加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}{口語+粗口]`}♥我要做成你們的第3者`我無能力再愛你
載入中 ...
jiro_arron
初級會員

會員編號 343354
精華 0
積分 480
帖子 117
威望 0 點
I-See幣 12576 錢
GAME幣 10753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-7
註冊天數 6173
狀態 離線
  只顯示 jiro_arron 的帖子
唔錯唔錯好好睇呀加油比心機

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6033
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
俾丫希講中左..
supp

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
i_lub_nathan
初級會員

會員編號 393978
精華 0
積分 475
帖子 170
威望 0 點
I-See幣 10558 錢
GAME幣 741 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-15
註冊天數 6012
狀態 離線
  只顯示 i_lub_nathan 的帖子
哈哈..
啲劇情好搞笑`
個小倩好可愛呀<3*
加油加油加油吧`

頂部
傷寒女
嬰兒上路
守護者

會員編號 333379
精華 0
積分 311
帖子 56
威望 0 點
I-See幣 11188 錢
GAME幣 579 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-16
註冊天數 6195
狀態 離線
  只顯示 傷寒女 的帖子
正唷>V<快d po埋下一章-w-++好想睇xD

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6065
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好耐冇post喇,
依家post喇,
sorry呀,
你地十卜十卜吓啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6065
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
CH.8 牙儀來了我們的學校= ="

過左幾日"又要番學..OMYGOT"

唔知點解會咁架呢!!`之前又鬼死咁想番學..!!

{學校}

男A:喂..聽講我班尼左個令女WO!陣間約佢食LUNCH先..

男B:你唔洗指意諗牙你!!係都我啦..照下鏡啦你個死樣!

男C:你兩個都冇`佢係我架..

Miss王:唔好再嘈啦..{惡}`今日尼左1個申同學..請佢出尼介紹下自己啦!!

{果個人就係牙儀..*我呆左呆..唔知Y好想喊..}

牙儀:大家好`我叫文雪儀..大家可以叫我牙儀架

男A:儀儀牙..今日得唔得閒食LUNCH..哥哥請你食牙..{奸笑}

男B:唔好聽佢講姐,,儀儀>v<"你係我架!!

男C:儀儀你屋企幾號電話牙..我今晚同你傾電話牙!!!

牙希:-.-你地幾個唔洗指意打牙儀主意..{小小cool}佢係我條女!!唔該你地唔好煩住佢!!"

{唔知當時點解好心碎..`佢話係我條女..我知我唔可以喊..}

男A+男B+男C:唉`知啦!!!!{嬲}

Miss王:你就係去藍奕希到啦`不過唔好成日傾計啦知道嗎?{好好人xddd}

牙儀:知道miss`-3-

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6065
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
ch.9`大雨下的戀人

牙儀:知道miss`-3-

牙軒:小倩..小倩..

小倩:{叫左兩次都聽唔到..}

牙軒:小倩..!!

小倩:下..咩牙?{呆下呆下咁}

牙軒:= =你做咩呆下呆下咁牙?!!

小倩:邊有`眼訓之嘛-33333-"

牙軒:哦`-v-

去到LUNCH`照常xD"同我至心愛的小柔食..同埋兩個白癡仔XD"

{M記}`

1入去有條女撞埋尼囉`係勁大力果種..我1望果條女景然係牙儀..

牙儀:唔好意思..唔小心撞到你..哈"{仲笑}

小倩:唔緊要^^"

小柔:仲話唔小心撞到`8婆儀你都幾識扮野..=]

牙儀:我真係唔小心姐`唔洗咁牙化?衰然我知我番尼特然搶走你條仔,,
但係你要記住如果唔係因為我去美國.你1D機會都唔會有!1分鐘都唔會有架!記住啦..!記住啦..仲有牙識D FD 唔好咁煩..咁多野講啦知道未!

牙峰:{1爸COMP落去8婆儀}你朋咩話我老婆牙`?

牙儀:打囉`我唔驚架..我叫你打牙!!"{正18婆}

小柔:老公`唔好打..!!

牙峰:點解..你唔嬲架咩!!"

小柔:為左ED人哂自己手的力..值咩!!

牙軒:冇野串的話唔該你GETOUT囉`8婆儀!"{GOOD}

牙儀:走咪走`驚你有牙!!"

佢地成班友..小柔..牙峰..牙軒串緊的時侯`小倩完來E經喊緊...

佢回億番牙儀岩岩講的野`

牙儀:但係你要記住如果唔係因為我去美國,,你1D機會都唔會有`1分鐘都唔會有架!!!

小倩:嗚..嗚.."

牙軒:{攬住佢}做咩事牙..唔好喊啦..

小倩:你地唔好理我啦..番去上堂..嗚`{喊得好大聲xd}

小柔+牙峰:唔好喊啦`小倩{心靈相通}

牙峰:小柔我地走啦`

小柔:嗯`

牙軒:峰`柔..你幫我地同miss請假..唔該..!

小柔+牙峰:冇問題`

小柔:{細聲}好好睇住佢..!

牙軒:知道啦-0-"

小倩:嗚..嗚`軒你唔好再理我啦!!"你上堂啦!!"

牙軒:{攬住佢}老婆`我唔理你..邊個理你??我係你老公尼架.."你咁樣你認為我會開心咩??
你講比我知做咩唔開心啦好冇?等我幫你分擔..好冇?

小倩:我覺得好hurt`好辛苦=]]!

牙軒:其實你係咪仲掛住牙希`...{好唔開心}

小倩:我..唔知`牙軒我覺得對你好唔公平..對唔住`不如就咁算啦好冇

牙軒:{喊}點解?"我為你做左咁多感動的野你都冇感覺咩.
我唔介意你未放低佢,我知你1定會有1日放低佢,,兒愛上我架{男仔都為女仔喊}

小倩:{攬住軒}對唔住`係我唔好..我係有感覺架..我更加有感動..老公唔好唔要我..嗚`{喊}

特然落起場大雨....

牙軒:落雨牙..走啦..傻婆= ="{拉住小倩走}

佢地去左電話停果到!!XD"

小倩:-333333333-傻佬xd`男仔之間為左我喊..{人地愛你嘛XD}

牙軒:>v<我愛你嘛`{E3個字好正XD}

小倩:ME2>3333<*

{之後攬住尼錫啦xDDDD"E個氣分好正XDDD"}

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6065
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢到先啦,
十卜十卜吓啦,
thx~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6065
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
y依家冇人回我嫁,
係咪唔好睇呀?

頂部
×戀愛玻璃瓶__}
高級會員

會員編號 400162
精華 0
積分 1104
帖子 544
威望 0 點
I-See幣 14079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-12
註冊天數 5984
狀態 離線
h0 h0睇呀`
我要睇埋落去
快D p0ST拉:]
suP`

♣其實我一直都在等待*
  等你跟我說我愛你♣
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...