙: 你個傻婆丫..訓左都有GE!!算啦,,返屋企!!!

~~~~阿謙日本GE屋企~~~~

謙: (好輕力咁放左阿嘉落床)咦...做咩阿嘉咁熱嫁?

嘉: 好熱呀..

謙: 死喇..發燒tim!!

跟住阿謙即刻拎左o個冰袋放左o係阿嘉o個額頭度..

嘉: 呀..好凍呀!!!><(整趺o個冰袋)

謙: 乖啦...你發緊燒嫁!!!(放返好個冰袋)

嘉: 魚-3-

謙: 啜啜..(咀左阿嘉)

嘉: 你吾驚我d病菌傳染比你咩?@@

謙: 吾驚..一d都吾驚!!

嘉: -////-(面紅)邊有人咁蠢嫁..

謙: 你鍾意一個蠢人..咁你咪仲蠢囉傻豬!!!(微笑)

嘉: 我認我系蠢呀!!=3=吾得咩?

謙: 緊系得啦..老婆大人開到口緊系咩都得啦!!

嘉: (甜晒)你..你講咩呀..張 ..張嘉謙!?(面紅)

謙: 講緊你呀..張太-0-哈=]

嘉: 我幾時做左張太呀?你慳d啦=3=

謙: 車..咁冇野囉!!我自作多情..我返香港喇!!

嘉: 喂呀..我講笑咋!!(捉番住阿謙)

謙: 都估到你會咁嫁喇- -+

嘉: -3-早知吾番捉你呀!!

謙: -.-
呢集悶左d-3-因為冇咩靈感- .-

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6235
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
好睇也=]]"
快d有人搵番佢地2個喇-33-"
不過最好吾好吾俾佢地一齊喇>v<"
甘阿樂阿怡會吾會一齊嫁@v@?!
supp"

頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5894
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
好好睇啊!
十卜你啊!
快D po啦!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6035
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
新讀者呀,
十卜你呀

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6658
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
繼續繼續加油Ar``
好睇極了x)

頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6394
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
好想睇..勁期待..sUp*,,!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...