加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 棒棒堂來港後吹水]]]
載入中 ...
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7047
來自 我又回來了”
狀態 離線
棒棒堂來港後吹水]]]

哈哈,,大家有無去搵棒棒堂呀???
我有去呀,,,超開心的
我有4個fd一齊去,,,

接機比人玩,,太嬲啦,,
唔想講,,,好彩最後都比我地知道係a區
b區d人真係勁慘,,,
聽到聲都過唔到黎
黎到都走晒啦,,,超慘
真係好嬲,,,跑得勁辛苦,,,不過無停過
就係為左見到佢地
不過就令到我地d士氣減半

哈哈,,,我係第一個發現佢地的
因為我面對住個門
首先我見到一班戴帽,,edwin牛仔富,,,
仲唔係佢地,,,所以我勁叫,,
格離d人唔知我叫咩,,
之後第二次個門又開,,,我又叫,,d人又望
第三次佢地終於出左黎啦,,,
我又叫,,,d人終於望到啦..又一齊叫

接機小煜仲同我hi,,我最愛的小煜
因為我全程都係佢地格離,,,
係我最狼狽ge時候比佢見到,,,好唔開心呀
不過係我最狼狽的時候有一個咁溫暖的笑容,,真係好開心呀><

我個fd 全程都係王子佢地格離,,,叫lam
之後王子放左隻手係敖犬個肩膀,,
lam見到之後即刻一隻手放左係王子隻手上面,,
即是話佢摸到敖犬個肩膀同王子隻手
根住佢地一路咁行左幾秒,,,仲一邊影相,,張張都係大頭
有一張王子同敖犬仲同lamlam比good呀,,
真係勁妒忌呀,,之後有個實q,,捉住佢隻手
大叫死靚妹,,,之後捉住lam隻手
仲唔放佢,,,之後lam勁叫放開我啦,,我走啦
之後佢勁咀自己隻手呀,,哈哈

我仲有一個fd佢係我前面,,,叫lala
佢鍾意敖犬,,,之後係我前面勁叫敖犬
但係敖犬唔理佢,,,無望到佢,,,
之後佢玩野,,,見到敖君怡係六棒格離,,,
所以佢勁叫君怡姐君怡姐,,我見到佢叫我又叫
一齊叫金魚姐,,點知比敖犬聽到,,
根住敖犬好錯愕咁另左過黎,,笑左一下
哈哈,,,原來咁先成功的,,,

之後我地比人逼到好後面,,,
見佢地唔到,,,於是我推開左佢地個安全通度出左去,,
之後勁多fans見到即刻係我度衝左出去,,
我走到佢地架車後面...見到佢地一個一個咁上車
跟住我個個都叫佢地個名,,不過佢地都無理我,,
之後lala見佢地要走,,,即刻打開佢地個車尾箱,,,
跟住六棒全部o咀向後望,,勁壯觀
lala想比份禮物棒棒堂...係自己整的公仔
點知其他fans見到,,即刻逼上黎,,
之後lala比人逼左去後面,,,
d實q勁緊張,,拉走晒所有人,,,d人係我前面跌晒落地,,
真係好彩走得快,,

真人真係勁靚仔呀,,可電視一樣樣
威廉全程笑笑口,,王子好帥
小煜coolcool的,,,不過最帥
敖犬超超超超帥的,,,不過臉色好蒼白,,,可能是太辛苦了
唉,,,,
呀緯超可愛的><..一直揮手
小傑我在接機時看不到佢呀><
不過apm真人勁靚仔,,,同電視唔同樣的
無咁廋,,真係好靚仔,,靚仔到即刻愛上佢
不過威廉近看皮膚有點差,,,真的真的太辛苦了
唉,,不過每個都超高的
由其是係敖犬同王子,,,我真係覺得超好
我一望可以望到佢地全相,,,超幸福
真係感動到想喊呀

之前直去apm,,,勁多人呀
地下多人到望都望唔到,,,十幾層人包圍晒,,
d野關晒門,,,因為我地勁多人
之後我有個fd有買800的,,所以有pass,,叫ling
佢入左去,,我地勁無奈係出面等
之後ling個電話無電,,,lam想比部電話佢等我地可以搵到佢
所以lam去比佢啦,,但係太多人入唔到去,,
於是佢去問人可唔可以比佢入去,,
個人話陪佢入去,,之後入到去勁同其他人講野
無留意到lamlam...咁lam就入左去啦
唔洗比錢,,,><
於是我話我要拎個電話比fd,,點知d人唔比我入去
所以我叫ling同lam偷偷地拎張pass比我地入去
最終入到去啦,,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
入面勁high的,,,又勁正,,,好好feel
真係幸運日呀,,,雖然我地無得上去簽名,,
不過可以偷到入去見到佢地好開心呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
LxiyxChan.
灌水神手
fuck you

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 207141
精華 0
積分 88525
帖子 48825
威望 1 點
I-See幣 85826 錢
GAME幣 2533 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 150
註冊 2006-8-31
註冊天數 6450
狀態 離線
  只顯示 LxiyxChan. 的帖子
當然有啊`
我買了黑糖電視原聲帶`

Hello
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YAMMI
吹水新手
我是楊小煜的頭號FaNs

會員編號 233882
精華 0
積分 3250
帖子 2770
威望 0 點
I-See幣 22404 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 3 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-21
註冊天數 6368
狀態 離線
  只顯示 YAMMI 的帖子
800元簽一人名..
真貴XD
我找人幫我簽了.
雖不是我愛的煜..
但也有傑XD

頂部
K★QUI
吹水新手

會員編號 359981
精華 0
積分 407
帖子 2974
威望 0 點
I-See幣 36564 錢
GAME幣 99 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-17
註冊天數 6099
狀態 離線
  只顯示 K★QUI 的帖子
妳就好了 , 可以看到小煜 t3t
可以碰到王子的手. =)
很妒忌啊 ! 小煜小煜小煜。

頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7047
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ahYI`=] 於 2007-9-27 10:13 PM 發表
當然有啊`
我買了黑糖電視原聲帶`

我都係好想買呀,,點知去到買晒啦><

QUOTE:
原帖由 YAMMI 於 2007-9-27 10:13 PM 發表
800元簽一人名..
真貴XD
我找人幫我簽了.
雖不是我愛的煜..
但也有傑XD

嗯嗯,,真貴,,
開頭真係以為唔比簽,,好彩
你有無去呀,,做咩唔偷入

QUOTE:
原帖由 年下攻A_A 於 2007-9-27 10:13 PM 發表
妳就好了 , 可以看到小煜 t3t
可以碰到王子的手. =)
很妒忌啊 ! 小煜小煜小煜。

佢對住我笑,,真係好希望個秒可以停留
真係感動到想喊呀><

頂部
1塊膠布t3t`
吹水學徒
iAM tunggggg魚*-v-

會員編號 333728
精華 0
積分 2472
帖子 1224
威望 0 點
I-See幣 12673 錢
GAME幣 395 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-6-16
註冊天數 6161
來自 ♥自閉呆坐
狀態 離線
  只顯示 1塊膠布t3t` 的帖子
哈哈
你地真係好好彩>v<"
果然係忠實fans呀=)

頂部
蚊后:)
灌水學徒
{蚊豬會長`}

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 132706
精華 0
積分 41133
帖子 29184
威望 0 點
I-See幣 117303 錢
GAME幣 104 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 西Man!XD
閱讀權限 130
註冊 2006-3-7
註冊天數 6627
狀態 離線
  只顯示 蚊后:) 的帖子
我淨係去左APM個到囉xd
但冇拎到小傑簽名/3\

i lOvE lOlliPoP棒棒堂`>3<
最愛帥氣又可愛的小傑`*3*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...