加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [粗口+口語+原創]永遠愛住你 ''第一次作,,''停post
載入中 ...
wen_wendy
嬰兒上路

會員編號 401685
精華 0
積分 194
帖子 81
威望 0 點
I-See幣 9930 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-19
註冊天數 5974
來自 青山e院
狀態 離線
仲有我十卜你呀^^

快d popo啦

新讀者^^十卜you^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 10164 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-20
註冊天數 5973
狀態 離線
  只顯示 cinza1888 的帖子
[粗口+口語+原創]永遠愛住你 ''第一次作,,''

==================================================
上集講到,,峰叫工人是但買d野,,比瑩食
==================================================

工人岩岩返黎
---------------------------------------
峰[你買咩買咁耐ar?]

工人[我..我..我買左d小食]{驚比峰話佢}

峰[咁係咩小食ar??]

工人[燒...燒賣]{勁驚...}

峰[咩話??燒賣!!你有冇搞錯ar>?]

工人[對..對唔住ar!]

我[其實我好中意食燒賣!!]{講大話,,,唔係咁中意食}

峰[真?]

我[係ar,,,食得未ar]{笑住講<笑得好Q>}

峰[食得...]{覺得瑩好q}

--------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                      食完
--------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

我[話是話ar,,,點解屋企咁大??]

峰[下,,,,,唔知點講]

我[我好想訓ar!!]

峰[咁係咪訓囉!]

我[下,,呢到?]

峰[係ar!]

我[咁好na]

+++++++++++++++++++++++
瑩訓左
+++++++++++++++++++++++

峰不知不覺想啜淡瑩佢,,,因為瑩佢好q,,好令

峰一直望住瑩訓左,,,,2個訓係同一張床到..直到朝早,,,,

瑩[ar.........]{大叫}

峰[咩ar??]

峰[ar.......]

瑩[ar咩姐,,,人ar你又ar]

峰[點解我同你訓係同一張床???>]

瑩[點知姐,,,]

峰[唉....咁算na]

瑩[下,,,算??<]

峰[咁你想點ar?]

瑩[咁我點知你有冇咩我架?]

峰[冇ar,,要女,,我大把na!]

瑩[好叻咩?我冇仔ar?]

峰[好...我中意你有性格!!!]

瑩[使乜你中意ar?,,,嬲死你]

峰[咁點先唔嬲ar?]

瑩[咁知姐,,,,]

峰[咁啜淡算!]

瑩都未講野,,峰佢就啜左,,,,呢個係瑩的初吻!

瑩[妖,,仆街,,,仲咩啜人姐!!]

峰[又唔係初吻!!]

瑩[呢個係我初吻黎架!!]

峰[咁你想我點ar?]

瑩[還返比我!!]

峰[係你叫架咋,,,,]{想再啜..}

瑩[Stop,,,唔係啜我,,,係請我食m記]

峰[m記咋??]

瑩[咁諗到話比你知...]

峰[又好姐!]

瑩[ar............]

峰[今次又點ar?]

瑩[屌,,,,今次夠鍾na!!]

峰[咁仲唔快d!!]

瑩[得na@!]

==========================================================

作d算,,都唔回會有人回我na!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6062
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
快dpost呀,
我回你呀,
thx~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5973
狀態 離線
回復 #23 ☆小婷★ 的帖子

得你一個看,,,我作下去,,仲有咩意思ar!!

頂部
wen_wendy
嬰兒上路

會員編號 401685
精華 0
積分 194
帖子 81
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
來自 青山e院
狀態 離線
仲有我十卜你呀嘛^^

有d人睇左唔回架..好賤囉

不過我唔係^^我岩岩睇完..好好喎

十卜你呀^^快d popo啦

頂部
*小豬*
初生嬰兒

會員編號 355759
精華 0
積分 442
帖子 47
威望 0 點
I-See幣 7328 錢
GAME幣 169 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-6
註冊天數 6140
狀態 離線
  只顯示 *小豬* 的帖子
幾好呀...唔錯唔錯
有待改善,可以再長d,
d角色重可以串d

★☆×°||﹍討厭你'`|痛恨你`*放棄你*〞▂ ×* □█ 期待能在msn和你傾計計.×°`!★ . ●﹏×`曾經想放棄你..//■|!]]
頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5973
狀態 離線
回復 #26 *小豬* 的帖子

多謝你的意見,,我會改善一下

頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5973
狀態 離線
回復 #25 wen_wendy 的帖子

係ar$,,d人好衰ar,,看完又唔回,,如果你做作果個人都會好唔開心na!

頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5973
狀態 離線
[粗口+口語+原創]永遠愛住你 ''第一次作,,''

好多謝某d人回我,,但如果今次小人回的話,,我便唔會再作!!(作dd,,看看有冇cm仔)

-------------------------------------------------------------------------------------
上集講到,,,,,佢地訓醒之後,,知道大家係同一張床到訓,,好驚,,但後來知道點解....................要上堂na~~
-------------------------------------------------------------------------------------

課室~

玲[8婆瑩到na!]

文[好煩ar你,,人地係8婆咁你係咩ar??好笑...]{嬲}

玲[超,,,好叻咩,,,]{姣}

文[姣婆真係姣婆,,,,,,,]

玲[憎死你ar]{哭+走左}

文[好ar,,,憎我??多謝你ar!]

瑩[多謝我ar!]

文[唔洗,,我應該架!]

瑩[但係我....]

文[我明架na]

文[好好地珍惜瑩佢,,佢係好女仔黎架]{係峰耳仔同峰佢+好細聲}

峰[我知,,一定會,,你放心!]

瑩[你地係到講d咩ar?]

峰+文[冇ar,,,冇咩野呀!!]

瑩[又會咁合拍]

峰[心諗:其實,,ar瑩我真係好中意你,,我會好驚你會比人搶左去,,,但,,你個心有冇我!!]                              

打鍾

峰[返去個位到na!]

瑩[咪返囉,,,煩]

峰[好ar,,話我煩??唔理你!!衰人]{扮嬲}

瑩[唔好嬲na]{好q}

峰[超....]

瑩[屌....咁點先唔嬲嬲ar?]

峰[5.........做我條女!!]

瑩[下,,唔好玩na!]

峰[我唔係玩架!!我對你係真]

瑩[你......]

峰[好na!!!]

瑩[咁比3個星期你na,,]

峰[3個星期咋?]

瑩[咁一日囉,,,]

峰[唔好na,,,]

瑩[咁上堂na!]

瑩[心諗:其實我都好中意你,,,但你會唔會玩下我咋!?我好驚有一日你會同我分手ar]

唔po na,,都冇cm架na!

頂部
wen_wendy
嬰兒上路

會員編號 401685
精華 0
積分 194
帖子 81
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
來自 青山e院
狀態 離線
有呀有呀

十卜你呀^^

快 d popo啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...