加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 粗 +完左CH40[有續集]改左名呀[轉]°*網戀×恨愛★╮90%真人真事
載入中 ...
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
CH22 天台訓教?[下]
我:哎,,我記得拉,,系天台入面牙,,
霞:咁點牙,,
雪:系囉-V-
我:牙,,有計,,搵文,,
雪:邊條文?
我:校長,,你地系到等我拉,,
落到去,,
我:文,,你同我出黎,,
文:點牙姪女?
我:比天台條鑰匙我,,
文:我之前咪比左你囉,,
我:五小心放左系天台入面五記得拎番,,
文搵緊,,
文:牙,,系到,,等陣比番我牙,,
我:OK^V^
上番去,,
我:有拉,,
霞:信五到你咁快拎到,,
雪:佢跑步次次第1,,你話快五快,,
霞:快,,
我開左門,,
入到去,,
我:唉,,訓教,,
雪:有2條鑰匙喎,,只要我偷左,,下次自己1個都黎得拉[心諗]
佢就偷左條鑰匙,,
我醒番,,12點,,岩岩好放LUNCH,,
我:食野拉,,
霞N雪都起左身,,
我諗住拎鑰匙個時,,
我:點解得1條既?算拉,,點牙2位大小姐,,去邊食,,
霞:M記拉不如,,
雪:好喔,,
我:向M記出發^V^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH23 識左2個人?
M記,,
彬:e,,你地係到食牙?
aLL:係呀,,
彬:咁不如一齊啦,,
霞:五知呀,,雪,,你想點?
雪:唔知呀,,問瑩,,
我:是但啦,,
彬:我介紹D朋友比你地識牙
我:好呀,,
彬:叫佢地過黎,,有2個過左黎,,
彬:呢個叫XX豪,,呢個叫XX傑
[XX豪:令仔,,好可愛,,好多花痴,,]
[XX傑:令仔,,白痴仔1條,,成日哄人笑,,]
濠:你地好,,
ALL:我地好好,,
傑:你地好-V-[整左個白痴樣出黎,,]
ALL:哈哈- -
我:我叫藍冰瑩,,多多指教,,佢係霞,,呢個係雪
霞:你衰拉,,自己名3個子,,我地得1個-/\-
豪:好得意牙佢[心諗]
雪:係囉-V-
彬:坐拉,,你地想食咩,,
ALL:2號,,
彬:咁我出去買啦,,
我:一齊啦,,
彬:好呀,,
等緊,,
彬:瑩,,我想同你講好耐家啦,,
我:咩?
彬:我,,,我鍾意你牙[面紅]
我;=口=
彬:我唔會逼你家,,你諗到個時答我啦,,
我:嗯,,
番番去,,
我:食野拉,,
霞:嗯,,
食完就番番學校LU,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH24 做左情侶?
放學,,
番屋企玩勁舞,,
見到家姐同愛愛ON左,,
就去左搵佢地,,
影:妹@V@
我:姐,,愛,,
愛:HI0.0
影:E,,你地識家?
我:係咁GE,,上次你走左之後佢就入左黎LO
影:哦
我:不如玩情女牙好冇
愛:好牙,,
密緊:
影:妹,,你係唔係鍾意左愛愛牙?
我:有D咁啦,,
影:洗唔洗我幫你呢?
我:好呀,,唔該家姐,,
密完,,
玩左幾場情侶,,
不過我同愛都冇做情侶,,
玩玩下愛愛彈左,,
密;
影:妹,佢睇得出呀,,
我:不是吧@口@
影:係呀,,佢問你做唔做佢個老婆喎,,
我:好呀,,
密完,,
愛愛就入番黎,,
玩完之後我地就做左情侶啦,,
愛:老婆,,
我:老公,,咩事?
愛:冇呀,,叫下你姐,,
影:愛,,好好對我個妹呀,,如果唔系,,哈哈哈哈[奸笑]
愛:哇,,好恐怖既笑聲呀,,
我:哈哈,,

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH25 應成左?
到左聽朝,,
我地6個一齊番學,,
我同彬行到最前,,
我:彬,,
彬:嗯?
我:上次件事既,,我,,我應成,,
彬:真既[大聲]
我:咪咁大聲啦[面紅]
佢地4個:a_a衰啦你地,,拍拖都唔同我地講?
我:我都係岩岩先應承佢咋,,
霞:a___a
雪:@____@
傑:@口@
豪:v___v個個都整,,我又整番個先[心諗]
雪:哇哈哈,,你呢個咩樣黎家,,
豪:下?唔知呀
霞:哈哈
傑:咩事0.0?
彬:你下面有事,,
傑:真的嗎@口@?
我:真的,,
傑:媽咪呀~~~~~~~~~~~~~~
霞:好假呀-___-
雪:對,,
我:我講1,,2,,3,,我地就跑,,邊個最尾請食lunch@__@
雪:瑩姐,,你好狗下喎,,你地2個次次跑步比賽都係第1既,,
我:理得你呀@v@1,,2,,3,,跑呀,,
我第1,,彬第2,,傑第3,,雪第4,,豪第5,,霞第6,,
我:yo0.0霞霞請食lunch,,
豪:不如我請女仔,,佢請男仔啦,,
all:是但啦[但係個個都開始懷疑-,-]

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH26 變番以前?[上]
食完之後
上左2堂無聊到嘔既堂
放學
彬:令女,,受唔受溝呀[對某某人講]
??:0.0?你邊位
彬:我鍾意左你好耐家啦>_<
??:下,,但係我唔鍾意你喎
彬:我一定會令你鍾意我
我:呆左
過左陣
我:XX彬你好野[喊+大聲]
彬:瑩,,唔係咁家
我:仲係點呀?我信我隻眼家大佬[走]
彬:瑩,,唔好走呀[追佢]
不過追唔到,,
彬:唉
番到屋企
我:點解會變成咁家,,嗚[喊]
我:一定要玩我?變番以前咪好囉
瑩之前日日出去浦,,飲酒食煙樣樣衰野都做齊哂,,點解佢又會變番好呢?就係佢D FD幫佢既,,不過得霞N雪知佢既過去,,
我:就咁話啦,,
先去染髮,,
我:染紅+拉直佢[同人講]
X:小組過黎呢邊呀
染完
到釘耳環,,
左耳同右耳都釘左5個
我:好,,得左
到底瑩會變到點呢?

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH27 變番以前[下]
到左聽朝
瑩媽:囡,,哇,,你做咩變番以前既?
我:鍾意囉
瑩爸:咁先似番我個囡家嗎
我:^^我走啦 掰掰
瑩爸+媽:掰掰
去左7仔
我:唔該要包淺綠威[唔知係咪咁打]
7仔人:小姐你幾碎呀?
我:你理得我[惡]
7仔人:唔該23蚊呀
比左D錢佢就走左
行行下
X:E,,瑩姐你出番黎啦?
我:係呀
X:喂,,瑩姐出番黎啦,,
A:瑩姐你出番黎啦?
B:比唔比我地跟番你呀?
C:瑩姐你出番黎就好啦
D:係囉,,我地成日比人蝦
E:又冇人照T_T
我:洗唔洗咁多野講呀~_~你地而家開始跟番我啦,,
A+B+C+D+E+F+G...+Z:係既,,瑩姐
我:我番學先啦,,放學老地方等,OK?
ALL:係既,,瑩姐
走哂-____-
我:唉,,呢班野真係呀
番到學

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH28 好奇?

食左1支我10個月冇食既煙
我:可以食番啦0.0
食完番番課室
霞:瑩,,你個頭做咩呀?
我:咪咁囉- -
雪:型左好多喎
我:係咩0.0
豪:哇,,瑩姐你A__A
我:咪用咁淫既眼神望住我
霞:衰仔,,想打呀?
豪:老婆我唔會家啦>__<唔好打我呀
我:E,,你地幾時開始家?
霞:係咁既,,琴晚我落街買野,,見到佢,,佢就陪我買,,之後冇端端同我表白,,我咪應成左佢囉
傑:真的嗎@@?
霞:你幾時係到家- -?
傑:岩岩囉
雪:瑩,,你係咪變番以前呀?
我:嗯
豪:E,,彬彬呢?
我:咪提佢[惡+啤住豪]
W:你地係到做咩?
我:傾計囉唔比呀?
W:你....算[記得校長講過D咩]

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH29 死纏難打?
彬:哈佬大家好
4個[瑩冇]:哈佬
彬:老婆,,你個頭做咩呀?
我:我識你係老鼠
彬:老婆呀,,對唔住呀
我:咩對唔住呀家陣
彬:上次件事呀
我:大佬,,我講過家啦,,我信我隻眼同埋我隻耳囉唔該
彬:對唔住呀
我:對唔住大lun哂呀家陣?你好Q煩呀[車左佢1巴]
彬:你打我?[惡惡地]
我:係呀,,唔比?
彬:吊你老母呀[車番我1巴]
我:吊,,同佢打起上黎
打打下我發火
拎起張[木台]
一野打落佢個頭到
[作:唉,,,估唔到我以前咁恐怖,,諗番起都驚]
彬輸左
不過我都比佢打到隻手流血,,佢就頭+手都有
我:我而家同你講呀!!你以後咪Q煩9住我呀,,真係1個好好笑既笑話,,男仔都唔夠女仔打?唔夠好心你就同我收啦[大聲+惡]
豪:估唔到瑩會咁恐怖家
傑:係呀..我都嚇親呀~__~HELP ME[扮驚樣]
雪:咪扮野啦你-,-
霞:如果唔係彬死纏難打,,瑩都唔會發火啦
雪:瑩,,洗唔洗落去[茶]野呀?
我:呢D小小既野算得係咩?

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH30 又打多次?
放學
主任:藍冰瑩你同我企係到
我:又點呀令女?
主任:你岩岩係課室打傷人,,你跟我落黎
落左主任室
主任:你而家打傷人,,我地可以踢你出校家知唔知
我:你咪踢囉,,傻[走左]
老地方
A....Z:瑩姐
我:係
A:去搵番蝦我地班人好冇呀?
我:好,,行
去左班人到
彬是老大-___-
我:我小你老母,,蝦9我D令做咩LUN野呀[大聲]
彬令:你邊位呀?咁同我老大講野?
我:我理得你邊位係老大呀,,XX彬,,你估我唔識你呀?金日比我打得慘啦,,男唔夠女打TIM,,笑話[大聲]
彬:夠唔夠膽同我打多場?
我:怕你呀?
藍球場
彬開始就打甩我副眼鏡
[記唔記得瑩講過,,邊個打甩瑩會發癲?]
我:吊[勁惡]
彬令:佢咁令女家?仲咩仲帶眼鏡呀?
我:嘈咩呀你嘈嘈嘈[大聲]
我:而家到我啦,,.係咁打佢個肚
點解?回憶下先
勁舞
影:妹,,你係咪好鍾意打交?
我:嗯
影:教你1種方法,,你只要係咁打佢個肚,,佢一定還唔到手,,
我:係既,,家姐,,我會聽你既說話
影:^___^
回憶完
我地又睇下彬比人打到點?
因為瑩一直唔停
最後佢D令幫拖捉住佢
我:我同你講呀,,咪整到我發火1呀仆X[超惡+大聲]
我:走,,

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH31 又唔同瑩玩?
到左聽日
學校
我:雪~~~~~
雪唔理佢
我:霞~~~~
霞又唔理佢
我:唉,,點解又唔同我玩喎
坐我後面個個
x:喂喂..我知呀
我:係你呀姣婆?
x:-___-我叫梁詠茵,,唔係姣婆
我:呀茵姐咩事呢?
茵:都話我知佢地點解唔同你玩-,-
我:咁就講啦
茵:係咁ge,,雪因為覺得你好扮野,,又扮哂有料咁,,上次又打人,,以為自己好威,,又叫d人唔同你玩啦
我:哦,,唔該哂你喔0.0
茵:唔洗,,係呢,,我可唔可以叫你做瑩呀?
我:可以^v^
茵:我想識你好耐家啦,,不過我怕人地話係因為你有料而我先痴住你,,
我:咁你係唔係呀?
茵:唔係呀,,我真係想同你做fd家,,
我:咁就得啦
茵:嘻,,lunch一齊食呀
我:是但啦,,反證都冇人同我食家啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...