加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉`/◈﹏我和你:,。* 有可能嗎:..。o○☆
載入中 ...
嘟`
初級會員

會員編號 377061
精華 0
積分 549
帖子 158
威望 0 點
I-See幣 12869 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-5
註冊天數 6083
來自 花花世界`
狀態 離線
  只顯示 嘟` 的帖子
好好睇呀 support u`
加油呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
I-See幣 12579 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-12-14
註冊天數 6013
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
  只顯示 wunik 的帖子
CH.8

神:......"     呆左...

務:呀神...點解...."      望住呀神一身既打扮..

神:夫人...."    唔知點算好

務:喂....."   懷疑咁望實夫人..

夫人:我....我...

務:喂...."  叫呀神..

神:咩呀...

務:做咩著到咁呀....

神:工人衫黎咋ma...."     望下自己套衫..

務:我地屋企d工人衫都唔係咁既...

神:下...."   呆左..

務:工人衫???

夫人:呀務呀....係咁既...煮左飯啦..
       去食啦..."     扯開話題....

咁o岩有個工人行過...
呀務就拉左個工人過黎...

務:你睇下...我地d工人衫係咁架..."    拉住個工人..

神:下....."    石化左

務:你....係咪應該解釋...."      啤實夫人...

夫人:hehe..."    苦笑....

呀神佢地幾個...
入左夫人間房....

夫人:唉~其實係咁既...

務:扮哂抑鬱咁....

神:你唔好咁話夫人啦..."   打呀務個頭...

蕭管家同夫人見到眼都突埋...

務:你敢打我...
    你知唔知我係邊個呀...."   打番佢一下..

夫人:聽我講啦..."   惡..

神,務:係...."     乖乖地坐定...

夫人:係咁既...呀神呀..
       其實呢.....呀務佢係我個仔....

夫人:呀務...我請佢番黎...係為左..
       為左......"     扮喊...

神:夫人..."    擔心..

夫人:為左..叫佢睇住你.....

神:....."    定左形

務:我洗佢睇....
    唔好玩啦....

夫人:咁我少係屋企呀ma...."    嬲...

務:係係....."    死死氣...

夫人:神....你要好好幫我照顧呀務...
       呀務....你有咩就叫呀神做啦..
       呀神係你專用....

神:係....

夫人:唔該你呀...呀神..

神:夫人!我有野問...."     好似學生問老師問題咁..舉手...

夫人:問啦...."     溫柔...

神:點解...我要著呢件衫既...."    望下件衫..

夫人:好可愛呀...呀神你著左...卡哇伊><...
      以後你係屋企服侍呀務既時候..就著啦..
      特登為你做架...."      陶醉中...

夫人:呀神卡哇伊....好可愛呀....

神:我....我番出去做野先啦... .."    出左去...

務:我都出去先啦.."    走...

蕭:夫人你休息下啦.."   走埋

出到去....
呀神打算執番好間房....
呀務拉住佢....

神:做咩呀...."      掙扎....

務:跟我黎...."    拉走呀神....

○o●|[水造的我!×°°
﹏○°×才有那麼多眼淚哭]`×[]*

mY xG:Mr_lik

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6110
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
好野@@我係第111111個呀!><

快d post啦!!

好想睇呀!!><

好心急呀!!@@

唔知阿務會拉阿神去邊呢!?@@

頂部
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6013
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
ch.9

呀務拉左呀神去佢間房....

神:做咩呀...搵我入黎房..."  嬲...

[[務:佢嬲個樣...好可愛...]]

呀神周圍望下睇下....

神:少爺....

務:你叫我咩話....

神:少爺囉..
   係呀....你間房好亂呀...

務:少..少..少爺???

[[神:我係專服侍佢....問下佢咪得囉..hehe.]]

神:少爺呀....

務:咩事呀....   "     坐左係床邊...

神:聽日呢...我可唔可以同呀情去街呀..."      對眼發哂光咁望住呀務...

[[務:好似一隻等主人比野食既狗仔咁...好想摸下佢個頭...]]

呀務冇理佢去左玩電腦
呀神開始佢既工作.....

呀神係咁執係咁執....
又抹地又吸塵....
拎d污糟衫去洗...

唔覺唔覺....
做左成3小時....

呀神大字形咁訓左呀務張床...

神:好累呀...睇唔順眼...執下佢好d..."   好滿足咁....

呀務壓住呀神....

神:你做咩呀..."    呆左..

務:你訓左係我張床到..係咪想???"      奸笑...

神:唔係呀..唔係呀.."    面紅....

呀神推開呀務...
超快咁走左....

務:哈..哈..哈..哈.."    大笑

頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6634
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
好好看喔,,,,
+油,,,

頂部
×戀愛玻璃瓶__}
高級會員

會員編號 400162
精華 0
積分 1104
帖子 544
威望 0 點
I-See幣 14079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-12
註冊天數 5984
狀態 離線
h0 h0睇喔`
期待你的p0sT`
suP"!

♣其實我一直都在等待*
  等你跟我說我愛你♣
頂部
Ca女
初生嬰兒

會員編號 399864
精華 0
積分 202
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10981 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-10
註冊天數 5986
狀態 離線
  只顯示 Ca女 的帖子
ch.10.

第2日....
朝早6點....

呀神佢換好制服...
靜靜雞走左入去呀務間房.....

[[神:條走廊咁鬼死長....行死人咩]]

呀神入黎...
執好d野....
幫呀務com番好張被...
落去煮早餐...

煮好早餐.....寫左張紙...
放左係張書木台....

呀神就靜靜雞走番出去...
換埋衫就出左去.....

宜家都係8點幾...

神:宜家咁早....去邊呢...
    係喎~唔記得打比呀情tim....

呀神去左附近既電話亭...
打比呀神...

情:喂...."     未訓醒..

神:喂.....呀情..早晨...hehe.."   笑..

情:呀神???咁做打黎做咩呀.."     仍然未訓醒..

神:我上你屋企呀....

情:下...."    醒哂...

神:吾???唔得呀???

情:得得得...你過黎xx街xx號啦...我係樓下接你...

神:好啦...88.."    開心..

情:88..."   cut線...

15min後~..

神:呀情.....

情:做咩咁早呀...

神:我...我...我想早d同你去街ma...

情:小姐...唔洗咁早呀....家下都係8點45分咋..."   比個錶呀神睇

神:sorry呀....

情:唔陪訓我會有黑眼圈架..."   哄塊面比呀神睇

神:係啦係啦..."   推開呀情

佢地兩個講講下...
就到左呀情屋企..

神:哇~你屋企好大呀.."    四圍望..

情:呀務屋企咪仲大...

神:咁又係..

情:你話咩話...

神:冇..冇...
    係呢...你又知呀務佢屋企大...唔通?!..."    懷疑

情:咩呀...唔好亂講呀...痴線..

神:咁大反應既...你鍾意佢..."   笑...

情:唔好傻啦....真係冇野架.."    坐左係梳化...

神:呀情呀...

情:吾???

神:我今日冇錢呀.....可唔可以
    唔好去D咁貴既地方...."     難為情...

情:你媽呀爸冇比錢你咩..."    好奇....

神:佢地...佢地..."    DOWN..

神:算啦....今日去邊呀...."    笑...

情:呀神..."    擔心..

神:好緊張呀....唔知今日會去邊到呢..."     好開心咁笑...

情:好啦....今日你既支出我包辦..."  搭住呀神既博頭

神:唔好啦...要你出咁多錢...

情:一於咁話....唉~我去搞掂D野先...
    你坐係到等下啦...."    去左廁所...

2個半小時後.....

情:得啦...."    整下個頭..

呀神佢係梳化到訓著左...

情:神...神..."   推佢起身..

神:得啦..."   半夢半醒...

神:哇~出面咁凍..你仲著咁短條褲...你唔凍咩..."      係咁睇呀情條褲..

情:呀神你咁樸素係唔會明架啦...
    呢D叫時尚...YOU KOWN???

神:I DONT KOWN....

情:你睇下...我同你企埋一齊..
    似兩個唔同時代既女仔一齊咁囉...

呀情迷你短褲...
上身一件黑色既NO CUT加一件中袖既毛毛外套...
呀神好簡單一件白色T-shirt
一件喇叭牛仔褲..

情:邊有人仲著喇叭牛仔褲架..

呀神比佢彈到一文不值..

神:小姐...唔洗咁講呀...你係咪五欠打呀.."   渣實個拳頭

情:我講真架...

神:咁又點...是是但但咪得囉...

情:唔得同我水索情出街一定要著好好睇睇先得架ma...
     來..."      拉左呀神入房...

20分鍾後.....

情:登登登....呀神靚女到...

神:下...咁好咩...

呀情幫呀神變左look
成個人唔同左呀...

下身係條超短既褲..
上身黑色既背心加一件毛毛外套..
幫呀神化左一個淡淡既妝..

神:呀情呀...

情:咩呀...

神:你好鍾意毛毛架??

情:唔係呀..

神:你著緊個件...同我著緊個件...都係毛毛..

情:=3=咁岩姐...呢幾件買左番黎都未著過架..

神:我唔著啦...你著啦..

情:nonono...今日我地玩到12點都唔好走呀..

神:死啦..今次...

頂部
冬瓜雪姬
初生嬰兒

會員編號 401813
精華 0
積分 220
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11025 錢
GAME幣 252 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-19
註冊天數 5977
狀態 離線
  只顯示 冬瓜雪姬 的帖子
好巧笑

十卜you~加油婷妹!~快D post

頂部
i_lub_nathan
初級會員

會員編號 393978
精華 0
積分 475
帖子 170
威望 0 點
I-See幣 10558 錢
GAME幣 741 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-15
註冊天數 6012
狀態 離線
  只顯示 i_lub_nathan 的帖子
睇嚟又係一個好好睇既小說=)

頂部
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6013
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
因為<wunik>既ac入5到
所以有時會用<Ca女>pO文
請大家見諒!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...