加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉-粗口-黑會{恨你""但係,,我愛你`}
載入中 ...
~sandra~
初級會員

會員編號 414472
精華 0
積分 304
帖子 151
威望 0 點
I-See幣 9106 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-12
註冊天數 5816
來自 布甸狗之家
狀態 離線
  只顯示 ~sandra~ 的帖子
我SUP你呀!
快 D post 啦!!!
好好`睇

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6049
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好睇呀,
suppppp你呀,
快dpost啦,
thx....

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5954
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
我的計cM嗎,,kaka xD=]
你不算我會很傷心的喔!!!
如果你算我這cM的就夠了嗎~
p0p0p0啦~ s U p~
不過我也覺得我打了很多沒意義的話xD``

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5907
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
thx你地sup我丫...但係我要tonight sin post刀比你地
sorry丫>.<

頂部
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5907
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
POST LA =]要你地等SORRY丫 >.<
CH.12--吵架

醫 院 ...
我 ;; 嘉 嘉..你 頂 住 呀...你 吾 好 有 事 呀..]=

醫 生;;小 姐..你 手 抱 既 呢 位 小 姐 有 咩 事 呢?!

我 ;;好 明 顯 nA..佢 介 手 流 血 暈 左 l0r..

醫 生;;咁 好..你 放 佢 上 病 床 先..

我;;好..你 快 d 救 佢 呀..}=

醫 生;;姑 娘..準 備 入 急 救..快`!

就 係 咁..我 就 睇 住 嘉 嘉 入 急 救 室..
而 自 己 就 吾 可 以 做 d 咩..

希;;老 婆..嘉 佢 點 牙?!

我;;佢 入 左 急 救 室...

希;;老 婆 你 吾 好 咁 nA..

我;;我 冇 野..

希;;你 咁 樣 會 好 辛 苦 架~!!

我;;但 係 我 可 以 做 d 咩 牙?!
我 就 咁 睇 住 嘉 嘉 佢 比 人 推 入 去 急 救 牙..
但 係 我 呢?! 我 咩 都 做 吾 到 牙.....

希;;老 婆 你 吾 好 咁 nA..你 開 快 車 去 醫 院 已 經 做 我 好 多 野 架 喇`!!

我;;講 到 底..吾 係 樂 既..嘉 嘉 就 吾 會 咁..

希;;其 實 都 吾 關 樂 事 牙..佢 中 意 人 係 佢 既 事..
話 吾 定..根 本 佢 吾 會 同 汶 拍 拖 呢`!]=

我;;吾 關 ?! 吾 係 拍 拖 佢 會 應 咩?!
嘉 嘉 同 佢 根 本 就 冇 得 比 nA..
嘉 嘉 好 佢 咁 多`!

希;;你 吾 好 諗 埋 一 邊 得 吾 得 牙?!
可 能 吾 關 樂 事..]=

我;;咁 好 l0R..我 吾 岩 l0r..次 次 都 係 咁 架 nA..

希;;係 牙.. 我 次 次 都 覺 得 你 吾 岩 牙..

我;;但 係 呢 D 都 吾 關 我 事..(坐 開 一 邊_)

希;;我 真 係 吾 想 同 你 講 野!!`( 走 )

死 喇..琳 同 希 嘈 架 牙..到 底 會 點 呢?!

CH.13---訴苦
醫;;請問有冇 一個叫楊逸嘉既屋企人?!
我;;我係牙 .. 佢點牙 = ?!
醫;;佢冇乜野既.. 不過因為流左好多血..身體好虛弱..]=
我;;咁我入去睇下佢先..
醫;;好..不過吾好太耐..]=
病房"
我;;你點牙=?!
嘉;;我冇野w0r..你吾好聽d醫生亂講]=
我;;做咩咁 傻 牙?!
嘉;;因 為心痛多過手痛..
我;;佢真係咁好咩?!
嘉;;吾好架]=但係無奈我中意既係佢...
我;;而家吾好再諗佢喇..
嘉;;希呢?!
我;;吾好提佢啦..
嘉;;做咩牙?!
我;;同佢嘈姐..
嘉;;點解=?!
我;;4個字---無理取鬧
嘉;;好心你地吾好成日嘈啦]=
我;;唉..吾好提佢啦總之..
嘉;;Just Y0u lIkE``
我;;嗯=...

呢集悶左少少.;.
大家覺得隔一個空格咁打好睇D定吾隔好睇D牙=?!
比D意見我牙!!

14---分手?!太絕情]=

嘉;;得nA..你等我黎nA..
我;;你吾好煩Na..都話等我黎]=
屋企=]
嘉;;返到屋企真係舒服喇..(一野撻落張床度)
我;;楊逸嘉小姐..(企係嘉面前)
嘉;;又點牙?!
我;;麻煩你拎哂d cuter出黎牙!
嘉;;點解牙?!
我;;冇..為左你..我已經差d撞車l0r..為左阻止日後有呢d事既發生..吾該...(伸左隻手出黎)
嘉;;超..比你l0r..(比左我)
我;;GooD GiRl]=
嘉;;你吾好再煩我..我要狂訓l0r..
第二日....
我;;行nA..你吾好煩..
嘉;;我吾想見到佢同果條粉腸牙..
我;;你吾好再煩我..行你就行na..(拉嘉行)
嘉;;妖你...]=
a;;老公牙..你幾時同條8婆分手牙下?!
x;;得nA..我有分數..
A;;係就快喇..
X;;(咀咀)
嘉;;程洛希你條X街..你溝女?!
我;;(冇野好講)
希;;我溝女關你咩事牙?!
嘉;;狂琳咁中意你..你...
希;;吾好玩啦..我同佢..JuST a GaMe..已經GaMe 0VER左喇..
嘉;;你...(爆嬲)
我;;(行前一步..一巴星落希度)
希;;你...
我;;呢一巴..就當送比你..
A;;喂..你做咩打我希希牙?!
我;;(再一巴星落A度)送埋比你..
A;;....(好嬲)
我;;程洛希我同你講..分手..你要玩我同你玩..你都識講..JuST A GaME!
希;;.....(無言)
我;;嘉嘉..我地走喇..無謂係度阻住人地玩啦..
嘉;;好..!

頂部
森森.`! (牙森)
吹水高手
l0sEr

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 415143
精華 0
積分 9791
帖子 5291
威望 0 點
I-See幣 12552 錢
GAME幣 982 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2008-6-22
註冊天數 5806
來自 .`FamilY;)
狀態 離線
  只顯示 森森.`! 的帖子
好好睇牙...+卜u
我中意你唔分開d字...
p0st多d啦...+卜

====================================
我背負你的愛     像貝殼沉於大海
為你多捱點苦     淚也流乾   也應該
我背負你的愛     一輩子欠你甜蜜的債
因為你的附出     永遠比我   更慷慨

====================================
森..
♦期望總有一天.3]我會跟真愛有聯絡♥
msn:
      darkl0ve._.sum@hotmail.com
頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5907
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
THX...
咁我change左佢做唔分開d字la...
2個cm post

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5907
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
冇cm仔ge話...我係唔會post ka...
我刀好想post但係你地1個個左刀唔比cm我...

頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6270
來自 外太空XD
狀態 離線
睇左介紹先...
十卜=]

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6906
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
cM`:)
其實隔吾隔冇乜所謂`:)
有得睇就得啦:)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...