加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]花心•鬥
載入中 ...
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
I-See幣 12632 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-9-23
註冊天數 6093
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
2個小時後………….
醫生: (行左出尼)邊位係盧嘉雯(雯ge全名)ge親人?
俊:醫生,,,我係佢ge親人……..我係佢呀哥(善意ge大話)…….雯….唔係,,係呀妹佢有冇事?
醫生:嗯,,你個妹冇乜事,,,只係受左少少刺激姐……..e+仲昏迷緊,,不過唔會有事嫁,,放心啦!!
俊: (開心+喊)太好啦………雯佢冇事!!(跪低左)
我:唔該晒你呀,,,醫生!!
醫生:唔洗!!(走左)
我+俊: (入左去睇雯)
俊: (坐左係雯ge隔離)雯……….你有冇事呀?快d醒呀!!
我:俊呀……….天光啦……….你番唔番學呀?
俊:唔啦……….唔該你幫我請假,,我要係到睇呀雯………
我:………..咁好啦,,,,晏「就」我再尼,,,
俊:嗯………8`
我:嗯………..
[學校]
鈴:喂!!婷~你尋日去左邊呀?搵極都搵唔到你……..
怡:係lo…….我地好擔心你呀……..
於是我就講晒尋晚發生ge野比佢地聽……….
怡:哦…………..咁個雯都幾敏感下wo-0-”
我:可以咁講啦………其實雯好好人嫁……..
鈴:其實最衰都係個俊………..好地地講咩炒人丫,,,搞到佢咁……….
怡:咪就係lo………..
我:算啦,,,都唔關俊事ge………
怡:哈,,,幾時咁關心人呀?唔通你………………….
[婷ge鈴聲::沒有得你的允許 我都會愛下去 互相祝福心軟之際或者準我吻下去
我痛恨成熟到 不要你望著我流淚 但漂亮笑下去 彷彿冬天飲雪水……..]
我諗:哈,,,有救兵!!
我:喂?邊位呀?
對方(男):喂………..係我呀!!
想知係邊個打尼?要留呀!!我已經作左好多啦...........累死了@@"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6062
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
我都想知係邊個,
sup你,
+油啦,
最好post多d啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6093
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子

QUOTE:
原帖由 ☆小婷★ 於 2008-2-4 08:42 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀,
我都想知係邊個,
sup你,
+油啦,
最好post多d啦~

好!!!就post多d~!!多謝你ge支持!!=]"

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6093
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
對方(男):喂………..係我呀!!
我:你係…………俊??
俊:嗯……..
我:做咩呀??發生左咩事??
俊:………..冇……..我想你過尼陪我,,,,得唔得呀?
我:呀哥叫到,,,點會唔得呀!!我e+就尼~等我呀!!
俊:等………..你尼個陣幫我買d野食尼丫,,我比番錢你丫…….
我:一世人兩兄妹,,,唔洗同我計較依d野wo!我e+就尼,,等我呀!88~[收左線]
鈴:俊呀?
我:係呀,,,趕時間,唔講啦~88!
鈴+怡:下??-3-
點知迎面見到文-33333333-“
文:小婷,,去邊呀??咁急ge?
我:去廁所………唔講,88(←善意ge大話)
文:哈,,又會咁急ge@v@
[醫院]
我:俊,,我尼左啦~我仲帶左d野食尼tim……..好好味嫁~食d啦?
俊:thx,,婷!!e到幾多錢呀?比番你丫……..
我:唔洗啦!!你同我客咩氣丫………傻仔!
俊:但係………
我:我話點就點啦…………..傻豬………..
俊:多謝你呀,,婷!(攬住我)
婷: (面紅)嗯,,,唔洗………
俊: (放開我)多謝你,,,多得你我先唔會…………(停左)
我: (面紅)嗯,,先唔會咩呀??
俊:呀,,都係冇野啦!!仲之多謝你啦=]”
我:哦,,(唔開心)
過左一陣...............
俊:你番番去學校啦………
我:下??-0-”
俊:嗯,,我唔想你因為………….嗯,,雯而留係度,,,,,雯會唔開心嫁!!(心痛)
我:唔緊要啦,,,我想留係度睇雯,,,,,,番學之嘛,,,,冇所謂嫁!!
俊:下??咁你父母唔會鬧你嫁咩??
我:放心,,,,我父母係度環遊世界………
俊:咁,,,,,,,你鐘意咪留係度lo~(無奈)
我:55,,,多謝呀哥!!
俊:…………………
4個小時過去了……….
我:俊呀,,,你咁耐都冇食野,,,去食d野先啦??
俊:唔洗,,
我:都係唔好啦,,我去買d野番尼,,,,你等我呀!!
俊:喂!!婷,,,唔洗啦……..我唔食啦!!
我: (已經走左)
就係依個時候,,,雯醒左………..
俊:雯!!你醒左啦??太好啦!!醫生!!
醫生: (入左尼- -”超快呢!!)先生,,借借丫,,
俊: (行開左,企埋一面)雯,,,,太好啦!!
一陣之後,,,
醫生:先生,,你個………
俊:妹!!(←假嫁!!)
醫生:嗯,,,你個妹冇事啦,,,,不過要抖多d,,唔可以做太過勞動ge野………
俊:我明嫁啦,,醫生!!多謝你呀~!!(開心)
醫生:咁我走先啦,,,仲有呀,,,佢可以出院嫁啦!
俊:唔該醫生,,唔該晒!!!(開心+喊)
雯:你唔洗咁激動呀??(笑)
俊:擔心你咋,,你個傻豬仔!!(meet佢塊面)
雯:呀,,,好痛!!搞錯呀,,,
俊:s0r呀!!
雯+俊:哈哈哈,,,
跟住佢地就出左院啦,,,,咦?婷呢?冇錯,,,,佢地完全唔記得左婷……..
[醫院]
我: (入左之前間房)喂,,我買左野食尼啦!!快d食啦,,俊!!
我對眼前ge野,,真係o晒嘴…….點解??
夠多啦掛??跟住好好睇嫁!!要繼續睇呀!!=]多謝~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6062
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
好好睇哇,
今次真係多左好多呀,
快dpost啦,
thx你呀,
+油~

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6093
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
對唔住呀!! 咁耐冇post..........post多d作補償啦!!

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6093
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
我對眼前ge野,,真係o晒嘴…….點解??因為一個人都冇lo!!!我好驚,,,,依個時候………有個姑娘入左尼……..
我: (驚+緊張)姑………..姑娘!!請問住係度ge個病人去左邊呀??
姑娘:我唔係好清楚wo,,,或者,,你問下接待處d人啦,,,
我: (驚,,冷靜左d)唔該,,,,(跑左出門口)
姑且:呀,,,小姐!!你d野食呀,,,,,
我: (已經係接待處,,我跑得好快嫁>v<”)姑……….姑娘??請問312室ge病人去左邊呀??
姑娘:等一陣,,,,m………佢地岩岩出左院wo………
我: (驚訝)下!!??出左院??
姑娘:係呀…….
我:出左院………?出……….左……..院………..(勁重複句野)
姑娘:小姐,,你冇事丫嘛??
我: (迷迷糊糊咁行左出醫院,,行出左馬路,,停左係馬路中心,,喊緊)嗚….
姑娘: (知道大事不妙,,,即刻叫住我)小姐小姐!!番尼呀!!你咁樣好危險嫁!!
砰!!!!!!!!!!
醫生:心跳微弱……..幫佢輸血!!
姑娘:醫………醫生!!冇左脈搏…………
醫生:幫佢做心臟復蘇術!!
11個小時後…………
怡:佢唔會有事嫁???婷呀……….嗚嗚………(喊)
鈴:婷,,你唔好有事呀!!究竟點解會咁嫁………..?嗚…….(喊)
豪: (攬住鈴)婷佢唔會有事嫁,,Ling……..
文:55!!婷佢一定會冇事嫁,,,婷佢吉人天相……(喊)
鋒:怡,,我幫你去買支野飲丫……….你唔好喊丫,,,
文+豪:我地都去……...
怡:婷,,你快d醒呀!!你醒左我地就帶你去海洋公園………嗚…….
鈴:怡,,你唔好咁啦,,,你喊得咁勁,,婷佢更加唔開心呀……..
怡:係…….係!!!我唔喊,,,婷你起身呀!!(抹眼淚)
我: (郁左隻手指一下)……….
怡:呀!!!Ling,,你睇唔睇到呀??婷隻手指……(開心)
鈴:我,,,,,我睇到呀!!!醫生!!!
醫生: (好快入左尼,,勁係到check婷)唔,,,太好啦!!你個朋友已經步過危險期,,,已經安全啦,,,,
鈴:太好啦,,,,,婷!!嗚嗚,,,
兒: (攬住婷,又喊又笑)婷,,,,,太好啦!!!嗚……..

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6093
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
很少人耶............心酸中=3="難道我真的作得不好!?唉...........-0-""""

頂部
呀珮
初生嬰兒

會員編號 397828
精華 0
積分 233
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11042 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-1
註冊天數 5993
來自 媽咪個肚
狀態 離線
  只顯示 呀珮 的帖子
因為好耐無泥果= =
所以唔記得晒e個故仔係講d咩@v@
不過10卜你唷>333<

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6062
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
我都好耐無黎,
我都唔記得個故事講咩,
又唔想由頭睇過wo,
不過都十卜你啦,
比多幾個十卜你喇,
因為我咁耐都無十卜你~
十卜十卜十卜~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...