加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]*{{_遇 到 你.原 來 我))) 也 會 懂 得 軟 弱]]__-.,.[[粗口+口語]]
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6391
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
期待>v<"

快d p0st'' **

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
pise1228
初生嬰兒

會員編號 378047
精華 0
積分 190
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 10450 錢
GAME幣 107 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-9
註冊天數 6049
狀態 離線
  只顯示 pise1228 的帖子
快post!!
十卜十卜

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-26 05:53 PM  代幣  -4   字數不足
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6080
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

謙: 可惜丫..姣婆吾岩我張嘉謙ge口味呀!!!

樂: -_-(無奈)

嘉: (訓緊)嗯..(轉身+之後仲笑得好甜)

謙: (有d心動+眼甘甘望住阿嘉)(心諗: 好..好可愛!!!好令呀..)

樂: (心諗: 死仔謙..同我搶女!!)(嬲)

嘉: (訓緊)

怡: (心諗: 呢兩件蛋散吾會想溝阿嘉呀?@@)
======================================================
Ch.3 其實..是否囍了你?

謙: (心諗: 死喇..我吾會鍾意左呢條八婆呀?@[]@'')

樂: (心諗: 死仔謙..眼甘甘咁望住人..你e家好明顯想同我搶女啦!!)

怡: (心諗: 嘻..大新聞- -++)

【作者: 怡怡想點哇?@@】

~~~~LUNCH TIME~~~~

嘉: 訓飽飽-w-(訓醒左)

謙: 做我條女(做口形)

嘉: - -''?

謙: (首先吸大淡氣..然後.)做我條女呀>口<(大嗌)

嘉: =口=仆街嫁你..耳都爆喇!!!死硬膠...

謙: 咁你做吾做丫?0_0

嘉: N0 0口0

謙: 掃興..(走左)

怡: 哇..大令仔溝你wo嘉嘉!!

嘉: 收皮啦..去食飯喇!!!

詩: 鳴哇..家姐呀!!T^T

嘉: 又點呀??

詩: 岩岩有o個淫仔黎聊我呀!!T^T

嘉: 邊條淫虫呀?-口-

謙: 喂..令女..我o地未傾..(未講完)0口0''阿嘉...

嘉: (怒bell阿謙)

謙: (向後退)

嘉: (向前行)

謙: (走@o@)

嘉: 你條沐咀..搞我阿妹..前世死未過呀!!(追阿謙)

謙: s0r囉...鬼知系你阿妹咩!!!!(走緊030)

lunch time後. . . . .

~~~~天台~~~~

嘉: (電話中. . .)

嘉: 收皮啦..哈!!(笑)

謙: (上到天台)@@阿嘉?!

嘉: 嘻..你夠膽話自己冇溝女咩!!!呃人啦..

嘉: 吾信wo!!呵.@v@(笑得好甜)

謙: (心諗: 吾通..佢有仔喇??)(down)
======================================================
想知下集講咩就回cm吧>333333<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6200
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
@w@快d啦0.0"
好想再睇埋落去>33<

0唯獨曖您一個0
頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6100
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
keep going
好有興趣睇牙

頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5893
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
- -...
佢會係WHO呢???
會唔會係XXXX呢 -W-
十卜...好正...
POST多D...
同埋我可唔可2轉POST...
THX

頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6256
來自 外太空XD
狀態 離線
果個吾通系呀樂,,kaka~
支持~

頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6200
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
-.-"點解做咩咁耐既??
等左你好耐啦T.T

0唯獨曖您一個0
頂部
y_iiin
初生嬰兒

會員編號 417219
精華 0
積分 208
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 9592 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-23
註冊天數 5761
狀態 離線
  只顯示 y_iiin 的帖子
好好睇!!*v*
ar嘉究竟同邊個...x)
傾電話?!!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6080
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

~~~~天台~~~~

嘉: (電話中. . .)

嘉: 收皮啦..哈!!(笑)

謙: (上到天台)@@阿嘉?!

嘉: 嘻..你夠膽話自己冇溝女咩!!!呃人啦..

嘉: 吾信wo!!呵.@v@(笑得好甜)

謙: (心諗: 吾通..佢有仔喇??)(down)
cH.4 是莪傻 居然囍了尒

謙: (心諗: 張嘉謙你痴左線呀?-口-居然留意條八婆嘉!!)

嘉: 你放學黎接我??@[]@(勁大聲- -)

謙: (即刻望過去)

嘉: 你話嫁@v@吾准反口呀..今日黎接我啦!!記得呀..仲有吾准遲到呀!!@v@(好似好sweet咁)

謙: (心諗: 今日放學!!@@)

終於等到全校學生期待ge鍾數喇..4點鍾!!!放學時間到.................................

女a: 哇..o個度有個男仔好令仔呀!!吾知佢黎等邊個放學呢??

女b: 系囉..佢仲型過我o地o個謙謙呀><

全校女生: 呀><你好型呀 / 幫我簽個名丫 / 你叫咩名呀 / 我星期日可吾可以約你出街呀?(-.-)

x: um..吾好意思呀!!我吾可以答應你地呀!!!s0rrY呀!!^^'''(無奈到爆- -)

全校女生: 呀>口<你笑o個時好可愛呀><(發晒姣- -)

x: -口-''

嘉: 喂...

女a: 哇..死喇死喇!!!原來系葉詠嘉條仔呀呀!!快d走呀!!!(大嗌)

x: 哇..o個o個女仔一見到你就即刻走晒wo!!咁利害呀..(行過去阿嘉度)

樂: @@(呆左..跟住即刻哩埋)

樂: (心諗: 哇..條仔乜水黎嫁??)

x: 好喇!!!返屋企喇..阿媽等緊我o地嫁^^(拖住阿嘉行)

樂: [彈左出黎(不過o係阿嘉後面- -阿嘉睇吾到)]哎呀呀丫..叫得咁親切仲抽埋水!!!0口0
                                        豈有此理>口<

謙: (睇到晒+心淡)

~~~~嘉屋企~~~~

詠嘉阿媽: 阿月..冇見一排又令仔wo!!

月: 邊系呢?伯母你太過客氣喇!!伯母你咪仲令..(面紅)

詠嘉阿媽: 一把年紀仲令咩丫??真系識講野呀你!!(好開心)

詠嘉阿媽: 丫..系wo!!詠嘉呀..一陣你o個表哥會黎嫁!!!!!

嘉: 乜野表哥呀?-口-

詠嘉阿媽: 總之你吾好失禮啦!!!!

嘉: (偏咀-3-)

月: 乖啦..聽伯母話啦@v@

嘉: 聽咪聽-口-

詠嘉阿媽: 詠嘉真系要你先搞得掂呀!!

月: (微笑)

叮噹...............................
大家想想知邊個系阿嘉o個表哥呢??@@
想知就要回cm吧><

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...