加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: *原 ♥我對你的愛` -,,你什麼時候才懂?) [ch.11 updAtE :]
載入中 ...
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6919
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
*原 ♥我對你的愛` -,,你什麼時候才懂?) [ch.11 updAtE :]

兄妹,, 可以拍拖嗎??

故事摘要*
        牙詠同牙晞系青梅竹馬既好朋友,,
  牙晞細細個就鍾意左牙詠咖啦!!  不過牙詠反應總是慢3拍-0-"
         牙晞為左接近牙詠多d..就認左佢做契妹"
                      點知,,原來牙詠同牙晞,,系親生兄妹??!`

女角*
林   詠. 16才` 好普通既女仔`好天真. 對人冇戒心.  超囍玩暗戀* 愛情反應慢3拍至6拍-v-"

紀可瑤. 16才` 校花尼咖` 同牙詠好frd.
               由於相貌是天淵之別,, d人成日都問佢點解同牙詠甘frd-3-"

李梓彤. 17才` 唱歌爆正` 但系好姣-0-"[扮野]

張啟伶. 16才` 系學校成日比人排斥,, 牙詠當佢系frd.. 但系佢竟然出賣牙詠*[扮野]

男角*
蔣佑晞. 16才` 同牙詠系青梅竹馬既好朋友* 好令仔-0-" 成日同牙詠1齊,,
                      細細個就成日保護牙詠.

陳梓軒. 17才` 同晞系兄弟. 暗戀牙瑤好耐<3

蔣佑文. 15才. 系牙晞既細佬. 吾知點解細細個就同牙晞分開左.
                        同牙晞冇咩感情.

- 牙晞同牙詠3歲果陣`
- 晞' 詠詠,,我地今日玩煮飯仔嗎?
- 詠' 佑晞,,你做哥哥..我做妹妹=]
- 晞' 好牙,,牙妹你食吾食飯牙?
- 伶{突然行埋尼}' 我...你地...可吾..可以,,UM..尋埋我玩?
- 晞' 吾得牙!! 煮飯仔只可以我同詠詠玩咖炸!! 我地兩個先系1家人!
- 詠' 晞晞..吾好甘啦!! 伶伶,,你系咪想1齊玩牙??
- 晞' ....
- 伶' 系牙=] 你肯同,,我,,玩?
- 詠' 系牙!!=] 你做媽媽好冇?
- 晞' 吾制牙..詠詠你點可以甘咖!
- 詠' 晞晞. 吾好嘈-3-"

...佢地好開心甘玩煮飯仔`到左大個.佢地吾再玩煮飯仔喇!!"

{p.S. 牙晞同牙詠1齊住}
- 晞' 牙妹,, 出吾出街牙?
- 詠' 吾出喇! 你自己出啦.
- 晞' 甘算囉-33-"
- 詠' 你吾開心牙. 旦系真系吾得牙<3我約左瑤瑤"
- 晞' 成日瑤瑤瑤瑤瑤,, 妖!-3-" 好憎佢既姐!
- 詠' 吾好嬲喇=]聽日..聽日陪你出去!
- 晞' 你話咖!

[叮噹叮噹]`
- 瑤' 牙詠!
- 詠' 系!!
- 瑤' 出去喇=]
- 詠' 吾吾.. 行得咖啦!!
- 晞' 唉..重色輕友`
- 詠' 啥??瑤是色??
- 瑤' 不是吧!! 你自己才是色-3-"
- 晞' 緊系吾系喇!!
- 詠' 唉`咪嘈啦!! 我地出去啦瑤-3-" 拜拜牙哥`
- 晞' 拜*牙妹小心d牙=]
- 詠' 知喇!<3

[Mk信和]`
- 瑤' 你吾覺你牙哥鍾意你咩.
- 詠' HEy`晞佢系我牙哥尼咖!
- 瑤' 你吾記得,, 你地契果陣系3歲炸.
       你點知蔣佑晞佢仲系吾系當你系牙妹牙!!
- 詠' 吾系既..佢系我牙哥!!=]
- 瑤' 唉. 同你講都晒氣. 反應遲鈍!
- 詠' 紀可瑤你甘系算咩意思.
- 瑤' 冇咩既. 我總系覺得蔣佑晞佢鍾意你!
- 詠' -33-" 吾同你嘈. 我揀NdSL最新果GAmE-v-"
- 瑤' 你個死人林 詠..打機大過天*

-續-

作者' 你個林詠. 叫你白痴詠就岩咖啦!!人地蔣佑晞鍾意左你12年喇!!鈍*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
沙利
嬰兒上路

會員編號 405141
精華 0
積分 364
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 10885 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-11
註冊天數 5952
狀態 離線
  只顯示 沙利 的帖子
很不錯的愛情小說

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘉文CaRmAn
初級會員

會員編號 401147
精華 0
積分 187
帖子 104
威望 0 點
I-See幣 9498 錢
GAME幣 299 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-16
註冊天數 5977
來自 天...空
狀態 離線
  只顯示 嘉文CaRmAn 的帖子
幾好睇丫~~~
十卜十卜!!

♡♀我愛stephy♂♥
頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6030
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
好好贂甘w0r..
一直supppp>.

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6919
狀態 離線
ch.2`

凌晨時份..牙詠同牙瑤終於行完佢地既街街..
於是就返屋k啦`

{屋k}*
- 晞' 你去左邊牙`!!你知吾知甘夜1個女仔好危險咖,,
       點解吾叫我去接你牙?牙瑤系咪送完你返尼先走咖?
       下次你要叫我去接你牙`吾准一個人返尼牙知吾知牙?

晞佢uP完一大倫廢話..牙詠終於可以出聲-0-"

- 詠' 牙哥..冷靜d..吾洗甘大反應!!而家先1點炸嘛-3-"
- 晞' 1點仲炸??你知吾知你甘蠢好易比人拎尼姦左咖!!
- 詠' ..我又吾系咩令女..驚咩比人姦左w0r.-3-"
- 晞' 你真系!!...我吾同你嘈啦.叫你小心d都系晒氣..
- 詠' 甘就留返啖口水潤下個口算啦你.xd
- 晞'{細聲}` 唉`你系咪要比人姦左你先識驚...
- 詠' 下??!你講咩話?
- 晞' 冇..冇野牙*
- 詠' 我去沖涼啦甘`
- 晞' 哦..

[詠沖緊涼]`[晞諗緊野]
- 晞' 牙詠佢第1次吾可以比個色魔架!!`比我都吾可以比個色魔架.
       系w0r..1系..我姦左牙詠..食屎啦.蔣佑晞你點可以諗d甘既野架..
       世伯比牙詠同你搬出尼住..系信得過你炸!!弱智,,但系,,我吾要牙詠
       比人姦左牙!! 好..聽日放學佢返屋k會經過條巷..我系果度厘埋`

- 詠' 牙哥你自言自語uP乜牙?
- 晞' 冇..我邊有講野牙-3-"
- 詠' 下..吾通我聽錯??
- 晞' hEy,,9成你聽錯,,你知你耳仔有d問題xd
- 詠' 冇牙`我視力同聽日不知幾正常\___/"
- 晞' 快d去訓啦..聽日仲要返學..
- 詠' 哦..

{第2日}[學校.]
- 詠' 瑤瑤,,放學去邊牙?
- 瑤' 今日要幫手報置咩燈謎會..-3-"s0r牙..陪吾到你啦"
- 詠' 哦-3-"

[放學][小巷]
- 晞' 我而家厘埋..佢吾會見到我既..
- 詠' 點解牙哥呢排怪怪地既呢?!

- 詠' ahhh`救命牙!!
- 色狼' 你吾洗嗌啦..呢度冇人會救到你!呵呵呵呵x)
- 詠' 救命牙!!救命牙!!
- 色狼' 你再嘈我等陣就大力d!!
- 詠' 咩大力d..我吾要牙!!救命牙!!
- 晞' 你同我放低佢牙!!
- 色狼' 你邊位牙`我姦人關你撚事牙.!
- 晞' 你試下吾放低佢丫!!
- 詠' 佑晞!!
- 晞' 詠詠我會救返你架!!
- 色狼' 哦∼原來你識佢既..
- 晞' 吾好講埋d甘白痴既野!! 快D放左佢..
- 色狼' 睬你都傻!! 低b仔..我有冇甘易放左佢牙

- 待續-
吾知牙晞救吾救到牙詠呢??

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6030
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
又會甘岩既..
我估得得得..
suppppp..

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6919
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 n!NG子 於 2008/2/21 09:30 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
又會甘岩既..
我估得得得..
suppppp..

睇落去咪知囉=]

t0其他人..
吾該你地睇完回下啦!!
我吾想sEt買完先有得睇尼捉人囉!!
吾好迫我甘做!!

頂部
Cathy`!
初生嬰兒

會員編號 408755
精華 0
積分 300
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 10751 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-22
註冊天數 5940
狀態 離線
  只顯示 Cathy`! 的帖子
好好睇呀~~
十卜..
支持you

頂部
ffu;)
吹水新手

會員編號 188516
精華 0
積分 10369
帖子 3242
威望 3 點
I-See幣 14476 錢
GAME幣 260 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-7-12
註冊天數 6530
狀態 離線
  只顯示 ffu;) 的帖子
好睇 估吾到真系比晞講中佐. 好期待

support 原創;]

頂部
沙利
嬰兒上路

會員編號 405141
精華 0
積分 364
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 10885 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-11
註冊天數 5952
狀態 離線
  只顯示 沙利 的帖子
晞應該會救到詠的?
很想知

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...