加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 為何相戀卻不能在一起?(原)
載入中 ...
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11176 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(9)
1小時之後..............
怡:呀風!OK啦!
風:唔錯!唔錯!你休息下先啦!
休息完就洗3,跟住晾3,之後就又休息。
怡:好累呀!(用普通話講)
風:嗱!(比左五張1千蚊同一張五百蚊)
怡:比咁多錢我仲咩?
風:買餸。
怡:買餸要咁多錢嫁咩?
風:要!
怡:咁你食咩呢?
風:我要食咖哩蟹、上湯焗龍蝦、蒜蓉蝦,同羅宋湯,唔要罐頭。
怡:你都幾識食喎!但係你一個人點食得灑呀?
風:我自己一個當然食唔灑啦!但係仲有你呀嘛!我地一齊食灑佢!
怡:我可以同你一齊食呀?
風:當然可以啦!點解唔得呀?你唔食野嘅話,一來會餓親,二來就會做唔到其他野嫁啦!
怡:咁又係!咁,我依家就去買。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(十)
怡行最去近個個街市買灑所有野,之後去左間seven到睇下有咩野BUY。行下行下,比我見到避孕丸同避孕套,諗番圯今日講嘅野'就係同我上~床!'一諗到呢到,我成塊面都紅灑,即刻另頭,心諗:佢講下啫,唔係真嘅!但係係真嘅話咁點呀?我唔想有bb呀!買唔買好呢?算,唔買,有就有,最多咪自己湊大佢。
番到去,行入廚房,將要洗嘅野洗乾淨,然之後開始煮野食。
我一路煮一路諗佢係咪真係同我咩咩,越諗就越入神。
風:呀怡。
我:...
風:呀怡(大聲)
我: ...
風:xx怡!(爆大聲)
我:........
風:哇!火燭呀!
我:邊到?邊到?
風:喂!玩野呀?叫左你咁耐都唔睬我,諗咩諗到咁入神呀?
怡:冇冇....冇呀!
風:冇?
怡:冇,邊有呢?哈哈!(傻笑中)
風:哦!我知啦!
怡:你你...你知咩呀?
風:你係咪諗緊我地應間咩咩d野呢?
怡:痴痴...痴線,我我...我邊會諗埋灑d咁嘅野呀?你就會!
風:我?我當然會啦!我真係好奇待呀!
怡:廢事睬你!幫我攞呢個出去。
風:做咩呀?
怡:食飯囉!你唔食就算!
風:食!邊個話唔食
怡:你試下好唔好食?
佢攞起對筷子,每款都試下。
怡:點呀?好唔好食呀?
風:真係你整嫁?
怡:當然!唔通我會買外賣番黎咩?到底好冇食啫?.
風:唔...好食!
怡:喂!咪玩野啦!好唔好食呀?
風:咪答左你囉!你聽唔到咩?你'龍'嫁?
怡:你講得咁唔清楚,我點知喎!(講到喊左出黎,梗係啦,呀怡最唔中意比人屈同比人話,唔喊就假啦!
風:喂!你..你做咩呀?做咩係到喊呀?對唔住呀!唔好喊啦!(忽然間爆溫柔)
怡:咁...咁你...咁你唔好...唔好再咁...話我啦!
風:好啦!好啦!食野先啦!
怡:嗯!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(11)
食完飯之後,本來想將d碗攞去洗,但係呀風:等我黎啦!你去休息先啦!
怡:唔得!我話過要幫你嫁!
風:唔得!今日你已經做左好多野嫁啦,快d去休息。你唔去休息,我唔比你做我gf嫁!
怡:哦!(又用呢招?)
過左陣,我問佢:我可唔可以番屋企沖涼先再番黎?
風:唔可以!要洗係到洗!
怡:但係,我冇帶換喎!
風:等陣我去攞比你!
三分鐘之後,佢係廚房到出黎,行去佢間房到。我跟埋佢入去。
佢係個衣櫃到搵左陣,之後飛左件3比我。
怡:點解你會有徉女裝睡衣嘅?
風:唔好問啦![之後推左我入廁所到。(佢個廁所係佢間房到)]
沖完涼之後,着好件睡衣,照下塊鏡,見到自己個樣,就話:呢個真係我黎嘅?
d頭髮放左落黎,個嘴查左支潤唇膏,着住件紅色低胸吊帶睡衣,真係靚到呀媽都唔應得!
我一打開門,呀風就話:終於都....(佢將塊面另過黎之後成個人呆灑)
怡:都咩呀?
風:.........
怡:喂!
風:........
怡:呀風!
風:..........
怡:xx風!
風:..........
我走過去佢面前,拍佢一下。佢終於有反應啦!
風:仲咩打..."(佢見到我之後又咩都唔講,玩咩?)

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6062
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
幾好睇呀,
+油呀~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
love*玲
中級會員

會員編號 174992
精華 0
積分 2617
帖子 376
威望 0 點
I-See幣 23481 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-11
註冊天數 6562
來自 沙田
狀態 離線
等緊你作呀....好好睇^^

頂部
沙利
嬰兒上路

會員編號 405141
精華 0
積分 364
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 10885 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-11
註冊天數 5952
狀態 離線
  只顯示 沙利 的帖子
作得很不錯的
要再po的

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
今集會有少少18+嫁~

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(12)
過左好耐,佢將我拉我落床。
怡:做做...做咩呀?
風:你知嫁!(將我D 3除灑)
怡:喂....(我仲未講完,佢就KISS我。我想推開佢,結果唔成功,只好接受。)
我慢慢咁擘開個嘴,佢伸條利入黎。
怡:嗯.........
呀風隻手係怡個身到係咁摸...(其餘唔多講)
一個鐘後...
風:我可以答你啦!
怡:可唔可以呀?
風:答案係......
風:唔可以!
怡:點點...點解呀?我有D咩係做錯嫁?
風:因為你太随便啦!(呢個係理想黎嘅咩?)
風:我叫你同我上床,你就上,太冇主見啦!

頂部
沙利
嬰兒上路

會員編號 405141
精華 0
積分 364
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 10885 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-11
註冊天數 5952
狀態 離線
  只顯示 沙利 的帖子
難道是風試一下怡是怎樣的女子?

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(13)
風:因為你太随便啦!(呢個係理想黎嘅咩?)
風:我叫你同我上床,你就上,太冇主見啦!
怡:我太随便?我冇主見?我將first kiss同first night都比左你,又幫你做左咁多野。你知唔知我點解要做咁多野呀?因為我中意你,我愛你呀!如果係其他人叫我同佢上床,我至唔肯呀!我終於都知啦!我可以安心咁去轉學啦!再見,唔係,應該係以後都唔好再見!(怡終於都忍唔住D眼淚係咁流,佢着番D 3離開呢個地方。留低呀風係床上面。
風:佢頭先講個D係真嘅?因為佢愛我?佢要轉校?我地以後都唔可以見面?我唔係都有少少中意佢嘅咩?點解我要講埋灑D咁嘅野?
而係呢個時候,呀怡過緊馬路,[咇咇!]突然有架貨車駛向呀怡,呀怡見到架貨車,企左係到,無離開到。呀怡合埋對眼,想就咁死左去。
"呀怡!"原來個個係呀風,風見到架貨車駛向呀怡,即刻拉走呀怡,呀怡至冇比架貨車撞到。個司機係咁用粗口鬧佢地,呀風就係到係咁say sorry,怡擘大對眼見到呀風係咁係到say sor,呀風可能知道我醒左,就話:你醒啦?
呀怡:點解?
呀風:嗯?
呀怡:點解?點解你要救我?點解唔比我就咁死左去?你都唔中意我,但係點解仲要救我?反正我死左,都唔會有人可憐我,冇人會覺得傷心嫁!
呀風咩都唔講,只係耷低頭kiss怡,怡嚇到擘大對眼,不過好快清醒,係咁推開佢,但係怡愈係要推開佢,佢就攬得呀怡仲大力,錫得仲犀利!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...