加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]本人第一作*又話鍾意我!到頭來又係hurt我t^t口語+粗口十卜下啦(+23話)轉名了
載入中 ...
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6052
來自 `hi
狀態 離線
[原]本人第一作*又話鍾意我!到頭來又係hurt我t^t口語+粗口十卜下啦(+23話)轉名了

女主角"
琳:(我)ok令女+可愛...有時好有錢有時冇乜錢-_-""好怪@@哈哈...(好打得但唔串得!)呀媽同呀爸去左xx做野...得番佢自己一個人住(同雨,月係由細玩到大)吾想理愛情.只知友情大過天  16歲
雨:超令女+索...有錢女...(ok打得ok串得)呀爸同呀媽都係去左美國做野...有公人(同我,月都係由細玩到大)都係吾想理愛情.只知友情大過天16歲
月:幾令女+Q...ok有錢...(唔打得但好串得)呀爸去左美國做野...呀媽係到...(同我,雨都係由細玩大)鍾意溝仔...但吾係姣婆個d  16歲
--------------
男主角"
希:超令仔+型仔...爆有錢...(勁打得ok串得)好花心....但識左佢....呀媽同呀爸去左美國做野...有公人...但唔理佢個公人 (校草)16歲
樂:令仔一名...有錢仔...(打串得)好得花心....呀媽同呀爸去左美國做野...(鍾意琳,但後來鍾意左...)16歲
謙:好令仔...有錢仔...(打串都得)唔花心...爆cool...但識左佢...就唔cool...呀媽同呀爸去左美國做野...16歲
--------------
新人物"
兒:個樣ok...姣婆一名...成q日姣仔...好唔like我,雨同月...但之後,,16歲
熙:睇好似好好人咁!但係佢係一個所有人都吾知既人...好奸嫁><""最終仲......[令仔+型仔+有錢丫]17歲

開頭係悶左小小""但係之後好睇好多嫁(個人認為),,就算吾好睇都留個cM啦!!thx,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
umi*
初級會員

會員編號 2950
精華 2
積分 6358
帖子 171
威望 4 點
I-See幣 15798 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 點心貓*”
閱讀權限 90
註冊 2005-3-24
註冊天數 7009
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 umi* 的帖子
個個呀 BA 呀媽都去左美國 GA XD"
不過個名好正咁 XD `期待`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
樂樂小姐:D
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 236680
精華 0
積分 2791
帖子 1338
威望 0 點
I-See幣 9039 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-27
註冊天數 6395
來自 陸永<3
狀態 離線
  只顯示 樂樂小姐:D 的帖子
好啦...
我要睇呀=]

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
閱讀權限 60
註冊天數 6052
來自 `hi
狀態 離線
.第一集(開學日)
靚妹(我媽):喂!起申呀..要番學啦!
我:妖!邊Q個咁嘈呀...起左身睇睇..嘩!老媽子@v@咁早呀(扮野)
靚妹:係呀係呀...快d來食早餐啦!係喎..我今日同呀爸要去外國做D野...可能1年後先番
我:o....落左去...呀媽!幾點呀呢家?=v=
靚妹:7:10 lo...
我:下...死得!咁你唔早d叫我起身!!我唔食早餐啦!88
靚妹:唔食都飲野呀...(我出左去...)衰女!!晒晒我D早餐-=v=
出邊.....
雨+月:咁奈嫁!死人咩-,-""
我:sor呀..我..
雨:咪講咁多野啦!!行啦
我+月:無ge...@o@
學校....(課室)
我:好彩我地跑得姐~哈
月:55~老師到啦!番位啦...

miss:好啦!吾好咁嘈!!我地今日有新同學...so大家要多多指    佢地...
男a:miss你年年都咁講嫁啦!到頭來咪又係d pig排...
miss:錯啦∼今年係新男同學!唔係女同學呀......
miss:算啦!唔好多講野啦!3位男同學入黎啦...自我介紹先
新男a:大家好!我叫xx希.....以後多多指膠
新男b:大家好!我叫xx樂.....以後多多指膠
新男c:我叫xx謙!(爆c00l)""
女a:哇!好cool呀...我鍾意...
女b:我就覺得希靚仔多過你個個c00L謙^,^
女c:緊係...
女a,b:你吾係想話個個咩咩樂勁型仔勁靚仔嫁-__-""??!佢?!柒啦[[[佢地個心娸實係覺得樂勁型>b<哈哈
                                                                                        冇計"要嬴個女c係咁
女c:無言...... 哇

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
閱讀權限 60
註冊天數 6052
來自 `hi
狀態 離線
回復 #2 umi* 的帖子

哈!係牙,thx你十卜我^^

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
閱讀權限 60
註冊天數 6052
來自 `hi
狀態 離線
.第二集
女a:哇!好cool呀...我鍾意...
謙:(無奈)
miss:好啦!呢家吊位
|-----------|     
 [xx希][xx琳] [xx雨][xx謙]    
[xx樂][xx月] [xx兒][xxxx.]

|-----------|
我:雨雨...我冇得同你坐tim
雨:係lo!死miss呀--吊我地位
我:唉...算啦∼
希:halo∼你叫咩名呀@v@?
我:halo∼你叫我做呀琳啦@v@
希:哦^o^
雨呢邊...
雨:halo∼我叫雨呀...
謙:哦...你好
雨:使唔使咁cool呀-v-一定悶爆啦!唉.今次冇野玩tim-.-
月呢邊...
樂:halo∼你叫咩名呀
月:月呀@@
樂:一陣一齊去食lunch呀
月:好呀^x^叫琳同雨一齊喎!
樂:kk!我都叫我d fd先
lunch......
我:去邊食呀?
月+樂:M記好冇呀??
我+希:嘩!好齊喎@@
月+樂:你地都係啦...(麵red)
謙:係唔係行嫁(cool)
雨:係lo...我想食野呀!!!
樂:食食食!!小心食死你牙~.~呵呵
雨: 你先係!!哼
M記.....

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
閱讀權限 60
註冊天數 6052
來自 `hi
狀態 離線
.第三集
我:咁行啦!
M記.....
------------------------------------------
我:食咩呀你地
月+樂:5號
雨+謙:2號
希:去buy野食啦...
我:係既... >v<
食完野........
月:最衰都係你地啦--食野都咁鬼奈
我,雨,謙,樂,希:sor
月:快d番學校啦...
學校課室....
雨:我去一去洗手間先@v@
月:我陪你呀...
雨:唔屎啦∼.∼我自己識去
月:o...咁你小心d牙
謙:我都去
出左去...
謙:雨...
雨:55?咩事
謙:我...呀...係呢...我有d野想同你講呀...
雨:咩- -?
謙:係咁ge...
雨:你要講就快d啦!!我要小便呀
謙:咁你去左先啦...
雨:哦..-ww-.
---------
到抵謙想講咩呢@@?
十卜下我啦t^tthx

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
閱讀權限 60
註冊天數 6052
來自 `hi
狀態 離線
.第4集
謙:咁你去先啦...
雨:哦.....
---------------------------------------
雨出左黎啦...
雨:謙你頭先想講咩呀??
謙:我.....覺得我....鍾.......鍾意左你呀>v<......我覺得我之前好cool*但係發覺識左你之後就開朗左...可唔可以做我女友呀.....
雨:-v-""我地識左一日炸喎-3-""不過我都好鍾意你呀>v<傻佬謙
謙:雨雨我愛你
雨:我都愛你
入左課室....
我:咁奈ge-v-
雨:下..冇呀
月:@v@雨雨做咩拖住左謙隻手Eg@.@
希:我知啦...謙你同雨雨拍拖,,
謙:我係同緊雨雨拍拖呀..唔比咩
樂:唔係唔比@@你地幾時開始嫁
謙:岩岩lo
希:55*miss黎啦!快d番位
就係咁就第二日...
佢地番晒課室...
兒:謙哥樂樂哥同希希哥>v<點呀...今日黎唔黎我home牙!
謙.樂.希:好................難啦
兒:野...人地好鍾意你嫁媽...唔好對我咁cool啦.
我.雨.月:嘩!嘔呀
兒:咩撚事呀你地!仆你個街牙,咪嘈住晒我同緊謙.樂.希講野啦!
雨:你先咪嘈呀!咁Q姣!成日姣仔......
兒:野...希希呀..佢地哈我呀(Q住希隻手)
希:咪煩啦!(fing開住兒隻手)(大力牙佢)
兒:你地好野呀!小心d呀你地(同緊我地女仔講)
miss入左黎.........
miss:你地快d坐番自己個位
miss:好啦!今日會有一位新同學!你入黎啦!
入左...
miss:你先自我介紹先
女x:大家好呀^v^我叫xx晴
男a:好令呀@v@xx晴比你個電話我呀
男b:晴比你個msn我
男c:晴你比你個人我呀
晴:下...
樂心諗:死啦!點解佢會係到嫁
新人物:晴...好令女...有錢女...勁奸!但係睇下去唔奸ge女...但個心係勁奸>v<佢來係想溝希的因為佢知道樂有個fd好令仔...咁佢就同樂分左手好奈...so就想溝希啦.....+上佢好姣但係d人唔知佢咁姣~so好多人想溝佢...
以前....
晴係樂ge女友
樂好錫佢..so佢要咩buy咩
有一日...
樂:小傻妹..想唔想食呀
女x:好呀^∼^
樂:好呀!但係你要比我錫你一淡
女x:好牙^^
佢地kiss左5分鐘到...
係呢個時候...
就比晴見到晒@_@...之後晴就走過去樂到...拍!晴打左樂一爸..同佢講
xx樂你好野!我憎死你呀>^<分手啦!
現時.....
希:樂??你做咩??
想睇就十卜啦∼吾該.

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
閱讀權限 60
註冊天數 6052
來自 `hi
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 樂妹 於 2007-11-6 07:14 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好啦...
我要睇呀=]

thx你黎十卜我Y^^

頂部
明*晞晴
初生嬰兒

會員編號 384348
精華 0
積分 206
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10991 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-6
註冊天數 6051
來自 水星
狀態 離線
  只顯示 明*晞晴 的帖子
好睇.....^^十卜梨!+油

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...