加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 為何相戀卻不能在一起?(原)
載入中 ...
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11176 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
為何相戀卻不能在一起?(原)

人物介紹:
女主角:
阿怡:靚女,好易喊,成績OK,同珊好FD,中意風
阿珊:勁靚女,少少串,超堅強,成績好好,同怡好FD
阿燃:姣婆,阿風既ex gf,中意同仔上床,同雞冇分別男主角:
阿風:型仔兼靚仔,少少cool,成績好,成日考第一,好受女仔歡迎.中意怡
阿衝:型仔兼靚仔,不過冇阿風咁型咁靚,中意溝女,同女上床,燃,ex ex BF

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(一)
怡:阿風,我有d...有d事想...想同你講
風:有咩事就快d講,我要趕著去食lunch!
怡心諗:使唔使咁趕呀!食遲d會死既?
怡:我...我...(我激死你,我激死你,哈哈!)
風:如果唔重要既話我先走啦
風心諗:平時都冇野嫁…點解今日講野咁怪既?
風:咁就快d講喇
怡:我...我中意你…我可唔可以做你gf?
呀怡終於鼓起勇氣向佢表白
風:gf?可以考慮既,不過我要你做到以下五樣野
怡:邊五樣?
風:1.幫我'汁'屋2.幫我洗衫3.幫我洗碗4.幫我煮飯.最後係.... 風用好咸濕既眼神望住我。
怡:最後係咩呀
風:我諗你都係唔肯嫁啦!"
怡:你唔講又點知我唔肯呀?
風:咁我講啦!就係...."

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(二)
風:"咁我講啦!就係....."
風:"就係同我上床!"
怡:"下?點解要上床呀?"
乜佢原來咁嫁?
風:"個個女仔都要同我上過床先可以做我gf!"
(作者:講大話!你根本冇同過其他女仔上過床!)
怡:咁...
風:你可以唔肯既…不過你就做唔到我gf喇
搞錯呀…竟然用呢個黎達我…做咪做…我唔驚你嫁
怡:好!我應成你
風:估唔到你會肯喎…咁放學見
怡:咪住,係邊度等
風:白痴!我地係同一班嫁,梗係係課室度等啦!
怡:係喎!我都唔記得左潻!我真係白痴
不過佢話要食lunch,但係今日唔係冇lunch time咩?
返到課室,見到呀珊,就問佢:呀珊,今日放幾點呀?
呀珊:今日放十二點呀!唔記得左呀?
係囉!今日放早,仲冇lunch time,唔通佢唔記得左,定係呃我呢?

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(三)
上堂前五分鐘,風番黎啦!咁即係話佢係呃我嫁啦!可惡~ 怡心諗
怡係咁啤住佢。
X:風風,你終於番黎啦?你去左邊呀?你知唔知搞到我搵你揾得好辛苦呀?仲咩唔應人姐?"
突然間有把勁姣既聲,唔洗睇都知係'天下第一姣婆'呀燃啦!她係風既ex gf啦!,雖然散左,但係死都痴住呀風。
風:我都講過喇,我地散左喇,信唔信我打X你呀?
呀風超大聲咁同佢講。
同學A:係囉!死唔要面
燃:你同我收聲
同學A勁驚
燃:風呀~唔好唔要我啦!我唔可以冇左你嫁!(勁姣,扮灑可憐咁講)
風:我唔受你呢招嫁喇!死開啦!
全部唔踞佢既人:係囉!係到嘈嘈嘈
燃既fans:你地好囉喎,唔好話呀燃呀!
燃班FD:咪係!咁話燃姐,信唔信我地打X你地呀?
風既花痴:我好驚呀!(扮驚)
風班FD:打咪打,驚你呀?
佢地越講就越大聲,仲真係大打出手添,我忍無可忍啦!
怡:你地全部同我收聲!(超大聲咁講)

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(四)
怡:你地全部同我收聲!(超大聲咁講)
成班人呆左咁望咁望住我,包括呀風,可能從未見過我咁惡掛
怡:老師唔係到,唔代表可以係到嘈!(嬲)
珊:咪係囉!咪係到亂黎!
燃對住我講:死靚妺,你憑咩出聲呀?
怡:憑我係班長
燃:班長?班長大哂呀?我係要嘈呀,吹呀?
怡既班Fands:收皮啦你,咁話呀怡?未死過呀?
怡係呢班都算受男仔歡迎嫁
燃:死左我就唔會企係到啦!
怡:我叫你地收聲呀
燃:都話唔關你事呀!
之後打左我一巴
風即刻走埋黎,問我:你冇事呀嘛?
之後同燃講:你癲x左呀?做乜打我條女呀?
成班人包括我O哂嘴
燃:咩話?你講多次?
風:我係話,你做乜打我條女呀?
燃:佢係你條女?咁我係咩呀?
風:你係我個ex gf咋
燃:我唔信~
風:唔信呀嘛?好!我證明比你睇

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(五)
燃:佢係你條女?咁我係咩呀?
風:你咪係我個x girlfd
燃:我唔信~
風:你唔信呀嘛?好!我證明比你睇....
呀風一野咀落我到,我嚇到呆左
成班同學:哇~
呀燃嬲到冇野講,跑走左,佢dfd去追佢
kiss左6分鐘…我一野推開佢,跑左去廁所
廁所入面...
怡心諗:風痴左線呀?想證明都唔使kiss我嫁?!仲要係咁多人面前kiss我,咩面都比佢丟灑啦∼(我一邊諗一邊揾d水洗個嘴)
x:點呀你?
怡:嗯?(原來係呀珊!)
怡:我冇事∼係呢,呀燃佢點呀?
珊:我點知姐?佢點關我地鬼事,佢仲打你呀,你仲關心佢?
怡:咁又唔好咁講,佢都好hurt嫁!
珊:唉∼我服左你喇!
怡:HEHE!
珊:係呢?你真係呀風條女?
怡:下?可能掛
珊:咩叫可能掛呀?佢搶左你個初吻喎!
怡:其實呢,我頭先同佢講左嫁啦,只係仲未知佢比唔比姐!
珊:講咩呀?
怡:咪係咩囉!
珊:咩咩姐?都唔知你講咩乜?
怡:我咩佢呀
珊:下?你咩佢?!
怡:死野!細聲d啦!想比人聽到咩?
珊壓低把聲:咁佢點講呀?
怡:佢佢...佢話...
珊:咪吊我引啦!快d講呀!
怡係佢耳邊細細聲咁講。
珊超大聲咁話:咩話?
怡:作死你呀?咁大聲?
珊:估唔到佢係d咁既人,唔係應成佢呀?!
怡:你點知嫁?
珊:哇!大個女囉喎!
怡:咩呀?(面紅中)
珊:做完同我講睇下有咩感受!
怡:好衰呀你!
(六)
天台....
燃:嗚嗚嗚.............
FD A:燃姐,唔好喊啦!
FDB:係囉燃姐,唔好為D咁既人喊啦!
燃:多謝你地關心我
FDC:傻既,FD黎嫁嘛!
燃:呢個仇我一定報嫁嫁,XX怡,你睇住黎,竟然同我爭仔?
課室.......
健:風,呀怡真係你條女呀?
(新登場人物--健:風既死黨,有型,有錢,中意怡)
風:你想溝佢呀?
健:點敢溝大嫂呀?(其實好想)
風:出去先講 (之後佢地出左去走廊)
健:做咩咁神秘?
風:其實呀怡佢今日同我講話佢中意我,想做我gf囉!
健:係咩?!咁咪好囉(扮冇野,其實個心好痛)
風:嗯嗯
健:之後呢?
風:之後我就話係就係可以,不過要做到五樣野。
健:邊五樣?
風:1.幫我'汁'屋2.幫我洗衫3.幫我洗碗4.幫我煮飯,最後係同我咩囉!
健:唔係呀?佢點講呀?(好想打風)
風:佢開頭都有D唔想既...
健諗:咁都好D~
風:不過.....
健:不過咩呀?(不過?唔係應成呀?)
風:我話如果佢唔肯,就唔可以做我gf,之後佢就應成左,我係咪過分左D呢?
健:何止過分左D呀?直頭好過分啦!
風:我都知,但係我真係好想同佢做呀嘛!
健:你真係中意佢呀?
風:少少啦!
健:冇你收
好快就打鐘放學啦!但係,點解佢地頭先唔使上堂呢?
因為佢地個miss唔舒服,所以個堂係自修

頂部
ffu;)
吹水新手

會員編號 188516
精華 0
積分 10369
帖子 3242
威望 3 點
I-See幣 14476 錢
GAME幣 260 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-7-12
註冊天數 6530
狀態 離線
  只顯示 ffu;) 的帖子
留意 多於3個篇章既帖子吾系post系呢區, 系要po系愛情小說區.
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

現移. support 原創 =]

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
(七)
話咁快就放學,我汁好灑d野想行去呀風度,點知佢已經企左係我隔黎
怡:嚇死人咩?
風:有咩?
怡:做咩呀?
風:去我屋企呀!
怡:係喎!
風:...
佢地就快走個時,有人大叫’風風!等埋我呀!’各位應該都知係who啦!
呀風冇停底,拉住怡跑,但係呀燃仲追黎,不過呀風同怡跑得好快,佢追唔到佢地!
佢地停底左,狂喘氣
忽然怡覺得隻好暖,於是就望下隻手,呆左,因為佢同呀風拖住,怡即刻fing開
風:sor
怡:...
之後繼續行,佢地keep住一段距離同唔講野
(八)
5分鐘後....
風:到啦!(我地係一間好大既屋度停底。)
怡:呢呢...呢間就係啦?
風:係呀!
怡:睇唔出你咁有錢!
風:.............
佢冇講野,去左開門入去。
怡入到去之後成個人呆哂,間屋勁大呀!
風:仲唔去'汁'野?
怡:你間屋咁乾淨,洗鬼'汁'呀?
風:"咁呀?去我間房到'汁'啦!
怡:哦!
所有房都係二樓,所以要行樓梯上去
怡跟住佢行到最盡,停低,入到去又呆左。
佢間房=怡屋企一樣大呀!
怡:呀風,可唔可以係你張床到訓陣先呀?
風:你中意啦!(講完之後無理頭除左件3)
怡:你你....你做咩呀?
風:換3囉!
怡:點點...點解唔係廁所換呀?
風:我中意呀!(講完之後飛左件T同條褲比我。)
怡:做咩呀?
風:換呀
怡:哦!廁所係邊?
風:點解咁問?
怡:你話換3呀嘛!
風:係e到換!
怡:下?
風:冇得下!
怡:咁你另轉身啦!
風:唔得!
怡:咁咪咩都比你睇哂?!我仲有'淨'既?
風:你今晚都要比我睇嫁啦!早睇遲睇有咩所謂?
怡:你.........(你個死咸濕佬呀,都唔知點解我會中意你嫁)
風:換完就去'汁'野!
怡:唔換!
風:咩話?
怡:廣東話呀!
風:玩野呀?
怡:擺明啦!換唔換都'汁'到野嫁啦!
風:算!我另轉身啦,得未?
怡:咁就差唔多!
拿拿聲換好,廢時佢偷睇
怡:換好啦!
風:好啦,開始'汁'野啦!一個鐘內要搞掂
怡:OKOK

頂部
love*玲
中級會員

會員編號 174992
精華 0
積分 2617
帖子 376
威望 0 點
I-See幣 23481 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-11
註冊天數 6562
來自 沙田
狀態 離線
之後呢..."?
快D呀...我要睇

頂部
love*玲
中級會員

會員編號 174992
精華 0
積分 2617
帖子 376
威望 0 點
I-See幣 23481 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-11
註冊天數 6562
來自 沙田
狀態 離線
UPUPUPUP!!!

本帖最近評分記錄
ffu;)   2008-2-23 02:20 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...