加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [暫停]*[轉] *口語 [`一個電話..,,,,改變了我的命運×°`!!|好笑也*-PO到第5章
載入中 ...
笨小LeNG
嬰兒上路

會員編號 403403
精華 0
積分 325
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 11264 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-28
註冊天數 5965
狀態 離線
  只顯示 笨小LeNG 的帖子
SUP' p 0  埋落去吧'
      好睇xddd..支持你

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6421
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
哈哈-!
幾搞笑呀-...
suPPPP

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
i_lub_nathan
初級會員

會員編號 393978
精華 0
積分 475
帖子 170
威望 0 點
I-See幣 10558 錢
GAME幣 741 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-15
註冊天數 6009
狀態 離線
  只顯示 i_lub_nathan 的帖子
開頭真系有D悶架`
旦系而家睇落去刀幾好睇架啵`=]
希望依個系hapi ending啦=]

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5967
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
我睇過啦``
真系幾好睇架..
特別系個eNgIng~好感動呢,,

頂部
emily999
嬰兒上路

會員編號 365997
精華 0
積分 276
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 11276 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-3
註冊天數 6112
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 emily999 的帖子
幾好See bO.......十卜..十卜....CM..CM..
                                                          快D post!!!

QG#E$
頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6049
來自 `hi
狀態 離線
哈哈!!好搞笑丫,,y0..快d  pOsT啦-__-

sUp""我想睇丫咁奈嫁t^t

頂部
白紗藍夢
吹水學徒
~任由我決定_愛不愛~*

會員編號 177400
精華 1
積分 4281
帖子 1939
威望 0 點
I-See幣 17822 錢
GAME幣 220 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-17
註冊天數 6555
來自 自己既寫作世界
狀態 離線
  只顯示 白紗藍夢 的帖子
sor...遲左po添!
po夠2章補數xd
大家繼續支持啦

自己的原創小說-
[[跟哥哥談戀愛*╴吃盡苦頭〃
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=233253&extra=&page=1

Unlimited-
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=271704&extra=&highlight=%2B%A5%D5%AF%BD%C2%C5%B9%DA&page=1

◎→Miriam Yeung←§

頂部
白紗藍夢
吹水學徒

會員編號 177400
精華 1
積分 4281
帖子 1939
威望 0 點
GAME幣 220 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6555
來自 自己既寫作世界
狀態 離線
*第4章*

到左第2日...
媽子:喂...起身na*wake up...
 我:得得得...起緊*〔慢動作起身Xdd〕
媽子:快d na*換3出去na...唔係遲到na*
 我:okok*
媽子:好na*咁我出去na...你快d na*8
 我:55*bibi
咁我就換3出左去na*尋日本來係第1日返學既*但係我病左ma*so今日sin返na*不過我好唔想返呀T^T救命呀...邊個話要返學ga*我好想打死佢呀!!!∼∼∼∼\./
之後我就跑返去na*becaz就遲到na....then跑到返去個時岩岩好打鐘*好睬姐*>v<v咁我就飛上課室na跑左上去之後梗係即刻搵下班fd na
 我:Yeah*gd morning everybody*
   呀芝:恩!!你終於返黎na...掛死我呀*尋日唔見你返..打俾你又變左個男仔聽*幾驚呀我...
    我:sor呀*尋日病鬼左呀..之後部電話仲要同人掉轉左*黑到爆呀!
   呀芝:同邊個呀??!!
    我:唉*唔好提na...
   呀芝:你返黎就好na*..尋日我悶鬼死我呀*
    我:xdd*咁今日放學同你唱k...唱返夠本na*當保數..
   呀芝:好....〔未講完個時〕
Miss張:xx恩*xx芝..依家上堂na*你地傾完未na!!??洗唔洗俾你地出去慢慢傾呀...
    我:唔洗唔洗*!!!∼岩岩傾完ga na....
Miss張:傾完na*!!??咁你就上去8樓幫我攞測驗卷落黎na*
    我:下!!!!!!!∼唔係呀fa...好高wo*Miss我岩岩sin病完...可能行行下*訓底左ga!!∼不如我坐係度休息下仲好na*
Miss張:係wo...你岩岩sin病完wo*
    我:係lo*
Miss張:咁ma岩lo*俾你做下運動*對身體都好d ga!!∼
    我:下*Miss你都好掂wo*
Miss張:咁你攞唔攞呀...唔攞ma去罰企lo*
    我:攞攞攞*Miss張叫到..點敢唔攞呀*我依家去na....
咁我就好辛苦咁行左上去8樓*去佢個薄櫃度攞測驗卷na...
 我:ee..睇下我幾分sin*keke..
 我:唉也..〔撞親*趺左落地〕
 佢:你冇事呀ma*
 我:X你*冇事就奇na*鄧到個屎忽呀..痛死人咩*〔慢慢抬起頭望下係邊個〕
我:e..乜又係你呀*
佢:係lo*你又撞到我na...
我:-.-”so sorry*
我:係wo*乜你都係讀e間ga咩!??
佢:係呀...你依家sin g呀!∼
我:你都冇講我g*我鬼g咩..
佢:係咩!!∼我冇講咩,,,
佢:點呀..你個屎忽鄧到開花未*
我:嘩*乜你咁黑心ga!!估唔到...唉*心淡lu
佢:講下笑炸ma*喂..你估到未呀*
我:諗.......緊
佢:諗咁耐ga
我:你又唔俾提示*好難估ga ma*好...我估
我:呀希*??呀俊*??呀峰*??呀文*??呀傑*??...〔講左好多〕
佢:唔g呀...你淨係可能估1個ga炸
我:車*er..呀〔突然之間響鐘*姐係上堂上到1半就會打鐘〕
我:死!!!!!∼我唔記得我要幫Miss攞測驗卷落去tim*掛住同你講野*都唔記得左件事*都係你na*依家死得na...
佢:下話...又關我事既
我:梗係關na*唔傾na..我要飛返落去呀*唔係俾佢鬧死呀
佢:5
咁我就好快咁跑返落去na....跑到我喘晒氣呀*
Miss張:e...xx恩*你終於返黎na!!??仲以為你發生咩事tim..!!∼
    我:sor呀*我岩岩去左..去左
Miss張:去左邊呀!!??
    我:我去左..爆石呀*!!∼∼人有3急呀ma*
Miss張:係呀!!∼咁算na..你返埋位na
    我:〔心諗:好睬過到骨姐*Xdd〕

*待續*

自己的原創小說-
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=233253&extra=&page=1

Unlimited-
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=271704&extra=&highlight=%2B%A5%D5%AF%BD%C2%C5%B9%DA&page=1

頂部
白紗藍夢
吹水學徒

會員編號 177400
精華 1
積分 4281
帖子 1939
威望 0 點
GAME幣 220 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6555
來自 自己既寫作世界
狀態 離線
*第5章*

到左放學lu*Yeah.....
呀芝:恩*行lo
 我:555*
呀芝:我地去邊間好na!!??
 我:不如淘大green box na*
呀芝:又好!∼gogogo
 我:keke*
突然呀芝手機響..(難道你共我親吻抱擁之後竟有偏差不想和我好 請求直說真話..呀芝既手機鈴聲係心亂如麻)
呀芝:喂喂..邊位*
XX:XXXXXXX
呀芝:下咁大鍋...我依家即刻黎*
呀芝:好na*我g ga na*...bi
佢cut左線之後..
呀芝:sor呀*恩..我呀婆入左敞呀*唔知咩事呀!!∼我依家要飛過去睇佢呀...
 我:唔緊na*ma下次sin lo*又唔急既..你快d去na*睇下佢咩事...得閒打俾我na
呀芝:55*唔好意思呀..88
 我:biii
咁佢走左之後我就自己1個慢慢咁行返屋企*行行下..有人sd左個sms俾我*係咁既..
穎呀!!∼你唔好咁na...我好掛住你呀*求下你唔好走na
我睇完之後o晒嘴!!!!!
我:唔係呀fa*sd埋d咁既野黎*我諗都係sd錯姐..唔理lu
點g過左幾分中又sd過黎...
穎呀...你唔好唔理我na*我真係好掛住你呀
我:喂喂喂..又sd黎拓春呀依家*真係呀..
我:唉..都係打俾佢*話俾佢聽sd錯*廢時成日煩鬼住
咁我就打去個個電話號碼度...
鈴鈴鈴..
佢:係唔係呀穎呀..我好掛住你呀〔好開心〕
我:唔好意思..我唔係呀穎*我係想同你講你岩岩sd俾呀穎個d message sd晒左過黎我度*
佢:哦..唔好意思〔佢即刻頹晒〕
我:55*咁...我唔左你na*bi
跟住就cut左線..佢88都唔講句*不過算na*睇佢個樣都g佢失戀na...本小姐大人有大量*唔怪佢...過左1陣有人sd左個message俾我!!∼原來係岩岩個個男仔
*sms中*
佢:sor呀...sd錯左d message俾你*
咁我就回返佢*
我:唔緊na...我唔mind既*你.....係ma失戀呀?!!
我覺得我咁問好白痴*傻既都g na*不過我已經sd左個message俾佢na....
冇得收返*...之後佢好耐都冇應我*我以為佢嬲....過左1陣...
佢:係呀....呀穎佢話要同我分手*我好唔捨得佢
我:你唔好咁na*分手人人都會算過...咁你ma忘記佢*當重新黎左lo*你要堅強d呀..
我唔g講咩黎安慰佢*只係可以叫佢唔好唔開心...
佢:55*我會ga na...我好返好多ga na*thx你同我傾計呀*
我:唔洗thx*>v<幫到既我1定會幫既..仲有我都係唔想我身邊既人唔開心*我想佢地個個日日都係開開心心既...
佢:你好開朗wo
我:做人開朗d好...唔係成日好似苦瓜乾咁*皺紋都多幾條呀
佢:哈哈哈..你講得岩*做人要開心d
我:係na*咁就岩na*xddd
佢:咁好na*遲d再傾na*88
我:好呀*bi

*待續*

自己的原創小說-

Unlimited-

頂部
emily999
嬰兒上路

會員編號 365997
精華 0
積分 276
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 11276 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-3
註冊天數 6112
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 emily999 的帖子
幾好see牙.....十卜你.....快D post牙.....丅hz""

QG#E$
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...