加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: I Love You Boyz & HotCha - 火熱悶棍 La La La
載入中 ...
fyw02172
高級會員

會員編號 404942
精華 0
積分 722
帖子 640
威望 0 點
I-See幣 9273 錢
GAME幣 444 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-2-10
註冊天數 5978
來自 天上
狀態 離線
  只顯示 fyw02172 的帖子
I Love You Boyz & HotCha - 火熱悶棍 La La La

Donald:無聊時就會匿起屋企廁格沖下廁
Jim:無聊時就會走去撥撥年頭的瓜子 玩下我只中指
Hotcha:無聊時就會舉起左邊腳背撩下耳
Jim:關我咩事
Hotcha:無聊時就會煮個面入埋廚房跳舞
艾粒:郁下我個body
Donald:摞我命隨時悶到癡呆
Hotcha:明明系無鬼都要一味喊驚
Jim:屈到病原來學友好靈
Hotcha:由床上我碌左去廳
Hotcha:搵d野玩
艾粒:人熱到剝衫剝褲沖去沙灘
Hotcha:貓沙都要玩
艾粒:人悶到單手單腳扯斷大纜
艾粒:人熱到扭左幾百蚊ge扭蛋
Hotcha:雞蛋都要玩
艾粒:人悶到拎起一對鼓棍食飯

Donald:oooar…你…呀 …d飯有毒呀
Jim:妖… 哈哈哈哈

Hotcha:無聊時就會搵枝拖把作哂耍下劍
Hotcha:無聊時就會搵下大大同樓主搭傘睇下有冇短片
Donald:標哂汗隨時悶到死亡
Hotcha:人人話無mood可以搵乜野講
Jim:d癥狀完全令我好忙
Hotcha:扒完飯我碌返去房
艾粒:人熱到剝衫剝褲沖去沙灘
Hotcha:貓沙都要玩
艾粒:人悶到單手單腳扯斷大纜
艾粒:人熱到扭左幾百蚊ge扭蛋
Hotcha:雞蛋都要玩
艾粒:人悶到拎起一對鼓棍食飯

Donald (rap):Ar Ar you are so cute baby
Maybe we can date sometime
Have some fun
Drink a drink
Come on baby
Maybe lady
We can play a ball ball on the beach
Sing a song song in the lift Today is Hotcha
and I love you girls

艾粒:人地要跑跑跑呀跑下沙灘
Hotcha:玩玩玩呀玩
艾粒:人地要扯扯扯呀扯下大纜
艾粒:人地要扭扭扭呀扭下扭蛋
艾粒:人地要 ‘妹妹妹’呀 ‘妹’下啖飯
艾粒:成日嗌玩玩玩有乜野好玩
艾粒:其實有得玩都算好啦是旦
Jim:是旦是旦
Donald:Come on Come on
Jim: 是旦是旦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
I-See幣 17290 錢
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-10
註冊天數 6163
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線
  只顯示 wanlau 的帖子
下..
呢隻歌黎嫁..
d詞好似係幾好

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

MsN:: wan-lau@hotmail.com
歡迎任Add(唔好玩野)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
fyw02172
高級會員

會員編號 404942
精華 0
積分 722
帖子 640
威望 0 點
I-See幣 9273 錢
GAME幣 444 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-2-10
註冊天數 5978
來自 天上
狀態 離線
  只顯示 fyw02172 的帖子

QUOTE:
原帖由 wanlau 於 2008-6-14 01:25 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
下..
呢隻歌黎嫁..
d詞好似係幾好

首歌超正嫁

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...