加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [ 轉 ] -♥ 黑 社 會 的 愛`只 配 給 你 一 時 安 全 *
載入中 ...
小詩-田-
中級會員

會員編號 400511
精華 0
積分 939
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 17575 錢
GAME幣 626 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-1-13
註冊天數 5980
來自 牙媽個肚裹臉
狀態 離線
  只顯示 小詩-田- 的帖子
[ 轉 ] -♥ 黑 社 會 的 愛`只 配 給 你 一 時 安 全 *

雖然唔係我作..
但希望你地多多支持啦..thx
回cm la

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小詩-田-
中級會員

會員編號 400511
精華 0
積分 939
帖子 303
威望 0 點
GAME幣 626 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5980
來自 牙媽個肚裹臉
狀態 離線
CH - 1 *

哈 佬 , 我 叫 Yoyo`
我 有 一 位 死 黨 , 叫 牙 Tung* [ 彤 ]
我 果 間 學 校 .. 廢 既 ; -]
有 好 多 飛 仔 .. 飛 女 ..

而 我 - 都 吾 係 一 個 好 學 生 .."
原 因 ? 係 因 為 我 爸 爸 媽 媽 已 經 離 左 婚 ..
單 親 家 庭 ?!  只 係 同 丫 媽 一 齊 住 ..
但 我 丫 媽 因 為 番 工 既 關 係 ..所 以 冇 乜 點 理 我..!
我 好 憎 我 老 豆 !!  因 為 佢 好 難 賭 ..
令 到 牙 媽 經 常 要 幫 佢 還 債 ..
所 以 我 放 棄 左 自 己 .. 成 日 係 學 校 野 d 事 番 黎 ..*

訓導 ; 你丫. 見家長,今日留係度喇 .. 等放學會搵家長黎接.
我 ; 吾係牙嘛. 呢單野分明冇做過喇. 做咩要死屈我喎?

[ 發 生 左 d 咩 呢 .. ? 就 係 系 學 校 食 煙  !
  真 係 俾 人 屈 架 炸 ! 我 同 牙 彤 都 係 俾 人 屈 ]

訓導 ; 吾知你啦`你係呢間學校都數一數二落黎見我架喇.
我 ; 訓導呀 ! 擺明俾人屈啦.. 你又搜吾到我有煙喎,
訓導 ; 吾知你啦` [又係呢句] 但好多人都寫左有你出黎.
我 ; 咁又點牙,. 咁我真係冇呀嘛..冇喇喇俾你屈 !
訓導 ; 人証俱在.
我 ; 但冇物証喎 !!
訓導 ; 果日你有份同XX 南佢地一齊..仲要係同一地方..
我 ; 咁問題係我冇份食囉,
訓導 ; 知情不報.. 都係有份.. !

[ 吹佢吾脹 .. 真係見左家長 ..
  媽媽冇鬧度我 .. 只係叫我下次吾好
  佢知我俾人屈,感謝 ]

發哂火 - 好與呀 ! 今晚同牙彤走左出黎玩;'

[ - 待 續 `- ]

-*-*-*-*-*-*-*-*-*- YIU -*-*-*-*-*-*-*-*-*

CH - 2

- 唉 ... -v-"  呆 左 係 個 公 園 度 又 吾 知 去 邊 ..

彤 ; 呢次又吾知記小過定缺點..
我 ; 唉 .. 缺點事小呀 .. 小過就可能升吾到喇..
彤 ; 哈.. 你都識讀書嫁咩?
我 ; 我牙媽想我升到丫嘛 ..
      而且..我吾想轉第二間學校讀 .. 吾岩環境..
彤 ; 咁我地而家去邊呀?
我 ; 不如去食野先 .. 好肚餓牙而家..
彤 ; 我要食大排檔d野喎,
我 ; 得 喇 得 喇  .. =]

去 到 一 間 大 排 檔 .. 好 多 飛 仔 飛 女 ..

我 + 彤 ; 雲吞麵 .. ! [ 叫野食 ]
某 ; yoyo ? 咁岩既 ,.記吾記得我呀?
- 好陌生.. 但又好熟.. 諗諗下先記得佢係我既小學同學 ..
- 染 哂 金 毛 咁 ` 睇就知係爛仔1個,
我 ; 哦 .. XX 傑 !
傑 ; 姨 .. 醒喎 ! =)
我 ; 你受咩打擊變成咁既樣呀 ..
傑 ; 吾讀書喇.. 你黎食野牙 ?
我 ; 廢話 .. 吾通黎探你牙 ?
傑 ; 介紹個大佬你識. 丫豪 ..
- 丫豪幾令仔 .. 都幾型 ;
我 ; xd. 介紹個大家姐俾你識.. 阿彤^0^
傑 ; 果然吾錯啵 .. 大家姐係令女 d  ;
      但 D "o靚" 咁既質素既 ?
我 ; 喂.. 串嘴牙 ?
豪 ; 呢d咁既人介紹黎有用咩 ! {暗示我地2個}
- 佢隔離果d女全部都好令好型,難免佢會咁講..
傑 ; Yoyo ..你邊間 ..?
我 ; XXX中學 ..
傑 ; 咁岩既,丫豪都係啵^0^.
我 ; 原來有讀書架?
豪 ; 你吹丫?

- 果個咁既丫豪好串嘴.. 係度咁耐.. 佢就串咁耐 ..
- 雲吞麵黎左既時候.. 丫豪吾小心整到d湯倒落我隻手度..

豪 ; 嘩 ..大X獲 {捉住我..帶我去洗手}
我 ; 好痛牙,
豪 ; 對吾住囉,你米嘈啦好冇!?

- 近排衰運行盡了`

[ - 待續 - ]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6107
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
幾好睇咁wo!!a_a
快d post啦!!
好心急呀...

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6030
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
識左個男仔..w0w
sUP

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6418
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇牙,,!`..
sup你牙-0- 快d p0st拉..`
好想睇..`

頂部
小詩-田-
中級會員

會員編號 400511
精華 0
積分 939
帖子 303
威望 0 點
GAME幣 626 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5980
來自 牙媽個肚裹臉
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ×°酷愛♀欣 於 2008-5-8 05:02 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
幾好睇咁wo!!a_a
快d post啦!!
好心急呀...

THX你的CM

頂部
小詩-田-
中級會員

會員編號 400511
精華 0
積分 939
帖子 303
威望 0 點
GAME幣 626 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5980
來自 牙媽個肚裹臉
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Nin`G 於 2008-5-8 06:25 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
識左個男仔..w0w
sUP

嗯嗯..

頂部
小詩-田-
中級會員

會員編號 400511
精華 0
積分 939
帖子 303
威望 0 點
GAME幣 626 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5980
來自 牙媽個肚裹臉
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 aszxyoyo 於 2008-5-8 11:26 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇牙,,!`..
sup你牙-0- 快d p0st拉..`
好想睇..`

嗯嗯...
THX你牙..

頂部
小詩-田-
中級會員

會員編號 400511
精華 0
積分 939
帖子 303
威望 0 點
GAME幣 626 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5980
來自 牙媽個肚裹臉
狀態 離線
ch - 3

我 ; 好痛丫!你小心d得唔得架?
豪 ; 味幫你沖水囉..咁多聲氣,
我 ; 你仲好講`如果唔係你...
豪 ; 得啦得啦,對唔住囉!

[ 無 法 避 免 .. 令 你 沾 上 了 污 點 ..]
豪 電 話 中 ..
豪 ; 喂 ..
(某:xxxxxx)
豪 ; 我帶左阿傑小學條8婆去左附近沖水囉..
我 ; 咩8婆呀!?
豪 ; {佢靜靜雞講}咁你係牙嘛=) {偷笑} haha
(某:xxxxxx)
豪 ; 放心啦`我只愛你一個`我點會睇中條8婆牙..好啦,byebye
- 收左線

我 ; 哼.. 係女朋友面前話我8婆..
豪 ; 吾通你想點呀.. 叫你愛人牙?
我 ; 吾需要喇 .. 算你對你女友好 !
豪 ; 正一八婆.. 我對佢梗係好喇.. 八八卦卦..
- 我 忍 佢 !! 佢走得勁快..

我 ; 等埋啦.. 好痛牙..有冇膠布..
豪 ; 你係吾係癲架..? 呢d咁小事..
      而家痛小小就咁煩..
我 ; 算囉..咁都俾你鬧,
- 隔左一陣,佢回頭..
豪 ; 快 啦 你 ..
我 ; 行 慢 d 等 埋 啦 你 !
豪 ; 要我等 ?! 益你喇.. 難免我係太靚仔..吸引住你 !
我 ; 發 夢 !! ..
豪 ; 拿.. 膠布就冇.. 紗布就有一卷.. [ 拎左出黎 ]

- 佢 幫 我 卷 ..xd;
- 雖 然 佢 串.. 但 幾 細 心..
- 佢 包 完 即 走 ..

傑 ; 去左邊.. 咁耐架..
豪 ; 麻煩呀嘛佢!

-   感覺不好受`態度差極了 ..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...