加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ISEE的朋友喔, , , ,
載入中 ...
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7004
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
ISEE的朋友喔, , , ,

大家好. ...又係一年一度既回禮/送禮帖了. ..XD. . .
我是一個好善忘的人. ..你們改了名. .我會以後我唔識你=0=
XD. .可能我真是太少回帖. ..所以.. . . . 我. . ..好對唔住大家. ..
時間過得好快. ..2008年. ..我在ISEE也快要3年了. ..
LEI3年入面. ..識左唔少人. .有D走左. ..有D仲係到. ..XD

我仲有1個多月就會去澳洲了. ..
我想最少會去3,4個月吧. ..也很有可能半年左右. ..
你們要掛念我喔. ..!!

P.S 會考 / 高考 / 考試 / 工作 / 等等. ..的你. ..要努力喔

最愛KI仔:
到KI仔你了. .其實不想太怏整比你. ..XD
想到最後一個先整. ..但係. .都係整左先. .
我整了一個BAN跟一個HD. ..你幾時黎搵我JA
我等你黎HK呢. ..一定要黎喔. .我2月21日就走架喇. ..
一定要早過21日呀. ..因為我仲要返工. ..
SO我唸得放工的時間跟你食DINNER. ..=/\=
因為你紅日係未冇得放假!?
所以早點話我知幾時. .我要留返果日跟你去食DINNER MA. ..=3=
最愛KI仔. ..
[attach]302380[/attach]
[attach]302381[/attach]

SHERRY:
我很快就回BANNER呢. ..其實我好想整LEI一張小豆圖. ..
覺得小豆影得真不錯. ..>V<多謝你的BANNER. ..
我最愛田中呢. ...好像好耐冇跟你講野一樣. ..
你小了在ISEE開POST?XD. ..請MISS我=V=""
[attach]302382[/attach]

MARGARET:
唔知有冇串錯你個名呢=0=
你愛安室吧. .跟我一個同事一樣. ..XD
我同事1月尾去日本睇安室CON呢. ..
不是第1次了. ..我的同事十分愛安室,已經當左佢係女神. ..XD. ..
我記得. .我好像. ..第1次送BAN比你. ..=V=?
其實我曷好少整BAN送人的. .卡
但願你愛吧. ..
[attach]302171[/attach]

bobbycute:
我記得你想HELP我手呢. ..XD. .因為我的拍沒有人
可惜我沒有吉吉BAN呢. ..現在整了一大個吉BAN過你
你的心意我收到了. ..>V<. ..
[attach]302162[/attach]

MIKO:
HI喔. . .其實我唔知你係未真係鍾意小春. .XD. ..
其實我真係唔知你當唔當我係朋友. ..卡卡
你識得小血吧. ..我認真識得你. .是由小血講起你的名字呢 ..
你成日在頭區現
我反而由小血果邊識得你. ..出奇吧. ..XD
我想我真的不太留意頭區了=/\=""
[attach]302161[/attach]

拉奇:
HI喔. ..你的名奇是岩的MA?XD. ..好驚打錯=0=. ..
我一早已經想整比你LU. .但係. ..
要去搵圖. ..整了新圖整的. ..好耐冇跟你講野了. ..
對上一次. ..我想可能有半年=0=. ..
但願你仲記得我. ..>V<
[attach]302144[/attach]

親愛的YING仔:
第1個當然會是YING仔你吧. ..
牙人之中. ..只是YING仔經常在ISEE出現. ..
KOEY,KI,YEE跟豆豆都很少出現了. ..
我們算是長情吧. ..XD. . .
[attach]300596[/attach]

Kathy..
喔 . . . 奇怪MA?XD. ..感覺上你在ISEE的時間也很長. ..
一想就會想起你. ..XD. ..因為你經常在HIP出現. ..所以就是你了. ..卡
[attach]300597[/attach]

MIYAKI 小牙
同牙3分親喔. ...XD. ..一定要回你的BANNER呢..
本身想整ERI的. ..但見YING仔送你一個. ..我整了MAKI. ..
但願MAKI早日回歸. ..XD. ..
[attach]300598[/attach]

MIRIKO MB
XD. ..是你了. ..你嘍小血講. .我開了去澳洲的POST MA?XD
我不在你多陪小血...卡卡. ..也是我哎呀細佬. ..>V<
[attach]300599[/attach]

閃閃
ISEE之中. ..我覺得整圖最了得就是你了. ..閃閃
問你囉TT你一定比. ..XD. ..好好人呢. ..
我不在的時候請在頭區努力喔. ..如要求攪比賽. .
冇問題喔. ..開POST就可以了. ..
[attach]300600[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
咇仔
贊助會員

會員編號 312489
精華 0
積分 32452
帖子 25036
威望 4 點
I-See幣 134543 錢
GAME幣 727 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 miko.
閱讀權限 220
註冊 2007-4-29
註冊天數 6234
來自 衫益咦死發狗Orz
狀態 離線
  只顯示 咇仔 的帖子
我己忘記了是我還是miko在MT時跟他說的@@
是可愛的小熊哦
謝謝帽帽
祝你去澳洲一帆風順=]

麻醉XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6808
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
XD真係多謝帽帽咁睇得起我...我一直退步中呀..
頭區會睇好了呀..不過帽帽要快回來呀...我還是經驗不足呀
謝謝你的禮呀..要等我回禮呀
還是一句...早去早回呀

THX HAT

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 6991
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
帽仔 >V<
你真係要快D番黎 ..  如果唔係我會寂寞架 XD
唔知點解 ..  一聽到帽仔你話要走好耐 ..
我突然有D想喊 XDDD
雖然話就話同牙人好熟, 但我自己知自己又少同你地傾電話又少傾MSN
一直都冇諗過同牙人其實可以有幾熟 ( 真心話啦 XD )
但原來我已經當正帽仔你係我好朋友啦 XD
我唔知帽仔有冇我咁 ..  但係 ..  但係 ..  帽仔我愛你啦 XD
放心 !  你番黎既時候 , 我一定仲會係 ISEE 等住你架 !!
所以你一番黎就第1時間上黎吧 haaaa

頂部
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6855
來自 囧囧星
狀態 離線
  只顯示 Miyaki。 的帖子
哈 .. 同牙3分親 ..
哩句說話真係好正 XD
送什麼都沒所謂吧 ..
最重要是你不要忘記我們 (面紅")(?)
FOREVER FRIENDS =]

新H!P相冊♥

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6786
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子
很感動呢*V*
冇諗過HAT你會一諗就諗起我
哈哈!
不過我近排都好少係H!P蒲頭~~
多謝帽帽的AI BANNER喔
很喜歡~祝你去澳洲順順利利哎!

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6798
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
沒有錯啦 120%正確=)
首先祝你一帆風順!
你現在過澳洲,那不就會連續過兩個冬天(澳洲5-8月應該是冬天)
雖然都不會太冷(Orz)

的確很久了XD我怎會忘了你呢XD呵呵呵呵
謝謝帽啦,Banner很好看=)
澳洲之行要快快樂樂啦=)

頂部
miko. (Guilty)
VIP
miko

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
I-See幣 261920 錢
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊 2006-5-21
註冊天數 6577
狀態 離線
  只顯示 miko. 的帖子
hey;xd
小春是我二本呢;xd
我很花心;鐘意好多-0-(汗'')
所以你是但整個h!p比我刀得;xd
我當然當你系我朋友啦;3
嘿!(奸笑)
我更系識那條臭腸啦;
不過好耐冇同佢講野=3=
有點怕怕tim(汗'')=3=
佢講我什麼東東.\/.
吾方好(逃)

你開去澳洲po系我講xd
上del 幾萬字=0=
腸;佢去澳洲啦`
我;我知啦;
佢系頭評開左po
腸;佢過到身體x查先算=,=
下del n字`

thanks桃桃;xd(帽毛mo 日文解桃;xd)  (逃)
去到澳洲記得買手信比我xd 講笑(逃)
我會掛住你嫁(淚卉)

頂部
冷面笑像 (張枒悕)
贊助會員

會員編號 163448
精華 0
積分 37594
帖子 36899
威望 6 點
I-See幣 206791 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2006-5-13
註冊天數 6585
狀態 離線
  只顯示 冷面笑像 的帖子
沒有串錯我的名字
很美的安室banner
感謝你..
你不是第一次送禮給我
你第一次送的是山p的banner XD

頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6691
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子

拍的吉ban得好少呢
所以連我自己都要整埋吉XD

ban很美呢>W<
thanks a lot>W<

你工作都要努力ar.V.
去澳洲記得帶d太陽油去
因為個道係臭氧層''穿洞''的地方
個道UVA UVB(過多對人有害)特別強的@@     [<-此人geog上腦~0~]
anyway
祝你一路順風吧:)

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...