加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 小方鄧麗欣連成一線杯葛傅穎
載入中 ...
SIUYI``怡
初級會員

會員編號 9985
精華 0
積分 2666
帖子 248
威望 0 點
I-See幣 14376 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-6-11
註冊天數 6961
狀態 離線
  只顯示 SIUYI``怡 的帖子
小方鄧麗欣連成一線杯葛傅穎

眉目傳情 當壽星餅女冇到
小方鄧麗欣連成一線杯葛傅穎

23/09/2007
文: 音樂組

鄧麗欣(Stephy)與傅穎(Theresa)不和升級!Theresa前晚開生日派對,身為「好姊妹」的Stephy連影都冇,其緋聞男友方力申都冇出現,看來二人已連成一線玩杯葛!

昨日是Theresa 23歲生日,壽星女前晚假中環Paparazzi搞生日派對,金牌幾乎總動員到賀,經理人Paco更連走兩場,出席小方的音樂會及慶功宴後,直踩中環再飲過,而楊愛瑾(Miki)、小肥、吳京及Theresa緋聞男友Neal等都有出席,不過分屬「Stephy黨」的小方及Kary做完音樂會後,未有隨大隊趁熱鬧!音樂會上,Stephy與小方十指緊扣合唱,不時眉目傳情,未知是否忘了「好姊妹」呢?

榮升一姐笑騎騎
新任「金牌一姐」Stephy昨日出席電台活動時,明顯對新封號相當受落:「我係林憶蓮之後,第一個砜Star Hall開騷,真係好開心,仲會開幾場添!依家忙緊排舞,諗住搵偶像張學友同方力申做嘉賓。(Theresa呢?)檔期許可砼話,都想請佢砼!(點解唔去佢個生日P?)因為做小方個唱嘉賓,搞到又夜又エ,加上要為演唱會養聲先唔去シ!」

至於Theresa昨日出席畫展活動時,對於Stephy缺席生日會都存疑:「我都唔知點解,佢連SMS都冇,Kary就要一早返內地做禝先唔箧!」對於Stephy坐正「金牌一姐」,Theresa不忘暗寸:「我唔知點解睇『一姐』睇得咁緊要囉!我唔想做『一姐』,我仲細喎!」

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
Stephy出席小方音樂會時仍精神奕奕,怎料完騷後即累到冇力撐Theresa!

本帖最近評分記錄
h0ney;)   2007-10-2 07:17 PM  代幣  +1   有圖
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6636
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
雖然唔知咩事
但我真係好憎D人玩杯葛-.-

本帖最近評分記錄
h0ney;)   2007-10-2 07:18 PM  代幣  +1   我很贊同
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
真田明彥
吹水學徒
真田

會員編號 359022
精華 0
積分 2412
帖子 1853
威望 0 點
I-See幣 12605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-15
註冊天數 6166
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 真田明彥 的帖子
我唔想睇到不和的傳聞ar!!!!!

頂部
小朋友v3v`
吹水學徒

會員編號 366589
精華 0
積分 2423
帖子 1631
威望 0 點
I-See幣 16741 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-5
註冊天數 6145
狀態 離線
  只顯示 小朋友v3v` 的帖子
真定假...BUT杯葛-0-小學生咩..咁無聊

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...