加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 粗 +完左CH40[有續集]改左名呀[轉]°*網戀×恨愛★╮90%真人真事
載入中 ...
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
CH11 大場面?下

佢班令見到頭比人打到咁

有1個拎住枝棍去打暈左瑩

頭:你老x牙?邊個叫你打佢?

令:我都系見你比人打先幫你..

頭:叫白車啦..快啦{大聲}

bibobibo

過左陣

e生出左黎

e生:佢可能會冇左一d記憶..請問你地邊個系佢家人?

頭:我..我系佢朋友

e生:你跟我黎一黎

頭就跟左佢黎左1間房

e生:我地同佢詳細檢查過..發現佢有隱性心臟病同埋隻腳有dd問題

頭:咁...咁點算牙?

e生:好番既機會只系得20%

頭:吾該你牙e生..你一定要幫佢牙

e生:我地會家

頭打左電話比霞n雪

霞:瑩佢點牙?冇事牙嗎

雪:系囉系囉

頭:我同你地講d野..不過你地吾好同番瑩講..仲有你地要冷靜d..

霞n雪:講啦

頭:e生同佢詳細檢查過..發現左...

霞n雪:咩牙?

頭:發現左佢有隱性心臟病..同隻腳有d問題

霞n雪:下{好大聲}

頭:吾好咁大聲啦..呢到e院黎家..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH12 瑩有事?
我醒番..
頭:你冇事牙嗎?
我:你..你系邊個..?
我:@v@雪雪..霞霞
霞:你冇事啦..
雪:你冇事就好啦..
頭:瑩..你吾記得我..?
我:吾記得-v-
頭去左搵e生
頭:點解藍冰瑩佢會吾記得我家?
e生:吾好意思..吾記得同你講..佢可能會有d野吾記得左..
頭:...
番番去..
霞n雪:e生點講牙?
頭:佢..佢話瑩可能會吾記得1d野..
雪:下..
我:我做咩系到既@0@?
霞:你..你..m..我都吾記得左-v-
我:=口=
到左聽日..
啦啦啦..
行緊去學校個時..
我:隻腳..好痛..好辛苦..點算..
我痛到跪左系到..
我:好痛牙..
我:邊個可以幫...我...牙{辛苦}
我:救..命..牙{好辛苦}
我慢慢咁行番學校..
番到學校..
我伏左系張桌到..
霞:瑩你做咩牙?
我:我...隻...腳..牙
雪:你隻腳做咩牙?
我:好..痛..牙..
我暈左..
隱約中見到有個人抱起我?
系彬?
我都吾知..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH13 醒吾醒得番呢?
無錯..
系彬抱我跑去E院..
E生:我地E家要同佢做手術..你{叫護士A}推佢入手術室..
A:系..
過左陣..
E生出左黎..
E生:我地証實左病人有腳癌{亂作}要即刻做手術..不過成功只系得50%..吾做佢隻腳就會行吾到..
彬:點算好呢?
霞N雪:做啦..
彬:做咩咁快應成牙..得50%成功咋..
霞:咁你想吾想瑩行吾到..
雪:你想吾想佢以後要坐輪椅?
彬:吾..吾想..
E生:要做啦嗎?
3個:系..
過左5個鍾..E生都未出黎..
霞同雪都好眼訓..
彬:不如你地走先啦..我留系到得家啦..
霞N雪:吾得..我地要等瑩家..
過到6個鍾..
E生出左黎..
E生:手術好成功..不過醒吾醒得番就睇佢啦..
3個:我地可吾可以入去睇佢牙?
E生:可以..
霞:瑩你快D醒啦..我好掛住你牙{喊}
雪:你快D醒啦{喊}
彬:你快D醒啦..你仲未搵我家..
過左陣..
瑩既爸爸媽媽黎左
瑩爸:我個囡點牙?
瑩媽:系囉系囉..
彬:E生話佢有腳癌..做左手術..成功左..不過醒吾醒得番要睇佢自己..
瑩爸:你地走啦..我睇你地都好眼訓家啦..我地睇佢得家啦..
瑩媽:BEN..你車佢地番屋企啦..
BEN:系瑩屋企既C機..
BEN:系既..
佢地3個就走左啦..

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH14  瑩醒番?
我:點解我會系d咁黑暗既地方既,,e,,個個人咁熟面口既,,
我:系輝,,系輝牙,,
李自輝:令仔,,系瑩既第1個男朋友,,不過因為一次車禍中死亡,,
輝:瑩,,你做咩系到既,,呢到吾岩你家,,呢到系死人既地方,,
我:我都吾知牙,,我行行下就黎左呢到,,
輝:你系吾系有咩事而死左牙?
我:冇可能家,,我只系記得我隻腳好痛,,之後e生話我有腳癌,,等多陣又話咩手術成功,,話醒吾醒得番要睇我自己,,
輝:咁姐系你未死啦,,快D系呢到門番去啦,,如果吾系就番吾到去家啦,,
我:吾得,,我吾可以離開你家,,我冇左你一次,,我吾想冇左你第2次牙{喊}
輝:到你死左之後,,你咪可以見到我囉傻妹,,
我:又系跛,,咁我走啦
我就跟住對門走左出去,,
瑩媽:囡,,囡,,你醒番啦?
我:咩事牙?
瑩媽:E生,,E生,,我個囡醒番啦,,
E生:佢冇咩事啦,,可以出院家啦,,
瑩爸:你冇事就好啦,,囡
我:媽,,爸{喊}
瑩媽:傻囡喊咩姐,,
瑩爸:好啦,,我地要番公司啦,,掰掰啦囡囡
我:哦,,
瑩媽:我叫左你D FD黎接你家苛,,
我:OK{笑}
彬N霞N雪黎左
3個:你醒啦,,瑩
我:系牙,,E,,你邊個黎家{指住彬}
彬:衰婆吾記得我囉,,上次撞親你D野個個呢..
我:牙,,我記得啦,,你抱我黎E院家?
彬:系牙,,點多謝我先,,
我:你想點先,,
彬:M..錫我1啖@V@
我:NONONO,,
霞:你地吾洗理我地啦,,
雪:系囉,,,
我:算啦算啦,,出院啦,,
雪N霞:去你屋企,,
我:哦,,好牙,,不個彬吾去得,,
彬:@口@點解牙??
3個:禁止男仔上女仔屋企
彬:=口=算,,我番去先啦咁,,88
3個:88,,
佢地就去左我屋企啦,,

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH15 去瑩屋企?
去到我屋企門口,,
霞N雪:嘩,,估五到你屋企咁大家跛,,E,,呢到都五系你之前間屋
我:系咁既,,個間屋系比我番學住家,,呢間先系真既,,
入到去,,
MAY:小姐,,你番黎拉,,
{MAY:瑩既屋企工人,,不過瑩好小當佢系工人,,好好人}
我:系牙,,我仲帶左個FD黎,,你可五可以幫我準備D野食比我地牙?
MAY:好牙,,我E家去準備,,
我:準備完拎上黎我間房或者叫我地落黎食牙,,
MAY:系既小姐
佢地上左我間房,,
{我間房系以淺粉紅色+紫色為主,,所以都幾令下家,,有2個電腦,,1間廁所{OK大的},,1個電視機等等}
霞N雪:估五到你間房咁令家,,
我:系牙,,我都覺
霞:嘩,,有2個電腦,,
雪:嘩,,1個電視機,,仲要咁大,,
我:-V-你地洗五洗咁牙,,
霞:仲有1間廁所,,
我:癲夠未- -
喀喀喀,,
MAY:小姐,,我準備左D野食啦,,
我:你拎入黎拉,,
MAY:好既小姐,,
拎左入黎,,放低左,,
MAY:我出番去先拉小姐,,有咩事叫我拉,,
我:嗯,,
我叫霞N雪出番黎,,因為佢地入左廁所睇,,
我:食野拉,,仲睇,,
雪:好牙好牙,,
霞:我好肚餓牙,,
佢地食完就走左拉,,
金集好似有D悶,,

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH16 訓教打人?
2A班房,,
我遲到,,
MS:瑩,,你冇事拉?
我:系牙^__^
MS:咁就好拉,,
我:我番番埋位先拉,,
MS:OK
霞:衰瑩,,做咩遲到既?
我:我五想起身牙嗎,,
霞:你衰衰拉,,
雪:lUNCH一齊食?
霞N我:好牙,,
我:我訓陣先拉,,出去先叫醒我,,
霞:得拉,,
轉堂,,
{MR WONG[W]:癲癲地既老C,,堂堂上堂發脾氣,,扮哂COOL咁,,}
W:藍冰瑩,,藍冰瑩,,
班:老C我地希望你五好嘈醒佢,,
W:藍冰,,,{比我打左一拳}
我仲訓緊,,
如果系我訓緊教,,有人嘈我,,我就會打佢,,BUT我D家人就五會
W好臭咁走左,,
鈴,,,,,,鈴,,,,,,,鈴,,,,,,
霞:瑩,,起身拉{拎住枝咪+大叫}
我:lUNCH拉?食野拉,,GOGOGO
我地就一路行,,
行行下,,
雪:系喎,,我地去邊食,,
霞:又系喎,,
我:M記拉,,佢就系前面,,
入到M記,,
我地見到彬,,
彬:哈佬,,3位令女,,
ALL:HELLO
我地搵左位坐,,
霞同雪就叫我同彬去買野,,
彬:瑩,,
我:@__@?
彬:系呢,,,M,,,我,,,

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH17 傻仔?[上]
我:講就講拉,,
彬:唉,,算拉,,冇野拉[因為比瑩嚇親]
番番去,,
霞:有野食lu,,
雪:嗯嗯嗯,,
我:食野^v^
食牙食,,
我地食完,,
彬1啖都冇食
我:你做咩五食牙?,,
彬:五想,,
霞:哦,,咁咪哂哂d錢囉,,
雪:打包拉,,
我:咁我出去拎袋拉,,
彬:哦,,好牙,,
整完我地就番番學校,,
我上堂系咁玩班男仔,,
又偷影相,,
x廣華[煩]:男黎家,,勁樣衰,,因為佢好煩,,就叫佢煩,,白痴仔1條,,成日上堂嘈住哂,,
煩:拉拉拉拉拉拉[唱歌ing]
我:邊lun個唱歌唱到咁[好聽]牙?
煩:我牙我牙[以為真系話佢好好聽- -]
我:你系五系傻家?普光岩你讀多D囉,,
煩:=口=你竟然咁話我,,我同我牙媽講,,
全班:嘩哈哈哈,,笑死我拉,,你而家仲細咩,,同牙媽講,,哈哈哈哈

CH18 傻仔?[下]
X:藍冰瑩,,
我:邊個叫我,,
周君麗[麗]:OK令女,,份人就一般,,串,,牙哥黑社會,,
X:我牙,,我叫周君麗,,做個FD好冇牙?
我:好牙,,
麗:系呢,,我地不如偷影條傻仔煩囉,,
我:五錯喎,,
XX XX XX XX XX 彬
傑 XX XX XX XX XX
煩 我 XX XX XX XX
XX XX 茵 XX 霞 雪
麗 XX XX XX XX XX
麗:叫前面個個,,借借拉你,,X廣華,,
煩:拎左過黎,,
麗:我幫你影相牙,,好冇牙?
煩:好牙[以為麗幫佢影相系因為佢令仔]
影完,,
小息,,
麗比我睇,,
我:嘩哈哈,,好傻牙佢,,
[你地想五想睇呢?我同麗真系影左佢張相,,想既留CM我就會比你地睇]

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH19 入團?
放學,,
番左屋企玩勁舞,,
都五系好想招公,,
不過我好鍾意玩情侶,,
見到我勁舞家姐ON左
梁X儀{五比你知個名}[影]:令女,,瑩既勁舞家姐,,佢得瑩呢個勁舞妹,,對瑩爆好,,
影:妹,,家姐開左個團,,你入五入牙,,
我:好牙,,叫咩名?
影:MSN比你,,ON MSN先,,
我就ON左MSN,,
MSN中
影:團名,,〝_只曖您§
我:OK,,我就開左叫〝_只曖您§傷戀,,我家姐就系影
番番勁舞,,
影:你洗五洗咁快買衫
我:令牙嗎@W@
影:你仲有幾點= =
我:M,,,3萬幾到拉,,
影:嘩,,你系咪用五完家,,
我:五知家,,
影:妹,,
我:咩事?
影:我OFF拉,,掰掰
我:掰,,我諗住走個時,,有個叫〝_只曖您§愛既人入左黎,,佢就系愛愛拉,,
愛:哈佬,,
我:HI,,
愛:唉,,好悶牙,,
我:洗經好五好?
愛佢就10LV,,我1LV
愛:是但拉,,
佢就一直陪我洗到12點幾,,
愛:我要訓拉,,
我:咁五阻你拉,,掰掰
我都8LV LU{開左雙經,,+有6個人+EVENT,,場場1千經,,你話升得快五快?
我都走左去訓,,

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH20 遲到?
鈴鈴鈴
我個鍾系到嘈住哂,,
我:妖,,咪鬼煩拉,,
打爆左個鍾,,
鈴聲都冇左,,
學校打鍾8點,,
8:30,,
我:正牙,,幾點呢?個鍾點解會咁家=口=
我:唉,,睇都知我整家拉,,
我出左客廳,,
睇睇個鍾,,
我:呀~~~~~~~~[大聲]
我:8:35拉,,
我跑番去間房到整野,,
整完野都8:45,,
跑番番學校8:55,,
上到課室9點,,
呯,,
對門比我踢開左,,
上緊MR W堂,,
W:藍冰瑩你做咩牙?
我:番學囉,,冇眼睇家?
W:你遲到喎,,
我:五LUN比牙?
W:你,,你講粗口?小息睇見我,,
我:好,,,,,,,,難牙,,
我番番位,,
W:班長,,同我叫校長上黎,,
校長上左黎,,
校長=文
文:E,,姪女,,你幾時黎左呢間讀家?
我:黎左好耐囉五該,,
文:比人扮下野都五得,,
我:吹咩?
文:衰姪女,,五好系學校咁惡拉,,
我:五比?
文:五系五比,,
我:咁就得拉,,
文:系喎,,叫我上黎做咩,,
W:佢遲到又對我講粗口,,
文:妖,,小小事就叫我上黎,,佢可以系學校食煙飲酒講粗口打人串人咩都做得^V^[作的]
W:=口=
文:以後冇咩事五好叫我上黎,,知未?
W:知,,知拉校長,,

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5908
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH21 天台訓教?[上]
我:好心你呢,,五知我D野就不要嘈我,,對不?
ALL:對
W嬲到冇野講
我:訓番個教教豬先,,
霞:幾碎牙你,,仲學人講教教豬,,
我:你吹麼?
霞:不能吹你拉,,我不會同女仔錫錫,,
我:好心咪鬼用埋D白痴字講野拉-V-
霞:你話我,,
我:五同你玩拉,,上天堂,,
霞:天堂?
我:跟我黎拉,,
上到去,,
我開左對對門
[瑩[作,,姐系我講野]:對門鎖左家,,得瑩先入得,,]
霞:嘩,,好令牙,,
天台用左淺藍色做主題,,有3張床,,千秋,,[比我訓教的[作的拉]],,有玻璃姐住D風,,]
我:訓教訓教,,
霞:咪住先拉,,叫埋雪拉,,
我:一齊落去拉咁,,
落到去,,
我:雪,,一齊上天台訓教,,
雪:五系五上得家咩?
我:我上得家嗎,,
上到去,,
我:條鑰匙呢?
搵五到,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...